תחזית למחר

nitsansh

New member
תחזית למחר

אחרי הדרמות של היומיים האחרונים, מחר צפוי יום די יבש... אבל בלי הפתעות אי אפשר, ועוד אלופת עולם לשעבר תסע הביתה... בית 3: ברזיל - קוסטה-ריקה 5:0 תורכיה - סין 6:1 הסיפור של הבית הזה נגמר למעשה כבר במחצית, כאשר ברזיל הובילה 3:0 נגד קוסטה-ריקה, ותורכיה 2:0 נגד סין. המטווח של ברזיל ותורכיה נמשך גם במחצית השניה, והשאלה היחידה לקראת הסיום היתה מי תבקיע יותר... בית 7: מכסיקו - איטליה 2:1 קרואטיה - אקוודור 3:0 גם כאן לא היתה דרמה. מכסיקו כבר הובילה 2:0 בדקה ה-55 ואיטליה הצליחה רק לצמק לקראת הסיום, בשער שלא ניחם אף אחד. קרואטיה הובילה 2:0, ההפרש שלו היתה זקוקה, כבר אחרי 30 דקות. העולות לשמינית-הגמר, אם מישהו לא הבין: ברזיל ותורכיה מבית 3, מקסיקו וקרואטיה מבית 7. קוסטה-ריקה, סין, איטליה ואקוודור נוסעות הביתה.

דן צ

New member
העולות ../images/Emo45.gif והנופלות ../images/Emo31.gif

אז ככה: אתמול גרמניה עלתה בגדול וצרפת נפלה בגדול היום ספרד עלתה בגדול וארגנטינה נפלה בגדול ומחר??? ברזיל עולה בגדול ואיטליה תיפול בגדול????

nitsansh

New member
ברזיל כבר מזמן עלתה

ולדעתי, "הגדולות" היו אתמול דנמרק ואירלנד, והיום שבדיה ופרגוואי... ספרד עלתה עוד קודם, וגרמניה היתה עם רגל וחצי (מישהו באמת חשב שהיא תפסיד לקמרון?). אבל בסיכום 3 המשחקים, הגדולות הן ספרד וגרמניה. אבל לך תדע מה יהיה בשמינית? פרגוואי ואירלנד יכולות לעשות אותן קטנות...

liran b

New member
ההימור שלי...

ברזיל - קוסטה ריקה 1-3 סין - טורקיה 1-1 קרואטיה - אקוודור 0-3 איטליה מכסיקו 1-1

אורדי12

New member
התחזית שלי

ברזיל - קוסטה ריקה 3-1 למרות שאין כל חשיבות...ברזיל פשוט גדולה מידי על קוסטה ריקה סין - טורקיה 0-3 טורקיה צריכה ניצחון, והיא תתן ת´נשמה שלה ותנצח. איטליה - מקסיקו 2-1 הם לא ירשו לעצמם להפסיד. טוטי וחבורתו יצעידו את איטליה לשלב הבא. יש לי הרגשה שדל פיירו הולך להבקיע מחר. קרואטיה - אקוואדור 2-0 גם קרואטיה חייבת נצחון, ואוקוואדור לא ממש יריבה חזקה...

sashkashurik

New member
ההימור שלי:

ברזיל - קוסטה ריקה. ברזיל כבר בפנים, אין לה מה לחפש נצחון, קוסטה ריקה זה לא רע,קוסטה ריקה חייבת לנצח, אבל ברזיל לא תתן לה. 1:1. מהצד השני טורקיה - סין. אין לסינים מה לחפש במונדיאל הזה. 3:0 לטורקיה. ואז עולות ברזיל וטורקיה מהבית הזה, נדמה לי.... ועכשיו לאיטליה. אם היא שותפה בשביתה הכללית של אימפריות שמסרבות לשחק במונדיאל ללא הולנד, אז היא גם או שתפסיד למקסיקו, או שתעשה תיקו. מקסיקו, מצד שני, מספיק לה תיקו, אבל כמו שאני מכירה את מקסיקו, הם נורא אוהבים גם לכבוש שערים וגם לא להתגונן. מצד שני, יש להם הגנת ברזל של איטליה. קשה לחשוב. או שיהיה 0:0, או ש1:0 לאיטליה. אני אלך על 0:0, ושמקסיקו תעלה!!! קרואטיה - אקוודור. אין מה לעשות, אם יש טיפת כבוד לקרואטיה, והיא לא שותפה בשביתה של הולנד, היא תנצח. ואז קרואטיה ומקסיקו יעלו מהבית הזה! אה, כן, באיזו תוצאה? 2:0 לקרואטיה. ותעודדו את מקסיקו ביחד איתי, בבקשה!!!!!

nitsansh

New member
לא. תורכיה לא תעלה.

אם יש תיקו לקוסטה-ריקה, היא עולה.

nitsansh

New member
תחזית מתוקנת...

בשביל להכניס קצת דרמה למשחקים... בית 3: ברזיל - קוסטה-ריקה 3:2. ברזיל הובילה 3:0 במחצית, אבל במחצית השנייה "הורידה את הרגל מהדוושה", קוסטה-ריקה הצליחה לצמצם ל-3:2, והחמיצה בתוספת הזמן הזדמנות מצויינת לשויון שהיה משאיר אותה במונדיאל. תורכיה - סין 4:1. תורכיה מובילה 2:0 במחצית ונראית בדרך הקלה לשמינית הגמר כאשר קוסטה-ריקה בפיגור 3:0. אבל סין מצמצמת ל-2:1 וקוסטה-ריקה ל-3:1, מה שיוצר שויון בין תורכיה וקוסטה-ריקה. תורכיה עולה ליתרון 3:1 בדקה ה-83, אבל 2 דקות אח"כ קוסטה-ריקה כובשת שער שני ושוב יש שויון, שהיה מוביל להגרלה. בדקה ה-90 תורכיה כובשת את השער הרביעי, שמעלה אותה למקום ה-2 ושולח את קוסטה-ריקה הביתה. בית 7: מכסיקו - איטליה 2:2. מכסיקו מובילה 2:0 עד הדקה ה-77, איטליה מצליחה להשוות בדקה ה-88. באותה דקה היא היתה בשמינית הגמר, אבל דקה אח"כ כבר לא... קרואטיה - אקוודור 1:2. אקוודור מוליכה 1:0, וכאשר איטליה בפיגור 2:0 חסר לה עוד שער אחד כדי להשתוות לאיטליה ולעבור את קרואטיה בהפרש שערים, אבל קרואטיה השוותה בדקה ה-73, והבקיעה שער ניצחון דרמטי בדקה ה-89 שהעלה אותה לשמינית הגמר. אין שינוי בשורה התחתונה, אבל איזה הבדל במהלך המשחקים...

דן צ

New member
כל כך הרבה שערים??

לא נראה לי הרבה שערים , אף על פי שברזיל כבר הבטיחה את מקומה ותשחק משוחרר

nitsansh

New member
זה הרבה?

תשים לב, שחוץ מבית 6, בכל הבתים היו משחקים רבי-שערים בסיבוב האחרון... 3:3 בין סנגל ואורוגוואי, 3:0 לאירלנד על סעודיה (בשביל אירלנד זה הרבה...), ספרד - דרא"פ 3:2, פרגוואי-סלובניה 3:1. ובינתיים, יש כבר 9 שערים ב-2 המשחקים בבית 3, אבל החלוקה היא שונה... 5 לברזיל, 2 לקוסטה-ריקה, 2 לתורכיה... חוץ מזה... אנחנו אוהבים שערים, לא? והרבה שערים מאפשרים הרבה דרמות...

למעלה