palmony1951
Well-known member
הקונספציה אחראית ל-''הכול כלול''.(תקרא לעומק את המאמר)הקונספציה. אבל זה לא קשור לשרשור כל כך
ומי היה שותף לקונספציה?!
הקונספציה אחראית ל-''הכול כלול''.(תקרא לעומק את המאמר)הקונספציה. אבל זה לא קשור לשרשור כל כך
איזה מאמר?הקונספציה אחראית ל-''הכול כלול''.(תקרא לעומק את המאמר)
(כמעט) כל הפיקוד הבכיר של כל זרועות הבטחון, מזה עשרות שנים אחורה. איתו ובעקבותיו רוב ההנהגה הפוליטית מדינית של המדינה גם זאת, עשרות שנים אחורה.ומי היה שותף לקונספציה?!
המאמר הפותח של השרשור.איזה מאמר?
ברוב השנים האחרונות שלט הימין, בגין נבחר ב-1977-זה 46 שנה, ורק בהפסקות קצרות שלט הצד השני. כיום לא נשאר כמעט כלום מהעבודה/מרץ. אז מי בשלטון האזרחי אשם בקונספציה?!הקונספציה בהחלט אחראית לחלק גדול מהבעיה.
(כמעט) כל הפיקוד הבכיר של כל זרועות הבטחון, מזה עשרות שנים אחורה. איתו ובעקבותיו רוב ההנהגה הפוליטית מדינית של המדינה גם זאת, עשרות שנים אחורה.
אשקול.המאמר הפותח של השרשור.
אוקיי, אז תאשים את הימין. מה הקשר לנושא הדיון שלנו? לא עסקתי לא בשמאל ולא בימין. דיברנו על הקונספציה. לא שאני מסכים איתך שהימין שלט בעיקר בשנים המדוברות. לטעמי הבעיה התחילה דווקא בממשלת השמאל של רבין. אבל זה כלל לא משנה לטענתי למעלה.ברוב השנים האחרונות שלט הימין, בגין נבחר ב-1977-זה 46 שנה, ורק בהפסקות קצרות שלט הצד השני. כיום לא נשאר כמעט כלום מהעבודה/מרץ.
בדיוק מי שאמרתי גם למעלה, רוב ההנהגה, גם אם הלכה אחרי הפיקוד הבכיר של זרועות הבטחון בעניין הזה, מזה עשרות שנים. דעתי לא השתנתה (וגם לא תשתנה) רק בגלל שמתחשק לך להפנות אצבע מאשימה כלפי הימין יקירי .אז מי בשלטון האזרחי אשם בקונספציה?!
..והמשיכה עד ממשלת הימין מלא מלאאאאאאאאאאא.לטעמי הבעיה התחילה דווקא בממשלת השמאל של רבין.
אמרתי כבר, אין לי שום בעיה אם חשוב לך להאשים את הימין. מבחינתי זה כלל לא הנושא...והמשיכה עד ממשלת הימין מלא מלאאאאאאאאאאא.
מזכיר לי בדיחה:
גרוזיני מחזיק/קורא עיתון הפוך, שואלים אותו למה?! אומר: ככה קיבלתי אותו
עקב קבלת החלטות לקוייה.ב-7.10 הוא היה נמוך/כמעט אפסי בעוטף/גבול עזה
חרטבונא מוחלטת. נציבות הקבילות לא שומעת על בעיות טקטיות ואסטרטגיות צבאיות. היא עוסקת בקבילות אישיות על עוולות לחיילים.עקב קבלת החלטות לקוייה.
אבל גם לא היו פריסה ותמרון לתיקון הבעיה, ואיפשרו לפולשים לקחת מאות שבויים לעזה - שזה חמור בהרבה.
ומעט אחרי זה הסתבר - שבכלל לא היו תוכניות באמ"צ - מה עושים בתרחיש זה
ולכן לא התאמנו לתרחיש הדי-צפוי של פלישה מעזה ומלחמה עם עזה.
האלוף בריק התריע על מספר כשלים מערכתיים,
ועל כך שעקב סירוב מוחלט של הקצונה להקשיב לדרג השטח, הגורם היחיד שמודע לבעיות הקשות - זה נציבות הקבילות
אתה משווה את עצמך לאלוף בצה"ל?אני חולק עליך. לא אני ולא בריק לא מומחים בשביל דיון טכני...
ההבדל בינינו הוא שאני לא מתיימר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.