תחזקנה ידכם ....

Master Stav

New member
תחזקנה ידכם ....

המון הרוגים בעזה ....למעלה מ200 בבוקר קראתי בבלוג של נערה ערביה שרואה את עצמה כחלק מההוויה הישראלית בלוג שאני קורא לאחרונה ומוצא בו עניין רב http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1391938 ניסיתי לתת לה את שני הסנט שלי בעניין .... כול הדרום מוחזק כבן ערובה בידי עזה למעלה מ8 שנים ..... אנשים מתים, אנשים חיים מתים, אנשים בפניקה, עסקים קורסים אני יכול לספר לך על משפחה שאני מכיר בה יש ילד בן 16 .... הוא פנה אלי בשקט וביקש שאשיג לו כדור כחול מסוים יש לו חברה הם רוצים לקיים יחסי מין כמו בני נוער אחרים בגילם והוא... עצוב לומר בגלל החרדות לא מתפקד ....ילד בן 16 את קולטת ? ולמעשה נוכח המצב דהיום ישראל כמדינה ריבונית לא מסוגלת להגן על ידי פעולות נקודתיות על כול הדרום ולמרות הפינוי מחבל לכיש במקום שזה יהיה סוג של אות עבור שכנינו הפלסטינאים ואין אני חולק על זכותם למדינה או זהות מדינית שיהיה ברור החברה האלו ובמיוחד אלו המתקראים חמאס מסרבים להכיר במדינת ישראל וכל שהם מעוניינים הוא בכול שטחי ישראל ...מה שלא יקרה לעולם ... מאחר ולדוגמא לי ולמשפחתי אין שום כוונה לחזור כפי שהציע הנשיא האיראני לאירופה .... לבוא ולהשוות את שקורה בעזה לשואה גובל בזילות השואה ואני מפציר בך לחזור בך מחד ולא לחזור על זה בשנית מחד אין פה רצח עם אין פה מחנות השמדה יש פה מלחמה ובמלחמה יש נפגעים והרוגים ... תשכיל האוכלוסייה ותגיד עד פה ....אנו מעוניינים בשלום אנו מעוניינים להגיע למצב של שקט אמיתי לא הודנה תהדייה ושאר מילים שאין תוכן כברם ואז לא יהיה לחמאס מקום לפעול ממנו ויהיה סיכוי לשלום תביני ..אני מגיע מהשמאל הכי שמאל שאפשר ...הקמתי את תנועת רעות ....אני עייף , עייף ממראות קשים בדרום עייף מחוסר היכולת שלי כאזרח במדינה ריבונית לאפשר לאזרחים אחרים לחיות פה בכבוד עייף מהניסיונות שעד היום הושבו ריקם .... אני רוצה שקט אני רוצה שלום .... מאד קל להזדהות עם הפלסטינאים המסכנים ....מתו שם למעלה מ200 אנשים ....אבל יודעת מה אני מזדה גם עם כול הדרום ....עם המתים, עם החיים מתים וזה רע לא פחות ... זו הזווית של הרבה ישראלים שמגיעים מהשמאל והמאבק הפלסטינאי שגובל באחזקת חבל ארץ שלם כבן ערובה לגחמותיהם ..... שפשוט התעייפו והיום מחזקים את צבא הגנה לישראל בפעולתו העזה ומקווים כבר לא לשלום ...אלא פשוט לשקט .על הדרום ... אחר כך עברתי לYNET שם ובאתרים אחרים הובהר כי מתוך 230 הרוגים יש 15 אזרחים .... לא 15 אזרחים זה לא מעט ....מצד שני 215 אנשי חמאס נהרגו ...שאני שם את המספרים האלו למרות הבעייתיות להתעסק במספרים כאשר מדברים על חיי אדם אין לנו ברירה זוהי מילחמה מלחמה על זכותנו לבהיות פה , מלחמה על השקט של גברים נשים ילדים תינוקות וזקנים לחיות בשקט מלחמה על זכותנו לטייל איפה שאנו רוצים בארץ הזו ואני לא נכנס כרגע לגבולות 67 או לגבולות החלוקה או אפילו לגבולות אחרים, אני יוצא מתוך נקודת הנחה בסיסית אנחנו פה כי אנחנו יכולים, אנחנו יכולים ובמשך זמן רב נושא ה"יכולים" היה מוטל בספק חבל ארץ שלם הוחזק כבן ערובה ולא נותר אלא לשאול את כולא לו שזועקים היום חמס וחמאס ....איפה הייתם קודם ? מדוע קולכם לא נשמע חזק וברור מדוע לא קמה תנועת התנגדות אמיתית להרחקת החמאס וניסיון אמיתי לשבת להגיע להידברות .... לפני יומיים שיחרר שר הביטחון לא מעט אוכל תרופות ועוד ולמרות כעסם של אנשי חבל הדרום אפשר לעשרות משאיות להיכנס לרצועת עזה ...ככה נוהג עם כובש ? ככה נוהג אויב אכזר ומדכא ? מצרים לחמאס הוזהרתם עכשיו שאו בתוצאות ארה"ב לחמאס הפעולה בעזה הינה פעולת הגנה לגיטימית לפני כחודש ביקרתי בשדרות אצל משפחה שאני מכיר ...ישבנו שם הייתה אזעקה אחת וראיתי את האימה אצלם ...העיניים שלהם היו פשוט מבועתות הם יודעים את שאני לא יודע המציאות שלהם היא מציאות שונה משלי גם אם הסכנה באותו רגע נתון זהה, עבורם זו כבר דרך חיים 8 שנים ....8 שנים קבינימט ....מישהו יכול או מעז לומר שאסור לנו לעשות את הפעולה הזו ? כמי שמאמין שלפלסטינאים מגיעה מדינה ויודעים מה עזה וחבל לכיש כלש כן חלק מהשומרון בהחלט נחשבים בעיני לחבל ארץ ראוי ליישוב, אני יכול לומר היום ללא שום נקיפות מצפון כול הכבוד לצה"ל מי ייתן וכול חיילינו יחזרו הביתה בשלום ובפעולתם קצרה או ארוכה ככול שתהייה יביאו לנו את השקט .... ולשכנינו הפלסטינאים האזרחים אני מאחל פגיעות מועטות ככול שאפשר והתעוררות לבוקר של הבנה שאי אפשר להמשיך כך ...הגיע הזמן שגם אצלכם שכנים יתעוררו אנשים ויתחילו את המהפכה ....לא אצלנו אלא אצלכם ...הורידו את כוונות הרובים והתחילו לדבר ולעבוד עם הפה והידיים.....מדינתכם ומדינתנו יושבות על חבל ארץ פורה במיוחד מלחמה תהרוס אתכם לגמרי לנו היא תגרום לנזק כלכלי .....אבל לא נזק שלא נוכל להתאושש ממנו ... כולי תיקווה שמשהו יזוז .... אמרתי כבר קודם ...אני כל כך עייף ...ואם להגדיר זאת אני עייף מהבטחה שלא מומשה ומהזדמנות בה כולנו בועטים ודורסים ברגל גסה .

למעלה