"תחזקנה"

"תחזקנה"../images/Emo163.gif../images/Emo104.gif

תחזקנה ידי כל אחינו המחוננים. עפרות ארצנו באשר הם שם. יום הולדתו הראשון של הפורום תם. על פי אמות המידה הנוסטאלגיות. היינו אמורים לצאת במחול מחניים. לקרוע את השמיים, במטח זיקוקי דינור. לא קרה. יצאנו ברגל ימין לשנתנו השניה. כך אני מקווה. עם לקחים מן העבר, ובתקווה לעתיד. לפני, שנסיים בשירת התקווה, רוצה לומר משהו אישי. רק שתהיו לי בריאים! תם ולא נשלם.

magy

New member
תחזקנה ...........שרק נהייה בריאים.

הבטחתם יונה עלה של זית הבטחתם שלום בבית הבטחתם אביב ופריחות הבטחתם לקיים הבטחות הבטחתם יונה (מתוך אנחנו הילדים של חורף שנת 73)

magy

New member
הכל נוסטלגיה , בן.......הכל.....

גם הבוקר, גם ביאליק.....גם 73 גם אנחנו......

"לא רוצים לישון, רוצים להתשגע"

שיר השכונה מאד אשמח לקבל את המילים עבור העולל שיושב לידי בדקות אלה ומנסה לשיר את זה בעוד עיני נעצמות מאליהן כן, כן עד עכשיו עבדתי לא מאמינה לעצמי אבל לפעמים להיות עצמאי אומר לעבוד בשעות משוגעות

magy

New member
לא מופיע ברשימה...........

נוסטלגי מדיייייייייייייייייייי

magy

New member
אם פורום מוסיקה

עברית, לא היו כעת במפגש.....היו מיד כותבים לי את המילים..... אבל אין שם אנשים.....כמעט

טרה10

New member
בס"ה מה שקרה השנה זה שהשמש

דעכה 365 פעם בין עזה לרפיח..כשהגלובוס נטה ימינה וחזר למסלולו הקודם. אלף פרחים פרחו. מאות אלפי צפרים נדדו. וארבע עונות חלפו. והעיקר נהרגו מאות אנשים, בסכסוך שלנו אין מספיק ידע/שכל/רצון [מחק את המיותר] לסיים אותו.! נ.ב. יא אללה שלכם/ריבונו של עולם. כנ"ל.

../images/Emo79.gifהבטחתם לקיים הבטחות

שיר אהוב עלי במיוחד ורק כאן בארצנו זמרת עם קול מדהים שכזה כמו ליאת אחירון נאלצת למצוא את פרנסתה ועיסוקה בערוץ הילדים. כל פעם שאני שומע את השיר הזה אני מתרגש ועורי נהפך לעור ברווז. תקוות שמתנפצות חדשות לבקרים חוסר האונים חוסר הוודאות וההבטחות שבזמנו אמי הבטיחה לי ואני רציתי להבטיח לילדי באהבה וקשה. אולי השיר הזה בעבורי הוא מה שהיווה שירו של יורם גאון "אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה שזו תהיה המלחמה האחרונה " עבור אמי שכל פעם ששמעה אותו ניגבה דמעה מלחייה. מי יתן ומילות השיר יהפכו למציאות של חיינו. הנסחף

magy

New member
המלחמה האחרונה - חיים חפר

אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה שזאת תהיה המלחמה האחרונה בשם כל הטנקיסטים ופניהם המאובקות אשר עברו את כל האש והשחיקות בשם הימאים אשר פשטו על הנמלים ועיניהם כבדות ממלח וגלים אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה שזאת תהיה המלחמה האחרונה בשם הטייסים אשר פרצו אל קרב זועם ונשרפו באש טילים ואש נון מם בשם הצנחנים שבין עופרת ועשן ראו אותך כמו מלאך מעל ראשם אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה שזאת תהיה המלחמה האחרונה בשם התותחנים אשר ברסק הפגזים היו עמוד האש לאורך החזית בשם חובשים רופאים שבנפשם ומאודם החזירו רוח וחיים השיבו דם אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה שזאת תהיה המלחמה האחרונה בשם כל חברי אשר קולם קרע לילות בשם, בשם כל הגייסות והחילות בשם כל האבות אשר הלכו לקרב נורא ושרוצים לשוב אלייך חזרה... אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה שזאת תהיה המלחמה האחרונה

magy

New member
צר לי

אחרי שהקשבתי, השיר מת....וגם האתר......

חרגת אותי נסחף ../images/Emo6.gif

יש לי גם בדיחה בנושא. אנגלי, צרפתי ויהודי נפלו בידי קניבלים. כשהושמו בסיר, פנה אליהם הצ´יף. פדות נפשכם, תוכיחו, שלושתכם ביחד. שיש לכם
באורך של מטר. אתם יוצאים מהסיר "זכאים". ראשון שלף האנגלי. 50 ס"מ. אחריו הצרפתי. 49 ס"מ אחרון היהודי. 1 ס"מ שוחררו. מה יש לך להגיד להגנתך? התריסו הצרפתי והאנגלי, כלפי היהודי. מתקשים, לחנוק את פרצי הצחוק. - מזל שלכם, שעמד לי, ענה היהודי. ללמדך , נסחף, לא לזלזל ב-"מלכה" לפעמים, ההבדל בין חיים למוות.

למעלה