תחזית שנתית

miki5158

New member
תחזית שנתית

שמי מיקי ת.לידה:5/1/58 נולדתי ביום ראשון בשעה 13.00 תחזית שנתית.
 
כן המפקד !!../images/Emo31.gif

שום בבקשה, שום פנייה.. פשוט לעניין : תחזית שנתית !!! לא פחות ולא יותר, והנה כבר המשרתים אצים רצים למלא את הפקודה.. לא בבית ספרנו, מותק. לא לשם כך נועד הפורום הזה - למלא את משאלות ליבן של הנסיכות והגבירות רמות המעלה.. צר לי. בכל מקרה, זה מצריך פגישה אישית עם אסטרולוג מקצועי, שגם יסביר לך איך ומה. ולגבי התחזית השנתית של המזל שלך - דווקא כתבתי כזו גם בוואלה וגם כאן, אם אינני טועה. לפקודתך !
 

miki5158

New member
ליאיר שלום!

ס ל י ח ה ! ! ! ... נכון אתה צודק בשבילך אני לא גבירה או נסיכה רמת מעלה, גם לא מצווה או דורשת. כנראה שאיני מכירה את כללי המשחק, מוכנה להקשיב להבין ולהשכיל... ב ב ק ש ה הסבר נא לי את כללי המשחק. בלי לפגוע בזכויות וכוונות/הרגשות לא רצויות. מה בסך הכל רציתי? ובכן להכנס לפורום להציג שאלות לקבל הערות לקשקש ולהנות. בכל אופן אני מודה על תגובתך ואשר לא תהיה. ביי מיקי.
 
היי מיקי..../images/Emo42.gif

נו הרד פילינגס, הני. הרצונות שלך לגיטימיים לגמרי - היה משהו בדרך שבה פנית אלי, שהיה קצת לא מזמין ואולי גם פקודתי משהו: אם תקראי שוב, בודאי תבחיני בכך. אבל.. מודה ועוזב ירוחם, ואני עם אופק הטלה שלי מהיר להתלקח - ומהיר לכבות, באקט הראשון של הרצון הטוב שאני רואה. כללי המשחק פשוטים: הפורום אכן עוסק באסטרולוגיה על כל היבטיה, אבל.. לא מעניק תחזיות או ניתוחים ברמות עומק, שכן זו כבר עבודה מקצועית הכרוכה בפגישה אישית, ובאותה מלה גסה, תשלום..
ולגבי השאר - אענה לך באי מייל, כפי ששלחת לי. יום טוב יאיר
 
למעלה