to seek out new life...
לדעתי יש חיים אחרים מחוץ לכאן, ולא...הם עדיין לא באו (מסכים עם מי שכתב שכל סוגי החטיפות למינהן הן שטויות) באופן עקרוני, לכל תקופה בהסטוריה היו את הדיווחים המוזרים משלה...וכל הדיווחים הללו משקפים פחדים אנושיים אופיינים (קחו את המפלצות השונות..כמו זו מלוך-נס) היום, שימו לב שכל הסיפורים על חטיפות מדברים על יצורים שדומים מאוד אלינו...ראש, עיניים, גפיים.. הפצת כל התעמולה על צלחות מעופפות למינהן שירתה יפה מאוד את הממשלות השונות בזמן המלחמה הקרה, כי כך היה אפשר לפתור בקלות דיווחים על דברים מוזרים שקורים באיזורים מסוימים. אמנם אני לא מבין גדול בביולוגיה (או אקסו-ביולוגיה), אבל לא נראה לי שיהיה מקום עם בדיוק אותו גלגול אבולוציה כמו שהחיים בכדור הארץ עברו. ולא רק זה, הרי ברור שגם אסטרואידים משחקים תפקיד (אם לא היה מתרסק האסטרואיד לפני 65 מליון שנים,וגורם לכך שהדינוזאורים יסיימו את שלטונם על פני כדור הארץ, האם אנחנו היינו כאן?) ע"פ נסיון אנושי, אם יש איזהשהוא גזע עליון שקיים עכשיו, אז רצוי לנו שלא "לגלות" את מיקומינו, כי אז אנחנו נידונים לכליה (שוב - ע"פ ההסטוריה: אמריקה והאנדיינים, הספרדים והאצטקים ויש עוד דוגמאות לרוב) השאלה היא אם יש גזע עליון, הוא היגיע לרמת התפתחות כזו שמבחינתו הוא רק גלאי (explorer) ורמת המוראליות שלו היא כזו שהוא כבר לא צריך מלחמות (כי הוא כל כך חזק). התשובה שלי: לא יודע. אם אני הייתי כל כך חזק והייתי כזה ערכי, אני בד"כ הייתי משתדל שלא לגלות את קיומי. כמובן שזה כבר מאוחר מדי,אנחנו לא יכולים להתחבא - גלי הרדיו והטלוויזיה שלנו כבר מזמן בחלל. מי שזוכר את הספר (והסרט) קונטקט של קארל סאגן - שידור הטלוויזיה הראשון שיצא הכדור הארץ בעצמה מספיק חזקה היה אולימפידת ברלין 36. ואסיים עם עוד ציטוט מהסרט.... אם אין חיים ביקום מלבדינו, אז זה בזבוז גדול של היקום... (או משהו כזה...