תחזית סקר לעתיד

tivol man

New member
תחזית סקר לעתיד

מה דעתכם על כוכבים אחרים וגזעים שיתגלו עליהם? הם קיימים בכלל? ומתי תתקיים מלחמת הכוכבים הראשונה?

Lu Tze

New member
אגב, שמעתי ממקור (לא אמין במיוחד,

אבל בכ"ז) שבספר הזוהר כתוב שיש 7 גזעים של חיים תבונתיים ביקום. מסתבר שגם היהדות לא מכחישה את קיומם של קלינגונים.

ROZELESS

New member
הקלינגונים חייבים להיות כויישר .. ח

נראה לי שהחללית הראשונה שלהם שתגיע לכדו"א נראה לי שהם יגלו שהקלינגונים "שומרי" שבת .. חחחחחח

tivol man

New member
יהיה מצחיק אם יגיע לכאן גזע כמו הקל

הקלינגונים לוחמני שינסה לכבוש אותנו ואז יתגלה שהוא גזע טיפש...ונתחבר ונחלוק טכנולוגייה...

deathcaster

New member
דווקא הרעיון של

גזע מתקדם שיגיע לכוכב שלנו גדי ליצור איתנו קשר ולחלוק איתנו טכנולוגיה זה הקשקוש העתידי הכי מטומטם שיכול להיות הדבר הכי סביר שיקרה הוא גזע חייזרי שיבוא וישמיד אותנו עוד לפי שנספיק להגיד : " oh ryker you looked better with the beard " וזה נכון בזוהר יש רמזים על תרבויות חוצניות אחרות והמספר 7 הוא מספר מאגי כך שסביר שאתה צודק הגזע שראיות לו ( ציורי קיר בדרום אמריקה , עדויות של נחטפים שהוחזרו לכאורה , קלסטרונים שהורכבו ע"י החטופים ושאר ירקות ) דווקא מצביע על חייזרים שדי דומים לחייזרים של היום השלישי/האסגארד מסטארגייט/מפגשים מהסוג השלישי - הרי לא לחינם הרבה סרטים נעשו עם פחות או יותר דמויות חייזרים דומות - רובם התבססו על פיסות מידע שהיו כבר קיימות .

Lu Tze

New member
אין סיכוי שחייזרים יהיו דומים עד

כדי כך לבני אדם. אפילו אם הם יבואו מכוכב זהה במאה אחוז לכדור הארץ, אין שום סיכוי שהם יראו כמונו. ועל אותו היגיון, אתה גם לא יודע את הפסיכולוגיה שלהם. כמובן שרוב הסיכויים הם שהם יקחו משאבים מכדור הארץ ויסתלקו, אבל אתה לא יכול לקבוע את זה בוודאות.

tivol man

New member
הדמיון שלהם מוסבר די בהצלחה!

קראתי לפי כמה כותבי מאמרים בנושא של מציאת חייזרים בכוכב שלנו, כי הדבר קשור בעיקר לפנטזיות האנושיות שיש לנו על כיצד אנחנו נהיה בעוד מספר שנים. הרי, חלק מהפנטזיה האנושית, בין היתר להתפשט לחלל ולהתרבות ולוודאי גם להתנתק מכדור-הארץ. אז מה שהטענה מסבירה, זה שאנחנו נהיה בשלב אבולוציוני נטול שיער ונהיה עם עיניים גדולות, התאמה לחלל החשוך או לאורות מלאכותיים (...אנטרפרייז למשל
) כי עיני אשכוליות זה מה שפרופורציונלית מתאים לעיני ציפורי טרף ליליות למשל שהינן בגודל של העיניים שלנו
היה החייזר ההוא שצולם באיזה אי דרום אמריקני שמצץ דם מבהמות והרג אותן ככה בעל כוחות משונים, אבל לך תסביר את זה לכל האנשים שמאמינים בתאוריית הקונספירציה, ולא להזכיר את כל אלה שחושבים שאין אלוהים ואברהם היה...על זעתר..

Lu Tze

New member
בנוגע לעיניים,

אני לא זוכר בדיוק, אבל יש מין של כריש שיש לו עיני שקד שמשות כגלאי של קרינה כלשהי, מעיין עוד חוש.

ברור לכם שלא ביקרו שום חיזריים?

וכל החטיפות כביכול הצליחו לשחזר אותם מקרים באמצעות קצת אלקטרומגנטיות

Taker Sucks

New member
המממ

מי אמר שנגלה חייזרים ? אני מאמין שאולי יש איפהשהו חייזרים , אבל מי אמר שנראה אותם אייי פעם. בכלל אני מאמין שעד שכודר הארץ יתחילו לחקור את החלל כמו שצריך יהיה לפחות עוד 100- 150 שנה.

tivol man

New member
פסימיזם, הו כמה אתה יכול?

אישית נראה לי שהממשלה האמריקנית שלחה כבר די מזמן איזה חללית מחקר לחלל וטיפסה עם איזה מושבה על איזה כמה מערכות שמש. יש לנו טכנולוגיה להיות במהירות של לפחות 30מאך, אז בטח.. אלא אם השיר שטוען שמעולם לא היינו בירח, צודק

Taker Sucks

New member
בלההההה

החלליות והמעבורות עוברות בהרבה את ה 30 מאך. "חללית מחקר לחלל וטיפסה עם איזה מושבה על איזה כמה מערכות שמש" כמה מערכות שמש?! יש חחלית אחת שיצאה ממערכת השמש(לקח לה שנתיים) והיא כבר איזה 20 שנה בחלל והיא לא קרובה לעבור בכלל את השנת אור, והמערכת השמש הכי קרובה אלינו זה tau Ceti (משהו כזה) וזה 4.5 שנות אומר מפה.

to seek out new life...

לדעתי יש חיים אחרים מחוץ לכאן, ולא...הם עדיין לא באו (מסכים עם מי שכתב שכל סוגי החטיפות למינהן הן שטויות) באופן עקרוני, לכל תקופה בהסטוריה היו את הדיווחים המוזרים משלה...וכל הדיווחים הללו משקפים פחדים אנושיים אופיינים (קחו את המפלצות השונות..כמו זו מלוך-נס) היום, שימו לב שכל הסיפורים על חטיפות מדברים על יצורים שדומים מאוד אלינו...ראש, עיניים, גפיים.. הפצת כל התעמולה על צלחות מעופפות למינהן שירתה יפה מאוד את הממשלות השונות בזמן המלחמה הקרה, כי כך היה אפשר לפתור בקלות דיווחים על דברים מוזרים שקורים באיזורים מסוימים. אמנם אני לא מבין גדול בביולוגיה (או אקסו-ביולוגיה), אבל לא נראה לי שיהיה מקום עם בדיוק אותו גלגול אבולוציה כמו שהחיים בכדור הארץ עברו. ולא רק זה, הרי ברור שגם אסטרואידים משחקים תפקיד (אם לא היה מתרסק האסטרואיד לפני 65 מליון שנים,וגורם לכך שהדינוזאורים יסיימו את שלטונם על פני כדור הארץ, האם אנחנו היינו כאן?) ע"פ נסיון אנושי, אם יש איזהשהוא גזע עליון שקיים עכשיו, אז רצוי לנו שלא "לגלות" את מיקומינו, כי אז אנחנו נידונים לכליה (שוב - ע"פ ההסטוריה: אמריקה והאנדיינים, הספרדים והאצטקים ויש עוד דוגמאות לרוב) השאלה היא אם יש גזע עליון, הוא היגיע לרמת התפתחות כזו שמבחינתו הוא רק גלאי (explorer) ורמת המוראליות שלו היא כזו שהוא כבר לא צריך מלחמות (כי הוא כל כך חזק). התשובה שלי: לא יודע. אם אני הייתי כל כך חזק והייתי כזה ערכי, אני בד"כ הייתי משתדל שלא לגלות את קיומי. כמובן שזה כבר מאוחר מדי,אנחנו לא יכולים להתחבא - גלי הרדיו והטלוויזיה שלנו כבר מזמן בחלל. מי שזוכר את הספר (והסרט) קונטקט של קארל סאגן - שידור הטלוויזיה הראשון שיצא הכדור הארץ בעצמה מספיק חזקה היה אולימפידת ברלין 36. ואסיים עם עוד ציטוט מהסרט.... אם אין חיים ביקום מלבדינו, אז זה בזבוז גדול של היקום... (או משהו כזה...

driftwoodstav

New member
אז ככה-

בטוח יש גזעים אחרים. אם היקום הוא אינסופי (ואני לא מאמינה בזה עד שלא יוכיחו...ואם יש לו סוף?! ואם בסוף אתה נכנס באיזה קיר בטון?!) אין סיכוי שאנחנו הייצורים החיים היחידים. אני לא חושבת שאי פעם הגיעו לכאן חיזרים, או אי פעם יגיעו. דבר ראשון- אנחנו בטח רחוקים מכל שאר החיים מיליוני שנות אור- עד שהם יגיעו לכאן הם כבר ימותו או משהו כזה. דבר שני- מי אמר שהם חכמים? אולי כולם בעצם כמו פרות? אוכלים דשא כל היום? דבר שלישי- שמתם לב שהיתה תקופה כזאת של חיזרים? מלא מלא סרטים, ותוכניות ואנשים שטוענים שחטפו אותם. ברגע שזה יצא מהאופנה- פתאום אין כלום! אני חושבת שזה מוכיח את זה שהם לא ביקרו כאן... וחוץ מזה- למה כולם אומרים שחללית זה אורות בשמיים? ולמה הם מופיעים רק בלילה? הכל בולשיט! ובקשר לשאלה האחרונה- אולי כבר התקיימה אחת אבל בלעדינו? סתיו

אינסופיות היקום

כמו שמונטי פייטון שרים: "The universe itself keeps on expanding and expanding In all of the directions it can whizz As fast as it can go, at the speed of light, you know, Twelve million miles a minute, and that's the fastest speed there is. "... כרגע היקום מתפשט, ויש לנו מספיק תצפיות לאושש את זה (יש את קבוע האבל, וכמובן את אפקט דופלר), אבל אם בנקודה מסוימת הוא יתחיל להתכווץ (ויסתיים במה שנקרא the big crunch) אז הזמן יזרום אחורה, וכל מה שאנחנו רואים עכשיו וברור לנו - הכל ילך הפוך...ז"א אם עכשיו יש סיבה ותוצאה, אז ביקום בו הזמן הולך אחורה יהיה תוצאה ורק אח"כ הסיבה...אנשים יעברו את מסלול החיים הפוך...מגיל מבוגר לגיל צעיר. ... וכל זה עושה לי כאב ראש אדיר....

אודו

New member
הערכהבלבד!

דווקא אני קראתי הערכה שונה שהיקום רק ימשיך וימשיך עד שיתפשט מהר ממהירות האור, ואז אולי יעצר. בנוגע לאין סופיות, כעיקרון הוא כן סופי כי אומרים גם שקיים עוד רובד של מימדים בכמו מין כוורת ענקית כזאת מסביבנו. אבל מה שכן גם הכוורת לא אין סופית. כששאלתי את הפרופסור שמלמד אותנו את הנושא מה יש אחרי אותה כוורת או מתי היא נוצרה הוא ענה שהיא הייתה שם תמיד ושאין כלום אחריה אבל היא לא אין סופית במובן המלא של המילה. הוא אמר שכפי הנראה קיימים מספר יקומים שהם עשר בחזקת אחד ואחריו מספר אפסים שאם יכתבו אותם יגיעו עד הקצה של הגלקסיה שלנו... זה לא מעט (!) אבל אין סוף זה לא. הבעיה היחידה היא שאין שום דרך לאושש את התאוריות האלה אז אפשר גם לנחש שבעצם היקום הוא פרעוש שנמצא על כלב גדול ושחור שרוכב על ארבע כלבים. שמישהו ינסה להוכיח שזה לא נכון

Bajoran Preist

New member
מלחמת הכוכבים הראשונה כבר התקיימה

זה היה בשנת 1978, לא? העולם מנסה מאז להתאושש ללא הצלחה

למעלה