תחילתו של יום

תחילתו של יום

מתעוררת משיינה. קול זרימת המים מחדר האמבטיה מעיר אותי. החדר, המיטה, הגוף שלי, כולם מדיפים ריחות של סקס מאמש. הזיכרון של הלילה איתך, חרוט במוחי, צרוב על גופי. סגרת את המים. שקט עכשיו. אני מדמיינת אותך שרוע בתוך האמבטיה, ידיך פרוסות על הדפנות, ראשך נישען אחורנית, חושף את גרונך לנשיקות, ומה שהיה לפני כמה שעות בודדות בתוכי, מזדקף בין בועות הסבון. שוב הגוף שלי רעב אליך. רוצה אותך. זקוקה לך. מעיפה את הסמיכה מעליי, הולכת לחדר האמבטיה. ככה. כמו שאני. כמו שהשארת אותי. עירומה כביום הוולדי. פותחת את הדלת ומוצאת אותך בתנוחה שדמיינתי אותך. "בוקר טוב אהוב ליבי" "בוקר טוב אהובה" מפנה לך את גבי, מצחצחת שיניים, פיסוק קטן ברגליים. המבט שלך מעביר צמרמורת על גבי. אני מתכופפת. שוטפת את הפה מהמשחה. "אממממממממממ..." אתה מהמהם ואני מחייכת. המבט שלך נתקע לי בין הרגליים. קולט את הרטיבות המתעוררת בי. מנגבת את הידיים והפנים ומסתובבת אליך. נשענת על הכיור. מתבוננת בך. אתה מלטף את גופך. היד עולה ויורדת לכל אורכו. טיפה ראשונה נאספת בקצה האצבע שלך ונכנסת לפיך. פיק ברכיים. הלהט שבי מתגבר. נכנסת לתוך האמבטיה, עומדת בין רגלייך, ומתיישבת על דופן האמבטיה. מולך. הברכיים נפתחות לפיסוק. לאט, לאט, מאפשרת לך הצצה על הרטיבות שאתה מעורר בי. לוקחת את הספוג, טובלת אותו במים החמימים, מסבנת את גרוני, זרועותיי, כתפיי. חיוך נפרס על פנייך. התנועות שלי איטיות ומתגרות במכוון. אני מציירת מעגלים של סבון סביב השדיים שלי. דוחפת אותם למרכז ולמעלה, מועכת אותם. אני מעלה כף רגל אחת על דופן האמבטיה, צמוד לכף ידך, מסבנת אותה. לאט, מסבנת את השוק, את הברך, את הירך. מסתכנת בהחלקה על ישבני לתוך האמבטיה, אני מעלה גם את רגלי השנייה על דופן האמבטיה. יושבת מולך בפיסוק רחב, כפות רגלי נוגעות בכפות ידיך שיצאו להפסקה קצרה. מסבנת את כף רגלי, עולה לשוק, לברך, לירך. מתגרה בך בתנועותיי האיטיות. אני טובלת את הספוג במים, סוחטת אותו בין השדיים שלי. המים ניגרים לאורך הבטן, בין רגליי. המבט שלך מלווה את המים, מעלה אותי באש. מסבנת את הבטן ויורדת עם הספוג אל בין רגליי. המגע של הספוג על ערוותי גורם לי לעצום את עיניי, להתמסר להנאות הגוף. מים זורמים. אתה לוקח את הספוג שלי, שוטף ממני את הסבון. יושב על ברכייך, בין רגליי, ידך מלטפת אותי עם המים הזורמים. אצבעותיך מפסקות את ערוותי, זרם המים מכה על כפתור תשוקתי. אני נאחזת בכתפיך, נועצת את ציפורני, גונחת. הזרם חזק. כדור של עונג הולך וגדל בתוכי. מרחיק את הדוש, מעצים את החיכוך. רגליי רועדות. הבטן רוטטת. הכדור מתפוצץ. אני קורסת. יושבת על ברכיי, מולך, בתוך המים. מחבק אותי. ידיך מלטפות את גבי, את צווארי. כשהנשימה נרגעת והדופק, פחות או יותר, סדיר, אני מבקשת ממך לעמוד מולי. פותחת את הברז, שוטפת ממך את בועות הסבון. אברך זקור לפניי. מלטפת אותו בשפתיי. מלקקת את הכיפה, מנשקת את החור, יונקת חלש ומרפה. אני מפסקת את שפתיי לרווחה, רוצה אותך, רוצה לטעום אותך. ידיך חופרות בשערי, אני שואבת אותך לתוך גרוני. מהדקת את השפתיים סביבך, יונקת ומרפה. היד שלי על הישבן שלך, דוחפת אותך לתוכי. השנייה מלטפת את האשכים. מגבירה את הקצב, מוצצת חזק. אברך נכנס ויוצא מגרוני בקצב מסחרר. ידך מתהדקת על שערי, אברך רוטט בין שפתיי, על לשוני. הודף את גופך עמוק לתוך גרוני, פורק את תשוקתך. מרווה את צימאוני.

n y m p h

New member
שוב אתם באמבטיה?

מה יהיה איתכם? ככה תרעידו אותי כל צהריים...

למעלה