תחזית מזג האויר...

The ofer

New member
תחזית מזג האויר...

ציטוט מהרדיו... "סאנשיין....." "קליר סקיי......." ובסוף... "מינוס 8 ועם רוחות...מינוס 16...." מי אמר שרוצה לבוא ולא קיבל ???

נעמי 1

New member
גם בקנדה...

החזאים מפספסים? חשבתי שרק פה. אצלנו חם ויבש. ואצלי מאוד יבש
נעמי

חחחחח...

גם אצלי חם ויבש הגזע כבר כמעט התייבש, השורשים מחפשים נואשות אחר נשואות מיואשות...

הבטחתי....ולכן....

מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול אבל בגלל שהבטחתי.... אז רק קצת מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול
חיחיחי

../images/Emo163.gif

מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול יש פרסים? (גם גרוזיני יתקבל בברכה) חחחחחחחחחחחחחחחחח

The ofer

New member
בדרדי וקליאו...

מה שמזכיר לי... יש שתי חידות לילדים...אחת... לאבא של דני יש שני ילדים...איקס...מיקס...ו....??? והשניה היא... על מה תולים כביסה ???? <חבל...> מה זורקים בפח אשפה ??? <זבל...> מי הרג את קין ???????? <חיחיחי> בירת קנדה היא...אוטווה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צ´אוו...

The ofer

New member
בדרדי וקליאו...חיחי

מה שמזכיר לי... יש שתי חידות לילדים...אחת... לאבא של דני יש שני ילדים...איקס...מיקס...ו....??? והשניה היא... על מה תולים כביסה ???? <חבל...> מה זורקים בפח אשפה ??? <זבל...> מי הרג את קין ???????? <חיחיחי> בירת קנדה היא...אוטווה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צ´אוו...

הממממ.. מי כאן לא הבין?

ובסוף = סוף הציטוט של התחזית או שמא מזג האוויר שבאמת היה? אני הימרתי על סוף התחזית....

מה הבעיה ?

אין קשר בין השמש והשמים הבהירים לבין הטמפרטורה... כל מי שהיה באזור ההוא בתקופת החורף יודע זאת... מתארגן משלוח גטקסים לעופר...

מו

מו מו מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול מונטריאול

למעלה