תחזיקו לי אצבעות

helen28

New member
מחזיקה חזק חזק אבל למה?

מחזיקה לך אצבעות למה שלא יהיה ומקווה שיהיה בשורות טובות בעזרת ה'. שלחתי לך את המייל שלי מקווה לשמוע ממך בקרוב.

חחח גואי את גדולה

פול זה התמנון שניבא את תוצאות המונדיאל ב-100% הצלחה קיקי מחזיקה לך
חזק לתשובה חיובית. ממליצה לך לקחת את כל ההיסטוריה לזולטי והוא יחליט מה מעניין אותו לראות, תצייני איפה ואצל מי טופלת או מטופלת וזה הכל, ת'אמת הוא לא נראה לי רופא גאוותן בכלל.

kikona126

New member
אה קוראים לו פול../images/Emo110.gif

תודה
גם אני מקווה לתשובה חיובית... מקווה שמקום העבודה הקודם יתן חווד חיובי עלי... כי ניראה לי שהיא הולכת להתקשר לשם (היא שאלה אותי הרבה על האירגון וסיפרה שהיא בקשר עם המנכלית שם...)

kikona126

New member
תודה!!!

ראיתי את המסר שלך, אבל לפי המסר את כבר לא בארץ
בקשר ל"למה להחזיק אצבעות?" היה לי ראיון עבודה חשוב היום, ואני מקווה שעבר בשלום.....!

helen28

New member
אההההההההה ......

בעזרת ה' תראי שיהיה לך פעמיים כי טוב ביום שלישי..... מילה שלי מבטיחה, תשאלי את מבוהלת היא יודעת על מה אני מדברת
שום בצל!!! ולא אני עדיין בישראל עד ה- 25/7
,אני אהיה לקראת רביעי חמישי במרכז אז אם בא לך להפגש או לבוא לבקר בדירת הרווקות של אחיינית שלי את מוזמנת, אני אהיה איתך בקשר ראיתי את ה
שלך במייל ששלחת לי.

galim29

New member
נו? עברת?../images/Emo24.gif

מחזיקה לך את כל האיברים בגוף... עדכני

kikona126

New member
עברתי את היום

מקווה שאני אקבל תשובה חיובית!!! היה לי היום את הראיון עבודה שדיברתי איתך עליו. ולא שאלו אותי בו על תכונות טובות ורעות, ולא שאלו אותי שאלות מעצבנות... סתם התעניינו בעבודה העכשוית שלי ואיפה עבדתי, ואני מקווה שעשיתי רושם טוב.

liats80

New member
Hey

Good luck sweetie! lad to hear the day went ok. I hope you'll get the job. Let us know...

kikona126

New member
i will!!!

אפילו שכרגע בא לי על העבודה בפריז... מתברר שאיזה מישהו שהייתי ממש דלוקה עליו פעם (חניך בתגלית בגילי...) גר בפריז כרגע...

liats80

New member
ha ha

Your funny. The job in Paris sounded like a cool opportunity to me (from what you wrote). But I don't think a guy is a good enough reason to go... First figure out whether you would like the job (assuming nothing will happen with the guy) and if the answer is yes then go for it (and for the guy of course!). But if you're not sure don't go just for the guy - if it doesn't work out then it would make the whole move a big fat punishment.

kikona126

New member
חחחח

קודם כל שאני אקבל תשובה חיובית בקשר לעבודה הזאת... עדיין לא החזירו תשובות... (צריך להגיע בדואר) בקשר לבחור, הוא מקסים, היה בתגלית שהייתי בה, ואנחנו עדיין בקשר. כל הטיול אני הייתי בטוחה שהוא תפוס, כי כל הזמן הוא היה עם איזה בחורה. בסוף (ממש ביום יומיים האחרונים) התברר לי שאותה הבחורה זאת אחותו התאומה!!!!! (והם בכלל לא דומים!) ובגלל זה הלך לי הכל... היינו צריכים להפגש כשהייתי בצרפת בלימודים הקיץ, אבל הוא לא היה שם בסוף... וכן, את צודקת לא הולכים על עבודה בגלל בחור... אבל פריז תמיד נשמע טוב... אוף כמה בא לי לטוס לחו"ל!

kikona126

New member
מנצלשת את עצמי

קודם כל, תמשיכו להחזיק אצבעות ואיברי גוף אפשריים (אם יש כאלו שדבוקים זה יותר קל
) כי ביום שלישי יש לי גם תור לזולטי, ואני, אנחנו, כולנו, מקוות שהוא יעביר אותי לגלולות טובות ולא לפרוברה! (נכון?
) ועכשיו לנצלוש שלי שגם קשור למה שכתבתי, יש דברים שאני צריכה להביא איתי לפגישה אצל זולתי? (חוץ מדוח ניתוח) האם יש משמעות לכל הבדיקות שנעשו לפני הניתוח? האם יש צורך לספר לו מה היה אצל הגניקולוגית השנייה, או שלא לספר לו על המגרנות? והאם להביא לו את ה"לא ממליצה" של הניורולוגית? לספר שיש לי גם רופא פרטי? (הקודמת ידעה). חבל לי שאני כל פעם מגיעה לגניקולוגים עצבנית ומיואשת... וזה כל הזמן בגלל הקודמים... ואז אני גם הופכת להיות רעה...

למעלה