תחזיקו חזק!!!!!!!!!

אוריונת

New member
תהני! לאיפה?

תהני! לאיפה הטיול דרך אגב??? לי כבר היה לפני שבועיים.. ולפני שבוע חברה שלי התאבדה אני יודעת שאתם דיי מגעולים בפורום הזה ועונים לכולם חוץ ממני.. אבל עכשיו אני מרה לכם לענות תגובות קצרות...

EagleGirl

New member
אמממ..

הטיול לחיפה.... לי היה כבר טיול שנתי לפני חודשיים.. ולפני שבוע אף חברה שליל א התאבדה... למה את בכלל משתפת??? הנה עניתי לך... מרוצה?

../images/Emo6.gif

לכי לכי לסדר את הקלסר סיון!

EagleGirl

New member
פרשתי...

אני מעבירה את מה שצילמתי לאחרונה בוידאו לקלטת..

EagleGirl

New member
חחחחח

איך לא חשבתי על זה ליהי, בואי נעשה מערכון... נשכיר את האולם הקטן לאיזה ערב ונעשה חיקויים של כולם..

dk6

New member
בונא שתיכן לא פסדר

אתן לא משתפות אותי במערכונים יא בנות זונות!

אוריונת

New member
יש בעיות אם זה שאני משתפת?!

כי היא ילדה בשכבה שלי ואני רוצה להנציח אותה.. ואם יש למישו עם זה בעיות אזז... וחוץ מזה... את לא אמורה לשאול מה את משתפת?! ... את ממש חסרת טקט! www.taltan.up.co.il

*עם

ואם היא היתה חשובה לך לא היית ככה מזכירה את זה כמו "אכלתי היום בבוקר קורנפלקס חברה שלי התאבדה הלכנו לים..."

EagleGirl

New member
חחחחחחחחחחחח

יש פה מיזהו שמזיין מכשירי חשמל??? יש פה נעליים מבת ים??? בלובלובלולוולבלולולולבבלולולבלולבוללולו מאני מצטער.. ברגע זה השתלט עלי חיזר מהחלל החיצון... זה לא יקרה יותר.... בלולולולולבלולובלובלו בלולולבלולוללולו... תודה רבה אני הייתי רן אפלברגגגגגגגגגגגגג

אוריונת

New member
טוב אז בשבילך!

תלתן אבני בת 14 התאבדה בשעות הבוקר המוקדמות כאשר קפצה מבניין מהקומה ה20. היה איתה חבר שלה והיו אמורים לקפוץ ביחד אבל הוא התחרט והיא קפצה. 25.11.2004-1900 תלתן- נזכור תמיד!!!!!! איך הלכה מלאך...

אני עצלנית מודה!!

חחחחחחחחחחחחח "חוזרים אל האורח עם שאלה לא קשורה" ראיתם את "התחרות פאנצ'ים" של שגיב ורשף? ולגבי האדיוט הלא חתוך....אלוהים שיעזוב את אפלברג לבד!!

EagleGirl

New member
חחחחחחח

לא לפרסם פה שמות ליהי... כבר הזהרתי אותך חחח.... שמישהו ימחוק לליהי תהודעה הזאתף..

למעלה