תחזיקו לי אצבעות...

פסטלית

New member
תחזיקו לי אצבעות...

הגלקסי טבע היום ונשלח לאשפוז באורנג' (יש לי אחריות במסגרת החבילה של העבודה) מקווה שלא יסתיים בהחלפת המכשיר... אז אצטרך לשלם השתתפות עצמית של כ- 470 ש"ח... הקטע שהכל עבד אח"כ (GPS, תוכנות, BT...) מלבד הקליטה הסלולרית... והסיוט הגדול הוא לחזור ל- E71....

שלוקמן

New member
חברות סלולר

לא מתקנות מכשירים שנפלו לתוך מים, מקווה שהכול יסתדר...

פסטלית

New member
לשמחתי האחראי באורנג' היה על הכיפאק

וואמר לבחור שטיפל בי לא לכתוב נזקי מיים כי אז הם אוטומטית יחליפו, אלא רק לכתוב שהמקלט/משדר הסלולרי לא עובד...

שלוקמן

New member
מוטורולה

יש לי עדיין טראומה מהמכשיר אחרון שקניתי מהם... (לא אנדרואיד)

Petit Nicolas

New member
אפשר להשתחרר מזה

לפני עידן האנדרואיד, גם המערכות הפעלה של סמסונג היו די נוראיות. מאז שהחברות הללו מוציאות מכשירי אנדרואיד, נשארו שני דברים חשובים שצריך לבדוק באשר לחברה המייצרת לפני שקונים מכשיר שלה 1. האם החומרה שהם עושים טובה? לגבי מוטורולה במיוחד זה ידוע שהרדיו שלהם איכותי במיוחד, ואיכות השמע באופן מסורתי טובה 2. האם הם שמים על המכשיר סקין שלהם? אם כן - האם אני אוהב אותו? לדוגמה הסנס של HTC ידוע כסקין מצויין. הסקין של מוטורולה ידוע כהרבה פחות טוב, אבל זה לא כאילו הוא שוחט לחלוטין את המערכת, והיתרון של אנדרואיד הוא שתמיד אפשר להעיף אותו ולהתקין את הגרסה הרגילה של גוגל, או סקין אחר. אם אני לא טועה, דרך אגב, מוטורולה פחות או יותר ויתרו על הסקין שלהם ועל הטלפונים החדשים שיוצאים כרגע הם מתקינים את האנדרואיד הרגיל של גוגל ללא סקין, או עם סקין מאוד מינורי.

שלוקמן

New member
יש לי

מכשיר HTC ואני ממש מרוצה מימני, הבעיה במוטורולה שהם חושבים
-> בלטה-> מירס. אני מכיר את מוטורולה כטלפונים לא יציבים ונתקעים, אולי עכשיו בעידן האנדרואיד הם יישרו קו בנושא התוכנה, בנושא החומרה יש בליבי ספק...

יNOT

New member
סערה בכוס תה? ../images/Emo4.gif

באיזה נוזל בדיוק טבע המכשיר? ואיך בכלל מגיעים למצב שהמכשיר טובע?
)

פסטלית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifלא ממש תה...

בשירותים... למזלי לפני... הטלפון היה בכיס של הג'ינס מאחורה.... ראו הוזהרתם!!!!

אני ממש לא מבין איך שמים שם סלולרי

ועוד כזה גדול
ותנחומי!! זה מקרה אבוד, המים בשירותים חומציים מאוד, אפילו אחרי הורדות מים, תמיד יש חומציות במים הללו, בקיצור תתכונני להחלפה, וגם אם מקסימום זה יעבור בטוב הפעם זה רק עניין של זמן עד שתהיה התדרדרות, אגב, הטכנאי מייד רואה שיש נזקי מים.

פסטלית

New member
עדכונים...

הייתי היום באורנג המכשיר תוקן (אבל עדיין לא הגיע לסניף.. לאלוהים הפתרונים למה...) מחר אקבל אותו עלות התיקון: 38 ש"ח... איזה מזל שלא לקחתי אייפון!!!!

למעלה