תחילת איסוף בולים

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך

powo

New member
תחילת איסוף בולים

ראשית גמר חתימה טובה לכולם.אז ככה מהשעמום של יום כיפור שוטטתי באיי-ביי וראיתי למכירה אוסף בולי פלסטינה וקניתי.האוסף מכיל 60 בולים וכמה מהם כפולים.וכעט שלב השאלה.1.כמה בולים יש באוסף מושלם מפלסטינה. 2.שילמתי כולל דמי משלוח 6 דולר האם יצאתי פרייר ברכישה זאת. בתודה מראש אברהם

doroni10

New member
בולי המנדט

על-פי קטלוג Scott קיימים 84 בולי מנדט רגילים ועוד 20 בולי דמי דאר מנדטוריים. מעבר לכך ישנם עוד כמה עשרות וריאציות של הבולים הנ"ל אשר מחיריהם שונים מאלו של המקוריים. הבול הרגיל היקר ביותר בבולי המנדט הוא (Scott #47) בול זה ערכו 2000.00$למשומש, 47.50$ לבלתי משומש (כן במקרה הזה משומש עולה יותר..) שאר הבולים ערכם בד"כ נמוך מ 10$ ולרוב אפילו פחות מ 1.00$, תלוי בבול תלוי במצבו וכו. הוריאציה היקרה ביותר: Scott #25c-d, בלתי משומש 17,500.00$ אני בספק אם הוא בין הבולים שקנית
בלי לראות את הבולים וכו אי אפשר לדעת האם "הפסדת" או "|הרווחת" - אני מניח שמבחינת אוסף הרווחת
דורון,

doroni10

New member
בולי המנדט

על-פי קטלוג Scott קיימים 84 בולי מנדט רגילים ועוד 20 בולי דמי דאר מנדטוריים. מעבר לכך ישנם עוד כמה עשרות וריאציות של הבולים הנ"ל אשר מחיריהם שונים מאלו של המקוריים. הבול הרגיל היקר ביותר בבולי המנדט הוא (Scott #47) בול זה ערכו 2000.00$למשומש, 47.50$ לבלתי משומש (כן במקרה הזה משומש עולה יותר..) שאר הבולים ערכם בד"כ נמוך מ 10$ ולרוב אפילו פחות מ 1.00$, תלוי בבול תלוי במצבו וכו. הוריאציה היקרה ביותר: Scott #25c-d, בלתי משומש 17,500.00$ אני בספק אם הוא בין הבולים שקנית
בלי לראות את הבולים וכו אי אפשר לדעת האם "הפסדת" או "|הרווחת" - אני מניח שמבחינת אוסף הרווחת
דורון,

doroni10

New member
בולי המנדט

דורון,

doroni10

New member
הייתה תקלה בשרתים בזמן המשלוח

ולכן ההכפלה המיותרת..

ליילנד

New member
../images/Emo5.gifזו לא הית תקלה

זו היתה קטסטרופה ולצערינו זה קורה בזמן האחרון הרבה ב
, למה זה קורה
האם יש הסבר

למעלה