תחזית להערב:

סלסרו

New member
וישפול סינקינג

לא ברור לי למה אתה כל כך מתלהב מזה. אם הרפובליקנים ישלטו על הקונגרס, מה הם יעשו שיהיה כה שונה מהדמוקרטים? הרי שניהם מאמינים בביג גוברנמט, חלקים נכבדים של רפורמת הבריאות מבוססים על הצעות של רפובליקנים בשנים שעברו (כולל רומני-קר), הם הוכיחו שהם בזבזנים לא פחות מהדמוקרטים, מושחתים לא פחות, צבועים לא פחות כו', ואין להם בשורה של ממש. לבודדים מביניהם שיש להם בשורה, כגון פול ראיין, אין כל כח ותהודה בקרב הרפובליקנים. אלה שנותנים את הטון הם חסרי חזון וחסרי חוליות. דווקא מצב שבו הדמוקרטים שולטים על הסנאט והרפובליקנים בשליטה על הבית, יהיה יותר טוב הן לרפובליקנים והן לאומה. מחד, הרפובליקנים לא יצטרכו לקחת אחריות על מדיניות מטומטמת שיוצאת מהסנאט, ומאידך, המתח בין שני הבתים יכול או להביא לשיתוק או להפריה הנובעת מפשרה, שני תסריטים שיועילו לאומה יותר משליטה מוחלט.ת של צד אחד

Immigrant

New member
מפני שהרפובליקנים יהיו חייבים לרקוד לפי החליל

של שרה פאלין ומסיבת התה אם הם לא רוצים לראות את שרה פאלין רצה עוד שנתיים, ומסיבת התה תכתיב סוף לבזבוזים. בכ"א, יהיה מה שיהיה, זה הסוף למשולש הקומוניזם אובמה/פולוסי/ריד שזה לבד הישג בלתי מבוטל.

סלסרו

New member
בכללל לא בטוח.

א. בכלל לא בטוח כמה מועמדי מסיבת התה ינצחו. נראה. לא מעט מהם יפסידו. ב. גם אם כן, אין כל הוכחה שפיילין למעשה תקצץ בביזבוזים. הרקורד שלה באלסקה לא מראה שהיא באמת שמרנית פסקלית. היא כמו אובמה - דיבורים לחוד ומעשים לחוד. ג. אני מאד מקווה שהרפובליקנים לא ירדו לפי החליל של פיילין. גוד הלפ אס אם כן..

תקשיב

סלסרו. אני חושב שזה רגע נדיר ביותר. אחת הפעמים הבודדות שאני מסכים איתך לחלוטין. אני מבטיח לא לעשות את זה עוד הפעם. ובקיצור - הדבר הכי הרסני שקרה לגראנד אול פארטי זה בוש. הדבר הכי הרסני שקרה למפלגה הדמוקרטית זה אובאמה. ושניהם ביחד זה אחד מהדברים המחורבנים שקרו לציבור האמריקאי (אחרי טווינקי, טאקו בל, וג'אדג' ג'ודי).

סלסרו

New member
../images/Emo46.gif

אני דווקא אואב את ג'ודי! (הנה, מתברר שאנחנו לא מסכימים לגמרי)

סלסרו

New member
לפחות הבהמה הזו גרייסון, עף. yeye.

מסתמן שאין מצב שהרעפס יקחו את הסנאט.

Immigrant

New member
תוצאות מזעזעות במסצ'וסטס. שוב בחרו תושבי

המדינה המגעילה בה אני מתגורר בעוד ארבע שנים של אותו דבר, אותו חרא. מושל כושל - נבחר מחדש (תודה לספויילר התורן טים קייהיל). באאאאאררררני פרעעעאאאאננננק שיושב בקונגרס מספר שנים כמעט זהה למספר השנים בהם אני זכאי להצביע, והאחראי הראשי לשערוריית המשכנתאות - נבחר מחדש. כל שאר מושבי הקונגרס (בינתיים, יש עוד אחד שעדיין צמוד) נשארו בידי הדמוקרטים. Question 3 - להחזיר את מס הקנייה ל-3% (כרגע עומד על 6.25% תודות לרוב ליבראל ומושל כושל) על מנת להכריח את הממשל להדק את החגורה - קשה להאמין אבל תושבי האידיוטים של מסצ'וסטס הפילו את היוזמה הזאת, בעיקר "בזכות" הזרמת כספים אדירה ומסע הפחדות של האיגודים המקצועיים ובראשם ארגון המורים המושחת. איך אפשר במודע להצביע עבור "לשלם יותר" ולא לבחור ב"לשלם פחות"... לילה בפירוש קשה ובלתי ניתן להבנה.

Boston Guy

New member
כמו שכתבתי ב"ישראלים בארה"ב"

הצבענו בהרכב מלא.לא עזר במיל. נראה שברפובליקה העממית של מסצ'יוסטס גם פגר רקוב יבחר בוודאות - כל זמן שהוא מהמפלגה "הנכונה". בדיוק כמו בישראל הסוציאליסטית של דור ההורים שלי בשנות ה 50 וה 60.

Boston Guy

New member
ואני לא חושב שקייהיל פגע בביקר

אם כבר הוא פגע בפטריק. מי שלא הצביע עבור בייקר גם לא היה מצביע עבורו- הקול היה הולך לפטריק. על הכישלון שלבייקר אתה יכול להודות למיט רומני - אחרי איך שהוא חירבן על משרת המושל במדינה, עבר לתושבים התיאבון ל"אנשי עסקים מוצלחים רפובליקנים".

Immigrant

New member
בוודאי שהוא פגע בו. רוב הבוחרים הצביעו למישהו

אחר...51%. פאטריק לא קיבל את מירב הקולות.

סלסרו

New member
באמת הגיע לברני לעוף.

ואת זה אני אומר למרות שאני מחבב אותו במישור האישי, על אף שהוא אידיוט.

John the Savage

New member
באמת שאני לא מבין

מה בחור כמוך עושה במדינה מגעילה שכזו? יש הרבה מדינות אחרות שהיית מרגיש בהן הרבה יותר בבית. באמריקה האמיתית. מה היה לך רע בקנזס נניח, או אוקלהומה, או דרום קרולינה?

Immigrant

New member
אין לי מושג, אבל אני שוקל את האפשרויות. אתה

בטח חושב שאני צוחק או ציני, אבל באמת שבא לי להקיא ממה שקרה כאן אתמול בלילה. זה לא פטריק באופן ספציפי, ולא פרעעעטאאאאננננקקק באופן ספציפי. זה מכלול ההצבעה....העובדה שכלל (!) ארה"ב הצביעה לשינוי (ולא חשוב מה השינוי כרגע, אם הוא טוב או לא) חוץ ממסצ'וסטס. פשוט הצביעו לשמור את החרא. חד וחלק. היו שתי מועמדות לתפקיד המבקר - עבריינית מס מצד אחד, ו....מי היה מאמין - מבקרת במקצועה מהצד השני. מעולם לא היה מבקר מקצועי בתפקיד במסצ'וסטס. סוף סוף היה סיכוי למנות אדם מקצועי לתפקיד, מועמדת מצויינת ללא שום ספק. במי בחרו המונבאטס של מסצ'וסטס? כמובן במועמדת הדמוקרטית אשר ללא עוררין אינה מתאימה לתפקיד ובנוסף סוחבת אחריה שק מאוד כבד של כביסה מלוכלכת. העיקר שהם שמחים היום אחרי שהצליחו לבטל את מס הקנייה על אלכוהול. שתי שאלות אחרות חשובות פי כמה וכמה נפלו כמובן. אבל האלכוהול זול יותר.

joojoo

New member
סה"כ, לא רע

הדמוקרטים שמרו על הסנאט, לא הפסידו כמה תחרויות שחשבו שהם יפסידו גם במושלים (קולורדו!), והסווינג בקונגרס נראה באיזור ה 50, שזה בחלק הנמוך של התחזיות. אני מרוצה. אני בטוח שגם ה DNC מרוצים.

סלסרו

New member
אני במקומך לא הייתי כל כך מרוצה..

240 ומשהו רפובליקנים לעומת 190 ומשהו דמוקרטים, זהו וואחד יתרון לרפובליקנים. אמנם זה לא פער היסטורי/היסטרי, אבל מספיק גדול שלא יאפשר לדמוקרטים בבית לבצע כמעט כלום. אגב, מסתמן שבסנאט הזה לא יהיה אף לא שחור אחד!

joojoo

New member
אני מרוצה...

... כי יש סיכוי לשפיות. עם התוצאות האלה, אם הרפובליקנים רוצים לעשות משהו, הם יצטרכו סוף סוף להפסיק להגיד לא לכל דבר ולהתחיל להגיד כן. אחרת שום דבר לא יזוז ולדמוקרטים יהיה קייס מצוין ב 2012 להגיד "אמרנו לכם".

סלסרו

New member
וגם אובמה סוף סוף יצטרך להתחשב בהם במקום

לשים עליהם פס אחד גדול כפי שעשה עד כה. לא יודע אם זה יביא לשפיות. זה כנראה יביא לביי-פארטיזנשיפ (ואולי שיתוק זמני), אבל זה לא בהכרח יביא לידי מדיניות טובה/שפויה יותר.

למעלה