תחזיות שלי להלילה

stan123

New member
תחזיות שלי להלילה

יוסטון קורעים את איסט קרולינה 33-10 ווסט וירג'יניה שומטים משחק צמוד מול ראטגרס, 27-24 סינסי מנצחים בקצת את פיטסבורג ועולים לשוגר בול בוייזי מנצחים ב 17 ועולים ל, איך לא, פייסטה בול. USC מנצחים את אריזונה והולכים הביתה בלי אליפות רוז בול לשם שינוי פלורידה מנצחים את אבלמה ב 13, משהו בסגנון של 33-20 טקסס מנצחים את נברסקה ב 7, קצת בקושי, ברבע הרביעי, והולכים למשחק האליפות נגד פלורידה קלמסון מנצחים את GT במשחק צמוד ומרתק, משהו בין 3 ל 7 נקודות ועולים לאורנג' בול זה משאיר לנו את TCU בתור at-large, ואת אלבמה בתור הנוספים לבולים הגדולים. אני לא זוכר את תתי החלוקות וההעדפות לבולים הגדולים אז נראה נשאיר את זה ככה. העולה הנוספת תהיה אוקלהומה סטייט או איווה - אני מהמר על איווה. רוז בול: אורגון מול אוהיו סטייט

DEJ

New member
../images/Emo58.gif משחקי הקולג'ים של הלילה

מזכיר לי את המערכון של אפרים קישון, שלקח את הכלב שלו למלא טוטו, כי ככל שאתה מבין יותר בכדורגל, כך הסיכוי שלך לזכות נמוך יותר... יוסטון קורעים את איסט קרולינה 33-10 ---> לא ממש. איסט קרולינה דווקא ניצחו, 38-32. ווסט וירג'יניה שומטים משחק צמוד מול ראטגרס, 27-24 ---> אכן היה צמוד, והניקוד של VW נכון... 24-21 ל-WV. סינסי מנצחים בקצת את פיטסבורג ועולים לשוגר בול ---> פגיעה בול. 45-44 לסיסנסנטי. בוייזי מנצחים ב 17 ועולים ל, איך לא, פייסטה בול. ---> טוב, כאן אי אפשר היה לפספס. 42-7 לכחולי המדים. USC מנצחים את אריזונה והולכים הביתה בלי אליפות רוז בול לשם שינוי ---> אריזונה ניצחו. 21-17. פלורידה מנצחים את אבלמה ב 13, משהו בסגנון של 33-20 ---> דווקא התוצאה דומה. רק הפוך. 32-13 לבאמה. טקסס מנצחים את נברסקה ב 7, קצת בקושי, ברבע הרביעי, והולכים למשחק האליפות נגד פלורידה ---> שוב פגיעה בול. ניצחון בשניה האחרונה. 13-12 לטקסס. קלמסון מנצחים את GT במשחק צמוד ומרתק, משהו בין 3 ל 7 נקודות ועולים לאורנג' בול ---> שוב, נכון שההפרש נמוך, אבל דווקא הטכניון של ג'ורג'יה הוכיח את עצמו. 39-34 ל-GT. בסך הכל, שלוש תחזיות נכונות. חמש לא.

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif פלורידה אלבמה

ומה for fuck sake זה אומר על פלורידה? לאיזה נשף הם יוזמנו אחרי ההפסד הזה, אם בכלל?

stan123

New member
פלורידה אלבמה (ספויילר) + בולים

הם עולים. לא לבול הגדול אבל דווקא לאחד מכובד. סיבה: הם עם הפסד אחד - ואיו עוד קבוצות "גדולות" עם הפסד אחד. שוגר חייב את אלופת הביג-איסט (אלא אם היא הלכה לבול הגדול מה שלא קרה) וזה משאיר לו אחת לבחור. אורנג' חייב את אלופת ה ACC (אלא אם הלכה לבול הגדול מה שלא קרה) מה שמאיר לו עוד אחת לבחור. רוז בול סגור (אלופת big-10 או במילים אחרות לא-מישיגן מול אלופת PAC-10 אלא אם אחת הלכה לבול הגדול מה שלא קרה) והאחרון מ 4 הגדולים זה הפיאסטה (טקסס מה big-12 הלכו לבול הגדול) שחופשי לבחור 2. בו נעשה ניתוח מהיר - מ 4 הבולים הגדולים (שהם לא הבול הגודל) יש 2 מקומות בפיאסטה, 1 באורנג' ואחד בשוגר. יש לכל בול איזה עדיפות כזאת של בחירה (מקום 2 ב sec וכו' שאני לא זוכר) אז נעשה ככה: מקום אחד מסונדל ל TCU שהיא בלתי מנוצחת (ועוד כמה תנאים) מקונפרנס בינוני(mid-major). בוייזי הבלתי מנוצחת מ mid-major גם כן תלך לבול גדול - כנראה פיאסטה שהוא בול "מערבי" (גיאוגרפית). זה נובע גם מהעובדה,שוב, שאין קבוצות מקונפרנסים חזקים עם הפסד בודד פרט לפולרידה. פיאסטה במצב הזה בוחר בד"כ big-10 שזה יהיה איווה או פן-סטייט. לכן פלורידה תלך לאונג' או לשוגר. TCU תלך לבול השני משני אלו. אם אתה שואל אותי, קיבלנו: איווה/פן סטייט נגד בוייזי סטייט - פיאסטה אורגון נגד אוהיו סטייט - רוז סינסי נגד פלורידה/TCU - שוגר ג'ורג'יה טק נגד פלורידה/TCU - אורנג' בול גדול - טקסס אלבמה. מה שכדאי להשקיע ולראות: איווה - בוייזי (אם זאת איווה) ב 4 בינואר סינסי - TCU אם זה TCU (בראשון בינואר) לראות את פלורידה אחרי גמר ה SEC זה כבר לא זה, GT ואוהיו סטייט לא ממש אטרקטיביים. סינסי TCU יהיה מעניין בתור אלו ש"בבול גדול ולא היה צפוי שיהיו שם". וכמובן כדאי לראות את הגמר הגדול ב 7 בינואר.

DEJ

New member
../images/Emo58.gif כל משחקי הלילה

כאן יש הסבר על דרך הבחירה. אם אני מבין נכון (וסטן ועפרי בטח יודעים הרבה יותר ממני בעניין הזה), אז זה כמו שהיינו בוחרים קבוצות בשיעור ספורט בתיכון. יש סבב בין ה"נשפים", וכל אחד יכול לבחור קבוצה בתורו. המומחה הזה חושב שפלורידה תיבחר ראשונה, כי היא הכי אטרקטיבית (שכן כידוע קולג' פוטבול זה כמו כל דבר בקולג' - תחרות פופולאריות). אם זה כך, היא תהיה בשוגר בול. ככל הנראה, גם אם הוא טועה, היא תהיה באחד מארבעת הגדולים.

DEJ

New member
זה מה שקורה שהולכים לקחת את הילד מהגן

באמצע כתיבת הודעה. בינתיים מישהו מכניס הודעה יותר רלוונטית...

stan123

New member
../images/Emo58.gif חבל על הזמן

חחח.. דווקא הופך אותי ליועץ הימורים לא רע - תקשיב לי, תמלא הפוך, ותזכה בכסף! וואו וואו יצאתי עקום. אבל מה? נהנתי. את משחק של טקסס דווקא לא ראיתי לייב - יש גבול - חבל כי היא הקבוצה "שלי" בריקוד הגדול. בסופו של דבר, בעניין התחזית שלי - אין איפה להתחבא... ואין למה להתנבא... :)

למעלה