תחזית יומית

שKקירה

New member
תחזית יומית

אסטרולוגיה מאת גידי גלבוע. ..

סרטן-שליחיו של קופידון מעודדים אתכם להפליג בספינת האהבה, גם אם הראש שלכם טרוד בתחומים אחרים.

אריה-הכוכבים מפצירים בכם להימנע מנטילת סיכונים,ולהעדיף הסכמים ואירועים המושתתים על עובדות ונתונים

מאזניים-צפויה לכם שלה עם אדם שמאוהב בעצמו. זה מסוג הקטעים שנהוג לברך כאשר נלחצים מהם.

עקרב-אל תתרגשו מרכילויות העוסקות בכם. זכרו כי אנשים נוהגים לרכל על מצליחנים, לא על לוזרים.

קשת-האנרגיות של היום ה21 בחודש מתגבשות למספר 3 הנחשב לנושא ברכה והצלחה לילדי מזל קשת (רמאים כל חודש הם כותבים את זה)

גדי-צפוי ארוע מרנין אצל אדם שאתם אוהבים. בעקיפין נראה כי איכשהו הייתה לכם יד הספר הזה.

דלי-היום תמצאו סמרטוט ומגב בנוכחותכם.. חחח סתם סתם הנה : אנרגיה ספונטנית לקחת אתכם אל בילויים משעשעים. משביתי שמחות יטענו כי נתקפתם במצב רוח ילדותי.

דגים-בלי חריף וכוסברה אתם לא נחשבים ..טוב נו אני יעתיק בדיוק זהו עיתוי חלומי למשוררים שבינכם כמו גם החוטאים בכתיבה יוצרת. אל תהססו לחשוף את יצירותיכם. (יאללה תפתיעו אותי צאו מהמים)

טלה-אתם חשופים היום ללהטוטי לשון של נוכלים(אולי אלה מהשורה הקודמת?!) אל תתנו אמון באנשים שהתנהגותם חשודה כלהיטות יתירה.

שור-מישהו שהיה נדמה כי הוא "טוחן מים" , מציב לכם אולטימטום. בשוך הפתעה תצטרכו להחליט אם לחתוך או להמשיך.

תאומים-מתחילה להירקם תוכנית שהייתה עד עתה בבחינת פנטזיה. יש לכם סיבות טובות להתחיל לחייך ולנשום.

חריף וכוסברה זה אני!!!

אבל כתיבה

לא חשדתי! למה שאחשוד? מה אני חשדניסטית?

קיצר, עלי להיזהר מלירי היום....
פארנויה היר איי קאם!

גם אני במשימה

1. לרצוח את סוכן הביטוח שלי.
2. לשרוף את פלאפון.
3. להבין מה זה כל ההורדות ההזויות שיורדות לי בכרטיס אשראי.
4. למה הבנקים עובדים בשעות לא קונבנציונליות?
5. למה בדיקות דם אפשר לבצע רק בבוקר?
6. כוסאומו העולם אני עצבנית!

אין מה לחשוד

הם מושחתים!

ולמה חברת הביטוח מתקשרת אלי ואז מקשרת אותי לסוכן ביטוח כשביקשתי מהם לא לקשר אותי אליו?

רצח בעיניים!

בחייאת דניאל

לאן הולכים כל הנתונים שאתה אוסף כאן על אנשים?
אתה באמת זוכר דברים כאלה?
כלומר, אתה ממש זוכר על שרשורים שהתקיימו, ביחד עם נתונים יבשים על גולשים... כל זה נמצא במוח שלך?
איך יש מקום?
האם זה אומר שדברים חשובים ומהותיים אתה לא זוכר?

אני לא לדוגמא יכולה לזכור שם של אדם שהתקשר לדייט שלי בדיוק כשהייתי לידו ומה לבשתי ליום הראשון של כיתה א', אבל אני ממש לא אזכור אנשים שטוענים שהם מכירים אותי.
אני לא אזכור שביום ראשון יש לי תור לשקר כלשהו - בלי להסתכל ביומן ואני בטח לא אזכור לשלוח פקס שהבטחתי לאמא שלי לשלוח....

אז איך זה אצלך?

אני טלה.
לירי דגים.

מה זה אומר עלינו?

נשאל את זה ככה:

את מרגישה שאת מסתדרת איתי ? בתור דמות פורום, בהשוואה לאחרים.

למעלה