תחזירו תשובה

תחזירו תשובה../images/Emo70.gif

אני רציתי לישעול אים מותר לי לבו למיבגש שיר אצוב או ניב זה שארגה גילה לכם שהו בן11

קומיקס

New member
יש לי שאלה?

ילד בן 11 זה יוצא כיתה ה´ כמדומני יודע ליכתוב בלי שגיאות לא? יש לך בעיה או משהו?

לא נראה לי

מה אתמ לא מכירים אנשים בני 18 שכותבים עם שגיאות? הוא פשוט לא למד טופ וא משהו.. זה לא סופ העולם.אם אתם רוצים לא אכפת לי לתרגם לכם את ההודעות שלו..חחח

VengaGirl

New member
אבל אצלו זה מוגזם...

בניק שלו הוא רשם שיר עצוב ובתוך ההודעה הוא כתב שיר אצוב... לא נראה קצת חשוד?

זיגוטה

New member
אנשים תעזבו אותו...

די נו עזבו אותו... אז אוקי כל עוד אתם מבינים מה כתוב בהודעות אז זה לא אמרו להציק לאף אחד! ו...כן אתה יכול לבוא ברור שאתה יכול! אם אתה רוצה לדעת הרעיון הוא שהמפגש יהיה אצלי בבית! אז ככה ש..אתה יכול לבוא בכיף!
המון קרן לי*אור*
אממ אל תנסו להבין למה רשמתי לי לפני ה-אור! רק בן אדם אחד יודע מה הכוונה! חחח ואני מאוד מקווה שהוא יראה את ההודעה הזו כי הוא יודע מי הוא חחח....

זיגוטה

New member
אה ושכחתי-

חן לי אני כל כך אוהבת את המשפט שיש לך בחתימה הוא כל כך נכון !!!! כל כך נכון!!!!!!!! ממש אהבתי !

optimistit

New member
חחח.. קרועים

אני חושבץ, שהוא עושה את זה בכוונה. בצחוק כזה.. אני לא חושבת שהוא באמת כותב ככה...
we don´t do war ´cause war is bad, we do peace instead
מיכל קבוצת תמיכה קן נווה נוי הנוער העובד והלומד

yellow cheese

New member
אמממ...אולי אתם רוצים לשתף אותי?

באיזה מפגש מדובר לעזאזל
לא חשבתם לעדכן את שליחתכם שביקרה באילת לשלושה ימים
הייתי באילת. לא הייתי כאן..ובכן, מישהו יועיל בטובו לעדכנני
שי

זיגוטה

New member
אהובתייי......

אז ככה בואי אני יעדכן אותך! הפורום החליט שצריך לעשות פגישת פורום וכולם היו בעד! עכשיו אני וליאור דיברנו והגענו לרעיון שאני מנדבת את הבית שלי למפגש! בגלל כמה סיבות 1.זה הרבה יותר בטוח!! 2.להיות בבית של מישהו זה ממש מגניפ! לשבת כולם ככה זה אדיר! 3.יש לי מקום וההורים שלי מרשים אז אמרתי למה לא?!... כאילו אם יש מקום אז למה לא?!... זה יכול להיות ממש מגניפ! ואני עדיין מחכה לאנשםם להגיד איזה יום הם רוצים! אבל משום מה אף אחדג לא מדבר וזה נורא עצוב! וגרך אגב אני גרה ברעננה ויש כמה מהאיזור שלך שאם אני לא טועה רוצים לבוא! ו..אממ זהו! מקווה שתבואי!!!!....אני מזמינה את כולם באמת! רק תגידו יום!

peace n love

New member
זה לא בכוונה ולא נעלי בית!!

זאת דיסלטקיה יש לי ילד בכיתה כזה כל היומ אני מתקנת אותו...

למעלה