תחזית שנתית

11161

New member
תחזית שנתית

נדמה שעם תחילת השנה החדשה, עננת אי ודאות קלה מקדירה את שמי התכלת הבהירים והרגועים, ועשויה לפגוע קלות בשמחת החיים של חברי הפורום, בנוסף למצב הכלכלי שעדיין זקוק לשיפור מסויים.
לטובת ציבור הקוראים היקר להלן תחזית לשנת תשע"ג, ותזכרו איפה ראיתם את זה פעם ראשונה!

רפואה - מצטערים לאכזב, אבל גם השנה לא צפויה התפתחות דראמטית. הפיברו אותה פיברו, והכאבים אותם כאבים, אם כי לפעמים נדמה שקצת יותר. מומלץ להתעסק פחות בניסיון למציאת פיתרון, ויותר ברגעים ונצחונות קטנים, שבהחלט יהיו השנה.

ספורט - למרות החלטה מלאת מוטיבציה ש"השנה באמת נעשה ספורט", איך נאמר, ההחלטה הזו תחזור על עצמה גם בתחילת שנה הבאה. עם זאת אנו ממליצים לא לוותר על אף הליכה/פעילות גופנית כלשהי. מחקרים מראים שהדבר הכי חשוב בפעילות גופנית - זה פשוט לעשות. גם אם לא הרבה זמן, וגם אם לא בכל יום.

חברים - בהחלט יתגלו כמקור כוח של ממש. המשיכו להשקיע במי ששווה את זה, ופחות במי שלא. אלא אם כן בא לכם אחרת. זכותכם. חיים שלכם, רק אל תבואו אלינו בתלונות, אחר כך, אוקיי?

זוגיות (לרווקים/ות)- שנעבור לנושא הבא? סתם, תגלו השנה מספר דברים שיפתיעו אתכם. לא מגלים מעבר לזה.

כלכלה - צפויה שנה לא פשוטה. הצמיחה צפויה לרדת במקצת (לפחות בחצי השנה הקרובה), ובהתאמה רמת האבטלה תעלה. יוקר המחיה ימשיך לעלות. המשכורת/קצבה שלכם לא. המיתון בעולם ימשך, ביחוד באירופה. עם זאת גוש היורו לא יתפרק, ובהדרגה צפויה התאוששות מינורית בכלכלה העולמית. מומלץ לשמור על מקום עבודה אם יש, ולא - זה לא הזמן להשקיע במניות השנה. גם לא בשל פייסבוק. התנהלות מחושבת בתחום הכלכלי - בהחלט תעזור, אם כי רק באופן חלקי.

עבודה/קריירה - קל זה לא יהיה, אבל בהחלט יתברר שזה מהווה עבורכם מקור לסיפוק ולביטחון עצמי מסויים. גם אם לא מדובר בעבודה במשרה מלאה, הידיעה שיש לכם יכולת לעבוד ולהועיל בהחלט תסייע לכם. מומלץ להמשיך ולהשקיע בתחום. זה ישתלם עם הזמן.

דיאטה - הפעם באמת נעבור לנושא הבא.

לימודים (לסטודנטים) - "ארוכה הדרך לחרות". לא נראה לנו שצריך להרחיב מעבר לזה. יש לכם מספיק דברים על הראש גם ככה.

ביטחון - השנה צפויה להיות התפתחות משמעותית ביותר, שלא לומר דראמטית. מסיבות מובנות לא נוכל להרחיב מעבר לזה. עם או בגלל זאת - עברנו את פרעה, ונעבור גם את זה. אנחנו דווקא אופטימיים. בתחזיות/נבואות זעם שנכתבו בעיתונים תמיד אפשר לעטוף דגים, או לפחות לשים במחזור.

שונות - רגעים לא פשוטים של תסכול צפויים בשנה הקרובה. עם זאת יהיה לכם על מה להיות גאים בעצמכם! מאמץ והשקעה לאורך זמן יביאו תוצאות. ישר כוח!

ותזכרו תמיד: "מצברוח בשמים/והגוף בריא כפליים
כשטוב-טוב-טוב לי על הלב/ שום דבר כבר לא כואב"
(מי שלא קרא הלוויתן מבבל של הגר ינאי - שיקרא. משם הציטוט).

ושנה טובה לכולם! אל דאגה - החגים זו תקופה חולפת

Sigal H

New member
בואנה, אתה מבאס

אם כבר להקשיב לחוזה עתידות, הייתי מעדיפה שיאמר לי את מה שאני רוצה לשמוע. אתה יודע, זה טוב לפרנסה (שלך).

אבל תמיד צריך להיות מוכנים. זכור תמיד: נוח שכח להכניס את חדי הקרן לתיבה ("כולה להנדס גנטית סוס וקרנף, יש לנו דברים יותר חשובים עכשיו"), ותראה מה יצא.

Sigal H

New member
*תיקון:

מההודעה נשמטו

וכנראה שגם

וכמו כן, איזה משפט נהדר מפו הדב ששמעתי השבוע. כשאזכר (או כשמישהו *אהמ*אחר ייזכר) זה יהיה עוד חיוך.

ריפנזל

New member
הרי לך חיוך:

“What day is it?" asked Pooh.
"It's today," squeaked Piglet.
"My favorite day," said Pooh.”

למעלה