תחילת חטיבה

stav12

New member
תחילת חטיבה

מזמן לא הוספתי הודעה אז טוב אז עליתי לחטיבה לכיתה ז יום ראשון נכנס רואה מכות עולה במדרגות מכות בקיצור חטיבה של עבריינים נכנס לכיתה מזיינים לו את השכל על חוקין וזה וליד מי אני יושב ? ליד דני ומה דני? דני עבריין שהולך מכות כל הפסקה אחרי כמה ימים שיעור ערבית חשבתי זה לא כל כך נורא עוד כמה ימים עברו וספורט הוא (המורה) אומר לנו שנלמד קרב מגע יופי ושיעור הבא ערבית ואז גילית מה זה ערבית ערבית זה מקצוע חרא לא סובל אותו. המחנכת שלנו בהריון אז יש לנו מורה מחליפה והיא איזו עצבנית כל דבר אחד איזה צעקות אבל המורה הכי טובה היא המורה למתמטיקה הבניין ישן בקיצור חטיבה זה חרא

ממשש לא!!!

יסודי זה חרא..... חטיבה בהתחלה זה חרא אבל כיתה ט זה הדבר הכי שווה בארץ!!! ותיכון אין! זה פשוט ה-דבר!!!! אני רצינית ששווה לסבול 3 שנים רק בשביל להגיע לתיכון! תסתכל על הדברים החיוביים של החטיבה.. המכות יפסיקו עוד מעט כי יתחילו עונשים ואנשים יפסיקו להתלהב מעצמם, וגם הם יתבגרו קצת ויבינו שזה מטומטם ללכת מכות על שטויות... תתחבר עם אנשים יהיה לך כיפי בסופו של דבר!

Mr Pointy

New member
ממש לא!!!

אני מסכים איתך שהיסודי חרא, אבל למה אתה אומר שחטיבה זה סבל? אני עכשיו בכיתה ט' והיה לי ממש כיף (לפחות עד עכשיו) מאז שהגעתי לחטיבה!

nirte

New member
אתה נבדל מהרבה אנשים אחרים.

לרוב האנשים שאני מכיר יש הרבה בעיות בחטיבה והם מאוד סובלים שמה. גם אני סובל בחטיבה. חוצמזה שיסודי זה תלוי איזה.

Mr Pointy

New member
אתה סובל בחטיבה??? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחח ניר, אם שכחת, אני מכיר אותך. אתה לא סובל. תאמין לי. הרבה אנשים היו רוצים "לסבול" כמוך.

Mr Pointy

New member
מצד שני...

הרבה מזה תלוי באיפה אתה נמצא, ואיזה ילדים יש שם... אני בנאדם שיכול להסתדר עם כמעט כל סוגי האנשים (גם עם עארסים!), אז כנראה שאני באמת לא דוגמה טובה, אבל אני מכיר עוד הרבה אנשים שנורא נהנו בחטיבה. אני מכיר גם הרבה אנשים שלא נהנו בתחילת החטיבה, אבל ככל שהזמן עבר, בתחילת ח' כבר התחילו לראות שינוי בכיתה כולה. מושגים של "מקובלות" התחילו להיות פחות חשובים, וכל אחד מצא את החברים שלו. גם אלה שהרגישו פחות שייכים. אז תתעודד, כי יש תקווה. גם אם הכל נראה שחור, אולי בקרוב כבר יתחיל להשתנות. |מתנשף| :)

לסבול ביסודי?! שטויות! ../images/Emo16.gif

יסודי זה הכי טוב
.
וחטיבה זה סביר. לא גרוע, אבל לא מצויין. זה גם מאוד תלוי באנשים שאיתך בכיתה/שכבה ובמורים... בקשר למכות- אני יודע שיש סיכוי שאני אתחיל לקבל איומים במסרים, ותגובות של "וואו איזה חנון!"- אבל אל תחזיר. כן, אל תחזיר ותלך למורה (לא במקרים קטנים ושטותיים, אלה במקרים רציניים יותר). לא יצא שום דבר מזה שתחזיר, לעומת זאת אם תפנה למורה זה יוכל באמת לגרום להורדת האלימות (וזה שוב, כמובן, תלוי גם במורה עצמו). מה שיקרה אם תחזיר זו מלחמה אין-סופית של החזרות. וזה עלול להפוך אותך גם ל"עבריין" כזה. אגב, בתחילת ז' יש המון דברים של נסיונות להיות מקובלים (באלימות גם, בין השאר)- לא מעט פעמים נגד אנשים אחרים. באיזור אמצע השנה זה כבר יעבור, וב-ח' כבר יהיו לכל אחד את החברים שלו ולא תהיה בעיה.
ניר

stav12

New member
ללכת למורות?!

המורות לא עושות כלום יש תלמדים מטיילים בחוץ מקללים ומה המורות עושות? ששותקות נכנסים מקללים כלום מול העיינים של המורים תלמדים בולכים מכות והיא ? כלום

אם המצב באמת כמו שאתה מתאר../images/Emo16.gif

ניסיתם לפנות למנהל? ככה זה בכל הבי"ס או רק בשכבה שלכם?
ניר

icודליה

New member
כל כיתה

יכולה להיות גרועה. זה תלוי בסביבה. במורים, בתלמידים. אני סבלתי ביסודי. לא עבר יום שלא חזרתי הביתה ופשוט בכיתי. סבלתי. שנתיים ראשונות היתה לנו מורה פסיכית. שלוש שנים היתה מורה שהשפילה אותי בדברים כמו "את מטומטמת, את לא מבינה כלום" מול כל הכיתה ושנה אחרי זה היתה סתם מורה קשוחה. אבל זו היה שנה ממש קשה בשבילי מבחינה חברתית. ולא צריך לציין שהחברה הכי טובה שלי בקצה השני של העולם.

SupermanZW

Well-known member
אוי מסכן

אם לא תחזיר תקבל יותר מכות, הרבה יותר כיף להרביץ לחנונים שלא יודעים להחזיר, זה כמו שק חבטות, רק אם תחזיר ותכאיב יותר משכואב לך אז יבינו שלא משתלם להרביץ לך, חוץ מזה למורות אין שום השפעה על האלימות, ממילא ה"עבריינים", מצפצפים עליהן, ואם אתה מחזיר אתה לא הופך ל"עבריין" אלא פשוט מגן על עצמך.

שטויות. ../images/Emo16.gif

ברור ש"יותר כיף" להם להרביץ לחנונים שלא יודעים להחזיר, אבל אחרי שתתעלם ותחזיר להם (לא בצורה אלימה כמובן) שלא אכפת לך מהם, הם יפסיקו. ואני מדבר מנסיון (אמנם לא באלימות פיזית, ולא אלימות מילולית כל-כך קשה, אבל עדיין- זה מנסיון). למורות אולי אין השפעה ישירות, אבל אין יותר נחמד מלהיות חלק מהעפה של כמה מהערסים האלה מבי"ס. אז אולי המורות לא יעשו כלום באמת (זה תלוי במורים, כמו שאמרתי)- וגם לא צריך ללכת להגיד להן על כל דבר קטן ("חיים דרך לי בכוונה על הרגל!!!"
), אבל כשמישהו עושה משהו רציני, אם תחזיר לו זה רק יגרום לו לרצות להמשיך, כדי "להחזיר" לך ושלא יהיה החנון שלא מחזיר (ערס או לא ערס?), להגיד את זה למורה (או אפילו למנהל/רכז שכבה) יכול להועיל, אבל לא יכול להזיק. (כן, אתה לא חייב ללכת מול האנשים האלה למורה, ואתה יכול גם להגיד למורה שלא יגיד לאותו אחד שאתה זה שהתלונן).
ניר

SupermanZW

Well-known member
לא

אתה מדבר מנסיון של רגע, אני מדבר מנסיון יותר ארוך טווח (אני כבר לא בבי"ס, אלא סטודנט לתואר ראשון), ואגב, אתה גר בירושלים, ואני בחולון, בחולון יש הרבה יותר ערסים מבירושלים, כך שיצא לי להיות עד להרבה מקרים, רק אלו שידעו להגן על עצמם מפני הערסים הפסיקו להיות קורבנות, וכל אלו שלא החזירו והלכו למורה, לא רק שהאלימות כלפיהם גברה, גם כל ביה"ס ידע שהם פנו למורה (גם אם המורה לא אמרה כלום, תמיד יש מי שיודע ומעביר לכולם) וכל מי שידע רדה בהם. כאשר אתה לא מחזיר האשליה שנוצרת אצלך היא שאתה חוטף מכות עד שלערס נמאס, אבל מה שקורה באמת זה שכל הערסים שהיו מסביב ראו שאתה לא מחזיר ושיתחשק להם להתפרק על מישהו אתה תהיה הקורבן הבא, בדרך כלל בוחרים קורבן חלש שלא יודע להגן על עצמו, אם תחזיר לאותו ערס ספציפי הוא יכעס יותר וירצה להרביץ לך עוד כדי לא לצאת חנון בעצמו אבל אם יוכח לו שאתה יודע להגן על עצמך ואינך שק חבטות הוא ימצא חנון אחר להתעלל בו ולעשות פוזות לפני חבריו הערסים.

mE and Me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif צודק ב-100%!

בקשר לחלק הראשון- ../images/Emo16.gif

כן, אתה בטח יודע יותר...
אבל בקשר להמשך- אני לא בטוח... זאת אומרת, יכול להיות. זה באמת תלוי במקרה... כי מצד אחד אתה צודק, יכול להיות שזה באמת יגרום להם להפסיק- מצד שני, זה יכול לגרום להם רק להמשיך ולהמשיך כדי "להחזיר" ולא לצאת "חנונים". אני פורש בשלב זה מהשרשור בנושא, בהצלחה!
ניר

stav12

New member
אני סתו

פעם הייתי חבר אבל אז התחילו הלימודים ולא היה לי כל כך הרבה זמן להיכנס

mE and Me

New member
תן לעצמך קצת זמן להתרגל לחטיבה

"כדי לתקשר עם ערס, צריך לדבר בשפתו" - הרגע המצאתי, אבל זה נכון.

למעלה