../images/Emo91.gif
בקשר לתוצאות הפגישה הזו. אני חייבת תודה למי שעזרה לי להגיע לזה. זאת הזדמנות טובה לתת המלצה. אני אתחיל ב"בגילוי נאות". דגנית עמיר שפתחה ומעבירה את הקורס "אימון בזימון" היא המורה שלי ובנוסף היא חברה שלי כבר יותר מעשר שנים. צרפתי מידע עליה בסוף ההודעה הזו. שאלו אותי מה זה הדבר הזה: "האם זה בעצם איזו תפילה, שילוב עם נשימות, האם אדם יכול לעשות זאת לעצמו לאחר שהוא לומד את הטכניקה" התשובה היא שזהו תהליך של דמיון מודרך. אני מבצעת אותו בממוצע פעמים שלוש ביום. במהלך היום הוא עורך לי כדקה או שתיים, לפני השינה אני יכולה לבצע זימון של חמש דקות ולפעמים יותר. הזימון הקבוע שלי הוא: "אני בריאה לגמרי ותמיד אשאר בריאה לגמרי והמציאות מתחוללת באופן שבריא לי. אנשים ופרויקטים שמשמחים אותי וטובים לבריאות שלי מופיעים בחיי, חוזרים לחיי ונשארים בחיי לתמיד ואנשים ופרויקטים שלא נכונים עבורי מתפוגגים מחיי מעצמם מבלי שזה ידרוש ממני שום מאמץ". ולפעמים אני מוסיפה גם בקשה ספציפית של דבר מה שאני רוצה למצוא או לקבל באותו הרגע. אני אומרת את זה לעצמי ובאותו זמן מדמיינת ורואה בעיני רוחי את התהליך של האור הזורם דרך הרשת ונשפך עלי ולתוכי. בעצם המהות של הזימון היא עבודה עם רשת החיים. "הרשת" בכל הרמות שלה, רשת החברים, המכרים, ה-network , רשתות המידע והרשתות העליונות-הרוחניות. מסתבר שיש עוד מורים שמלמדים תהליך כזה או דומה לזה. למשל נתקלתי בסיפור על ממציא מארצות הברית שהמציא צעצוע ובמשך הרבה מאוד שנים הסתובב עם ההמצאה שלו ולא הצליח למצוא חברה שתייצר ותשווק את הצעצוע שלו. הוא מתאר כיצד עבר קורס ולמד לבצע: "Attraction mindset" ובעקבותיו ביצע באופן מודע ונקודתי תהליך שיצר צירוף מקרים מדהים שסיפק לו את התשובות הנכונות ואת הקישורים לאנשים הנכונים - וכך הצעצוע שלו יוצר וזכה להצלחה מסחרית מדהימה. הוא עבר את הקורס אצל בריין טרייסי – אדם שמעביר סדנאות למנהלים בכירים ואנשי עסקיים מובילים בארצות הברית. אני בטוחה שיש עוד אנשים בעולם שגילו ופתחו טכניקות דומות. ובקשר לקורס של דגנית עמיר - אם יש לכן חברות בירושלים - מאוד מומלץ. גלי * * * * * * * * * * מידע על מפתחת השיטה: דגנית עמיר - מפתחת תהליך "אימון בזימון" בת 40 עוסקת מזה 23 שנה בהעברת סדנאות, הדרכה, יעוץ וסיוע לאנשים בתהליך של קידום והעצמה אישית. החל משנת 1986 התמחות בשיטת “Re-evaluation Counseling ". הנחיית קורסים, סדנאות ומפגשים אישיים בהם המשתתפים רכשו יכולות של הקשבה עמוקה לעצמם ולזולתם, וטכניקות לשחרור רגשי המסייעות לתפיסת מציאות חיובית ולתפקוד גמיש ויעיל יותר בהשגת יעדים בחיים. מורה מוסמכת בכירה לאמנות, הדרכה והוראה בתחומי אמנות שונים ופעילות בארגונים שמטרתם טיפוח אסטרטגיות חשיבה ויצירתיות. במקביל עבודה בתחום הניהול, ההדרכה והמכירות. פיתוח והעברה של השתלמויות מקצועיות בתחום מכירות, טלמרקטינג ושרות לקוחות. אחריות על פרויקטים שהצליחו להגיע להיענות ולמכירות שעלו על הצפיות. לדוגמא שנה וחצי של עבודה רציפה עם מגזין מוביל בתחומו, הכשרת כל צוות המכירות ופיתוח מודל תגמול ייחודיי הביאו להגדלת תפוצת המגזין בשש מאות אחוזים.