תחזית ערוץ 2- מדהים הם צופים שישבת יבשים לגמרי. רק סופות חול ....
ה האיש החדש New member 20/12/05 #5 לזכותם ייאמר ש ... הם לא טעו כמעט כלל למיטב זכרוני מתחילת העונה .. סיבה טובה לפסימיות אני חושב
ר רועי החזאי הצעיר New member 20/12/05 #10 פשוט לא להאמין, תחזית דמיונית לחלוט לחלוטין. הפעם הם יחזרו עם הזנב בין הרגלים
A adi cb14 New member 20/12/05 #13 דני דויטש עלוב! תגידו עננים לזהות הוא יודע? ללמוד על מז"א הוא למד?? משהו שם מסריח ואל תגידו לי שזה בגלל דויטש לחוץ...
דני דויטש עלוב! תגידו עננים לזהות הוא יודע? ללמוד על מז"א הוא למד?? משהו שם מסריח ואל תגידו לי שזה בגלל דויטש לחוץ...
B barnea1 New member 20/12/05 #17 הוא כ"כ נזהר.. מזל באמת שהוא אמר את המילה גשם. נראה כי כל שנייה הוא נחנק..
ה האיש החדש New member 20/12/05 #18 ההגשה בערוץ 10 מעולה לדעתי פשוט כייף לראות תחזית בערוץ 10 ערוץ 2 כאילו חזרו לזמנים של "שבשבת" בערוץ 1 . בעע
ההגשה בערוץ 10 מעולה לדעתי פשוט כייף לראות תחזית בערוץ 10 ערוץ 2 כאילו חזרו לזמנים של "שבשבת" בערוץ 1 . בעע
S shemesh7 New member 20/12/05 #4 תחזית היא תחזית והגשם בא בתחילת ה שבוע היתלוננתי על המבולים שלנו והנה יום עם גשם שקט עכשיו נבקש רק בלילה נראה מה יהיה
תחזית היא תחזית והגשם בא בתחילת ה שבוע היתלוננתי על המבולים שלנו והנה יום עם גשם שקט עכשיו נבקש רק בלילה נראה מה יהיה
ט טל שמאי New member 20/12/05 #12 כל המודלים צופים את השיא ליום ראשון לפחות העיקריים - אבל המון גשם לפניכן. תחזית ערוץ 22 - "שישי-שבת הפוגה"
כל המודלים צופים את השיא ליום ראשון לפחות העיקריים - אבל המון גשם לפניכן. תחזית ערוץ 22 - "שישי-שבת הפוגה"
A adi cb14 New member 20/12/05 #19 הם יותר דמי אובססיבים לברקנל הפסימי התמידי וגם את זה ראו בגרפים שפירסם שלמה לאמינות המודלים.