פנינה ושלושת הדובים
New member
תחילתו של פרק ב'?
יש מישהו שפעם, לפני איזה חמישה חודשים, היינו בני זוג לאיזה חודשיים... נפרדנו מסיבות כאלו ואחרות שלא קשורות כלל לזוגיות ביננו. איך אומרים? סיימנו בשיא, עוד לפני שהתחילה הנפילה
מאז החבר הקודם שהיה לי והפך להיות בעלי ואח"כ הגרוש שלי, לא מצאתי את עצמי אומרת למישהו שאני אוהבת אותו ורוצה להיות איתו, להפף, עם כל מי שיצאתי איתו מיד בהתחלה הבהרתי שאני בכלל לא בקטע של פרק ב' ולא בא לי להתחיל את הכל מחדש... בכולופן, המשכנו להיות בקשר מאוד מאוד טוב, ידידים הכי טובים בעולם, לפעמים הא בא לבקר פה ויושב עם החבר'ה שבאים אליי, לפעמים מדברים בטלפון על הא ועל דא. לפעמים השיחות שלנו בטלפון היו גולשות לוידויים של אהבה ותמיד ידעתי שהוא אוהב אותי ושאני אותו, אבל כרגע זה לא הכי מתאים.. אתמול נכנסתי לישון בסביבות אחת בלילה כשאני גמורה מעייפות והעיניים התחילו להעצם לי בערך בשניה שנכנסתי למיטה ופתאום הפלא צלצל, ראיתי את המס' וישר ידעתי שזה הוא (והוא היחיד שאני לא חושבת פעמיים אם לענות לו ובכל שעה אני אענה) בקיצור הייתה הודעה שקיבלתי ברכה באויר או משהו כזה... "פיני שיהיה לך חג שמח, אני אוהב אותך מאוד" ואח"כ בא השיר הזה של חיים משה ויואב יצחק "עד סוף העולם" זה היה כ"כ רומנטי וכ"כ מרגש וישר אחרי שניגמר השיר (כן, הקשבתי לכל השיר) התקשרתי אליו ודיברנו בערך שלוש שעות. ופתאום זה הכה בי, הוא הבן אדם שאני רוצה ואוהבת וכבר מזמן הבנתי שאוהבת אותו הרבה יותר ממה שאי פעם אהבתי את האקס ואז הוא שאל אותי (שוב כמו בכל שיחה) תינשאי לי? אז אמרתי לו שמבחינתי, אם אי פעם אחליט להנשא למישהו, זה יהיה רק לו... ובצחוק דיברנו על איך תראה החתונה שלנו ואיך יראו החיים שלנו והיה כ"כ כיף לפנטז ולחלום, כי יודעת שלצידו אני אהיה מאושרת... אם רק לא היה את כל מה שמסביב
יש מישהו שפעם, לפני איזה חמישה חודשים, היינו בני זוג לאיזה חודשיים... נפרדנו מסיבות כאלו ואחרות שלא קשורות כלל לזוגיות ביננו. איך אומרים? סיימנו בשיא, עוד לפני שהתחילה הנפילה