תחזיקו לנו אצבעות

תחזיקו לנו אצבעות

כפי שאתן יודעות (או לא יודעות) סבתא שלי במצב מאוד מאוד סופני , במחלקה סיעודית בבית חולים. היא כרגע נמצאת בבית חולים ,אותו בית חולים שאמא שלי נפטרה בו. המחלקה שהיא שוכנת בו היא המחלקה שממול... לא ראיתי אותה מאז שהעבירו אותה לבית החולים הזה ,לפני כן היא הייתה בבית חולים אחר ולשם באתי הרבה . מדובר על חודש וחצי-חודשיים שלא ראיתי אותה. לא יכולתי להתקרב. אתמול אמרו לנו שאתמול זה כנראה היום האחרון (מה שהסתבר כלא נכון עד כה) והחלטתי שאם לא אלך היום להיפרד,אצטער על זה הרבה. אז אני לוקחת תגבורת ואומץ ועכשיו יוצאת בדרך לשם. שנה וחודשיים לא התקרבתי לאיזור. תחזיקו לי אצבעות שיעבור בשלום לי, ולסבתא שלי אני מאחלת שהסיוט והסבל האלה ייגמרו,עם כל הצער. מפחדת להתקרב. ומתגעגעת לאמא. ושמחה שיש לי אתכן.

הוקוס..

יודעת כמה זה קשה לך.. אנחנו איתך.. מחזיקה לך אצבעות ומחבקת אותך
|חיבור||חביוק|

חזרתי.

היה קשה להיכנס לשם. קשה לראות את דלת המחלקה שלידה ישבנו והתפללנו במשך יומיים ואת המסדרון שבו צרחתי בזמן שהודיע לנו שזה נגמר
. נכנסנו לחדר של סבתא (אני ואחותי) והיינו בשוק ממה שראינו. לא אפרט. התחלנו להגיד לה "שלום סבתא", ולהגיד לה שאנחנו כאן ואת השמות שלנו, ו....ו.... היא פתחה עיניים והחלה למצמץ באיטיות. גם הנשימות שלה פתאום היו אחרות. היא שמעה אותנו וידעה שאנחנו שם. עכשיו שתבינו,חודשיים היא לא הגיבה לכלום. לא הזיזה יד,לא פקחה עיניים..כלום. ו..בכי. שלי. כמה דקות ויצאנו. שמחה שעשיתי את זה. תודה על החום והחיבוקים .

גליה0

New member
הוקוס

אני חושבת שההליכה והפרדה ממנה מאוד חשובה, לך. אומנם המקום העלה זיכרונות עצובים מאוד אבל אני מאמינה שהפרידה מאוד חשובה, לה וגם לך.

הוקוס יקרה

טוב שהלכת בשביל עצמך, בשביל אקט הפרידה... וטוב שהתמודדת... צר לי, מחבקת אותך

vered51

New member
חיבוק גדול

אני מבינה לליבך, גם אני הייתי בסיטואציה דומה וצריך לאזור הרבה אומץ ובגרות ולעשות את הצעד למרות החשש של להתמודד עם הזכרונות מהזמן שאמך הייתה שם. אני מחבקת אותך מפה ומצטערת לשמוע על סבתך. ורד

ymz

New member
מחזקת אותך מכאן

כל הכבוד לך על ההחלטה. מאוד ריגש אותי לקרוא שסבתך הגיבה אחרי כ"כ הרבה זמן. תחזיקי מעמד.

libi4

New member
היי מותק-תהיי חזקה../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

מבינה אותך מאוד---- סבתא שלי מזה שבוע בבית אבות ....כל כך עצוב לראות את הנשים החזקות האלה יושבות בחוסר אונים ומדברים אליהם כמו אל ילדים בני שנתיים....קצת ממוטט אותי...מקווה להתחזק... חיבוקים ונשיקות!

../images/Emo24.gif

לא תמיד יש מילים ... מבינה אותך, ושמחה בשבילך שהיית מסוגלת ללכת לבקר אותה, למרות הקושי. איתך ...

למעלה