תחזיקו לי אצבעות

../images/Emo41.gif גישן ! ../images/Emo41.gif כל הכבוד ! ../images/Emo45.gif

הודעתך נבחרה (שוב..) להודעה הנבחרת של תפוז..

Mאיה

New member
ענק!!

זו אחת ההודעות הכי טובות שקראתי. צחקתי במשך כל הקריאה. יש לך את זה! שאלה קטנה: עכשיו כשהאלה שלך מפורסמת...בכמה אתה מוכר אותה? או לפחות משכיר אותה. צריכה אלה כזאת, לפחות לשבוע. אהממממ, תשתדל להתחשב במיתון...בכל זאת...you know...

*לי*

New member
מחזיקים אצבעות (בשתי הידיים)... ../images/Emo24.gif

קרעת אותי עם הסיפור הזה מיצו... שתבריא ומהר

Big Max

New member
מיצו - בריאות שלמה ../images/Emo39.gif

ותן
או שתיים לבת שלך בשם הפורום. Time heals everything

stilgur

New member
מחזיקים אצבעות ושולחים הרבה אהבה,

שתבריא מהר הקטנה

danh

New member
../images/Emo14.gif - שברת לנו את הלב מיצו

כאב לילדה בת שנה ושלושה חודשים ,(ליאור), קראתי ודמעתי יחד איתך ... היו חזקים וגיבורים לפחות כמו הקטנה שלכם ... danh - שהראה לזוגתו שתחיה את ההודעה של מיצו ודמע איתה בשניים ...

קוליVFR

New member
מיצו, איפה אתם מאושפזים? ../images/Emo7.gif

מיצו, הייתי בסרט הזה, זה נורא ואיום, אין מילים. איפה אתם מאושפזים? יש לנו המון חברים רופאי ילדים בכמה בתי חולים... איפה אתם? אולי אפשר קצת לעזור.. תחזיקו מעמד ונשיקות לקטנטונת...

מיצו

New member
תודה רבה מקרב ../images/Emo23.gif

היום היא הרגישה יותר טוב ורואים שיש שיפור. היא התחילה אפילו לשתות דיסה, אחרי 4 ימים שלא הכניסה שום דבר לפה. מקווים שמחר יהיה יותר טוב. תודה רבה על העידוד. אני אזכור לכם את זה תמיד.

ספייק ®

New member
מיצו ידידי!

רק עכשיו ראיתי את הודעתך זו לאחר זמן מה שהייתי קצת מנותק מהפורום, קורא ועיני מלחלחות דמעה נסתרת. לצערי אני מכיר עוד מספר מקרים דומים לשלך והלב נקרע כל פעם מחדש כשחושבים על זה. לפעמים אנחנו לא יודעים להעריך את המובן מאליו לנו, הבריאות הבסיסית, לפעמים אנו עושים שטויות, מזלזלים כאילו מה בכך, שוכחים שכולנו למעשה עשירים כקורח בכך שאנחנו בריאים ומסוגלים לתפקד כראוי. מקרים כאלו דואגים "להזכיר" לנו עד כמה חשוב להעריך את מה שיש. ליבי איתך ועם בתך הצעירה לימים, מי יתן ותבריא במהרה ותזכה לאריכות ימים ושנים טובות. שלח לי את שמה המלא + שם-אמה המלא על מנת שאזכיר אותה לרפואה שלימה בעליה-לתורה בפעם הבאה שאהיה בבית הכנסת. ספייק.

MikeE

New member
../images/Emo10.gif שתרגיש טוב ../images/Emo39.gif

ותן לה
ו
בשמנו. וכמובן תדווח.

למעלה