תחילת ההחלמה שלי...

תחילת ההחלמה שלי...

לפני כמה חודשים חיכתה לי בתיבת המסרים של תפוז הודעה מגבר שטען שיש ביכולתו לעזור לי להתגבר על בעיות אכילה קשות וחרדה קשה מאוד שיש לי בעזרת טיפול אנרגטי.
הרעיון נשלל על הסף אך העובדה שהוא דורש תשלום רק לאחר קבלת תוצאות השאירה אותי עם ראש פתוח.
חודשים עברו עד שפניתי אליו, כשהרגשתי שאני טובעת ואתן צ'אנס לכל דבר, כבר הייתי במצב שלא קלונקס ולא הכדורים הפסיכיאטריים עבדו.
כשהתקשרתי מעברו השני של הקו ענה לי גבר רהוט ואנטליגנטי שהסביר לי על הטיפול (הפשוט יש לציין) ואכן אישר שאין ברצונו לקבל תשלום לפני קבלת תוצאות.
התחלתי את העניין בראש פתוח וכיום אני כמעט בחצי דרך. המסע היה לא קל, קרו דברים שהשאירו אותי בפה פעור: הוא יכל לומר לי כיצד ובאיזו תדירות אני עושה את הטיפולים בפועל, למרות שנתתי מידע שסתר זאת. הוא יכל גם לומר לי תחושות פיזיות שעוברות עליי ועוד שלל דברים שאיש חוץ ממני לא ידע. מצד אחד הדבר מבהיל אבל הייתי צריכה הוכחה חד משמעית שכזו.
מאז התחלתי גם להתעניין יותר בתחום העל טבעי מכיוון שבלתי אפשרי להישאר אדיש.
יש שיפור משמעותי במצבי אבל יש עוד דרך ארוכה.
זו לא תרופת הקסם שיחלתי לה - אבל סוף סוף מצאתי תרופה שעובדת ואני מוכנה להשקיע.
אני חולקת את זה איתכם כי לכולנו מגיע להחלים או לפחות לדעת שניסינו הכל.
אני מאמינה בלב שלם שנקרה לדרכי משהו אדיר ואסור לי לשמור זאת לעצמי.
וכמובן שאמשיך לעדכן במצבי המשתפר.

אני יודעת שהכל נשמע מאוד מוזר ומבלבל ואם יש לכם שאלות אנא שרשרו ואעשה כמיטב יכולתי לעזור.
מקווה שפתחתי לחלקכם צוהר אל ההחלמה...

גם לי הוא הציע

מעניין מה זה הדבר הזה. תכל'ס מזמן לא ראיתי מסע פרסום כזה [וראיתי הרבה, גם עבדתי קצת בתחום].

Kalphana Vera

New member
וואו, איזה סיפור נפלא!

אהבתי במיוחד את היכולות הטלפתיות של אותו בחור, שאיתר אותך ואת הפרעת האכילה שלך מבלי שכתבת אפילו הודעה אחת בפורום הזה. זאת ה-הוכחה ליכולות העל טבעיות שלו.

גם אני, גם אני

זה סיפור קורע לב

כי אנחנו סתם מקנאות. היא הלכה לה לפגוש חברים מכוכבים אחרים והחלימה בעוד אנחנו נותרנו בבית, אנורקטיות בודדות ומרירות

(בחושך!)

כמהאפשר

New member
את יודעת מה? אגיב ברצינות.

נניח שאינך אדם בריא/מזכירה/יחצ"נית או אותו האדם עצמו.

נניח ואת באמת מחלימה מהפרעות אכילה(וואלה, אם באמת "מצאת" משהו שעוזר לך? שיהיה לך לבריאות- אם יש משהו שעובד בשבילך- שיהיה לך בהצלחה ולבריאות, כל אחד מאיתנו בסופו של דבר מחפש את הדברים שעובדים בשבילו, אז בהצלחה!)

אבל! ואני מדגישה- אבל!
"כמעט" "בחצי הדרך"-
אולי נשמע לך הרבה. אולי נשמע לך כמו התלהבות ושיפור של התחלה. כמו התקדמות עצומה ושמחה והילולה- אבל זה לא. וכולנו, הרבה מאיתנו מכירות את המקום הזה.
אבל באיזשהו מקום- כמה שזה הרבה- זה כלום.

לפני שאת רצה- אצה לפרסם, להלל ולפרגן- תקחי לך את הזמן לשמור על עצמך, לדאוג לעצמך ולא לאבד את עצמך בהתלהבות הזאת של "מחלימה" ו"כמעט חצי דרך".
מקום חשוב- אבל מסוכן.
תקחי את הזמן. תקחי את אמצעי הזהירות. תקחי את הקצב.
תפרסמי לך בכיף- אבל בעוד שנה. בעוד תקופה.
בעוד ווטאבר.

אין בעיה אם זה באמת טיפול כזה נפלא ומדהים ועוזר-
בינתיים- תשקיעי את כולך בטיפול, בלהיות נאמנה לו, בלא לסטות מהדרך ובך.

אולי את סתם מפרסמת ואולי את טרול-
אבל רק לסיכוי שאת לא-
כתבתי מכל הלב.

בהצלחה.

למעלה