תחזית לשבוע הקרוב

baba moshe

New member
תחזית לשבוע הקרוב

יורו למטה .פאונד כנל .אוסטרלי מימוש. ניוזילנדי למטה. דולר יין למעלה. קנדי מימוש .לא לשכוח שיום שני אין נסדאק .לדעתי הדולר יין מגיע ל105

baba moshe

New member
קראת יתד של היום ?תאמין לי הם צודקי

במה שכתבו תדע לך כלל אם אתה לא מבין במסחר הזה אל תיגע בו ואם אתה מבין כול רוח שיש לך תמשוך אני הצלחתי לישרוד רק מהמשיכות אם אתה רוצה טיפים בהמשך או במסרים

אתה מתכוון לעיתון יתד נאמן?

אתה קשור אליהם? לא ענית לי לאיזה כיוון הולך הנוק הפולני.... אשמח אם תשלח לי קישור לכתבה שאליה אתה מתכוון... סתם שאלה.. אם אתה באבא למה אתה צריך בכלל לקרוא עיתונים? וחוץ מזה.. יש לך אפשרות לדעת את מספרי הלוטו להגרלה הקרובה?....

כן, עומר היקר, יום ראשון היום...

אין תזוזות.. הנס שלנו שהתמ``ג הישראלי נפל ביום שאין מסחר, אחרת היה מגיע ל 3, עכשיו תראה שיקרה מצב הפוך מחר הדולר שקל יתחזק... ד``א, אל תחשוב שאני חשוף לשוק, אני סתם אוהב לנשום אותו...

baba moshe

New member
א .כן כונתי ליתד נאמן ב. לא מוכר לך

מאמר חזל שאין חבוש מתיר עצמו מבית האסורים

האם לדעתכם יש סיכון בהשקעה בדולר ?

לכאורה בטווח של שנתיים ומעלה זה ‎%‎100 רווח, הלא כן ? אני מעוניין להשקיע בתוכנית אגרסיבית שמכפילה לי את שער הדולר . עד איזה שער יציג הדולר יכול לרדת בלי התערבות הנגיד ?

רוצה תשובה?

סור נא אל אחד מהדוכנים הכתומים הפזורים ברחבי המדינה ותקבל תשובה מדוייקת לשאלתך.... ``טוב לי תורת פיך מאלפי זהב דולרים שקלים וכסף`` בהצלחה...............

omer forex

New member
ברור שכן!

אם אתה שואל אם יש סיכון בהשקעה דולרית אז יש לי בשבילך שתי תשובות: 1 כן יש סיכון ולא סיכון קטן. 2 מעצם השאלה אני לא בטוח שאתה מבין מהי עסקת מט"ח, ואני חושב שאתה צריך להבין קצת יותר לפני שאתה מחליט אם זה טוב לך או לא. אני מציע שתרשום את התוכנית המדוייקת שאתה רוצה לבצע, ואולי נעזור לך להבין את המשמעויות שלה. אולי התשובה שלי תישמע לך קצת מרגיזה, אבל זאת לא המטרה בהצלחה:)

למעלה