תחזיקו אצבעות?

תחזיקו אצבעות?

אני הולכת להתחרות בין אריות על משרה "רמת דרג" אצלנו בעבודה... גם אם אני לא אתקבל לפחות אני מנסה, ביי לבינתיים דיווחים בהמשך

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo50.gif כל הכבוד על הניסיון

ואני כמובן מקווה ומאחל לך שתזכי בג'וב

יה איזה קשה היה...

זה היה מבחן מיון שהיה מחולק לכמה חלקים: בחלק הראשון היינו צריכים להציג את עצמנו. בחלק השני היינו צריכים לדרג את התפקיד שאנחנו מקווים לקבל לפי החשיבות שלו (המדריך צריך להיות קודם כל לויאלי או מתמיד וכו') היו 5 אפשרויות ,הקבוצה התחלקה לשתיים ושניים מהקבוצה מאוד לא הסכימו עם כל הקבוצה. מה שכתבתי בדף שלי כמס' 1 הפך משום מה למס' 3 . בחלק השלישי ביקשו מאיתנו לכתוב נושא כל שהוא שלא קשור לנושא העבודה שלנו ולהדריך עליו 5 דקות,משום מה אנשים נתנו הרצאות ורק אני הדרכתי בעזרת לוח וגיר על איך ומה זה קהילות והרגשתי על הפנים , כי היתר סיפרו על תל חי וכאלה דברים... בחלק האחרון היה צריך לדרג את החבר'ה כלומר על מי אתה ממליץ והרגשתי חרא כי בטח אף אחד לא ידרג אותי והלכתי הביתה עצובה לאללה... וזהו, תשובה בעוד שבוע וחצי ואם לא אתקבל אני אמשיך לקבוע תורים לרופאים מומחים ואם כן אז יהיה נחמד לגוון בכל מקרה יש לי עבודה לבינתיים וזה כבר משהו אבל באסה אם לא. אני מתבאסת ממקומות כאלה תמיד. תודה על העידוד אין עליכם... ואגב, היו שם שתיים שלא ידעו שיש כזה דבר קהילות
"עכשיו אנחנו יודעות"

../images/Emo24.gifלרונית 3 ../images/Emo214.gifתכירו

רונית מהעבודה שלי ויודעת על הפורום שלנו כבר לא מעט זמן ומציצה מדי פעם כמו עוד אנשים.

aerox

New member
אני לא מת על מרכז הערכה :]

אבל אפשר להסתדר גם בלעדיהם בכל מקרה אני יאחל לך בהצלחה :] נקווה שעברת

ארוקס../images/Emo42.gif

אני מכירה אנשים שיוותרו על מקום עבודה אטרקטיבי /על קידום בעבודה רק כדי לא לחזור על מרכז הערכה... אפשר להבין מאוד את המילה "לא מת" שלך...מצד שני,מרכזי הערכה קיימים היום כמעט בכל מקום עבודה,אומנם אפשר להסתדר בלעדיהם אתה צודק אבל השאלה היא מה אנחנו מחפשים. המילה הזאת 'מרכז הערכה' לכשעצמה מאוד מביכה אם חושבים על זה לעומק,הרי כולנו לא רוצים לקבל תשובה שלילית ממקום שהתפקיד שלו הוא להעריך אותנו,מצד שני מה? שנעמוד במקום בחיים או שניתן לעצמנו הזדמנות? אני מעדיפה לשמוע את התוצאה של המרכז ולהתמודד עם התוצאה, בכל מקרה יופי שחזרת לכתוב בפורום ותמשיך...
וגם תודה על ה'בהצלחה'

דינה

תוצאות "מרכז הערכה", לא צריך לקבל כדבר סופי ונכון,זה לא. הכנה נכונה למבדק, תשנה את התוצאה.

כן אני קראתי

שהיום מלמדים אנשים אפילו איזה עץ לצייר במבחנים האלה... היה לי חשוב לכתוב לארוקס שיש אנשים שבגלל מרכזי הערכה מוותרים על מקום עבודה זה הכל...

למעלה