תחזיות אוסקר - 26.10.2013

ערן1987

New member

SpikeJonze

New member
כמה דברים

תחנת פרוטוויל לא במירוץ בשום מצב. אוסייג' קאונטי קיבל ביקורות מפענות ומתמקד בעיקר במועמדויות לשחקניות שלו,למרות שיכול מאוד להיות שהוא ייכנס לעשירייה,אבל בכל מקרה אין לו סיכוי לזכות. המשרת קיבל דם ביקורות מעפנות וווינשטיין ידע את זה ובגלל זה הוא לא שם אותו בתקופת האוסקרים אלא החליט להפוך אותו לסרט שיעשה לו כסף וגם הוא הולך להתמקד על מועמדויות לשחקנים.

הרבה ממה שאתה אומר נכון.

אבל אני לא יודע איפה שמעתי שהביקורות למשרת ולאוסייג' מעפנות. 70 ברוטן טומטוז זה לא מעפן בכלל, בלבד כשסרט כמו "העזרה" השיג ציון בערך כזה והצליח לקבל מועמדות. תחנת פרוטוויל - מסכים. גם אני שמתי אותו יותר בקטע של אין ברירה.

וחוץ מזה, גם אם הם באמת קיבלו ביקורות מעפנות,

זאת באמת תהיה הפעם הראשונה שסרט שנחשב - גם על ידי הביקורות - מעפן מקבל מועמדות?

** רוזבד

New member
אני מתפלא

שברשימה הזאת לא רשמת את ״ההוביט״ הקרוב בשום קטגוריה, אפילו לא בקטגוריות הויזואליות.

Top10Movies

New member
אין לו באזזז

זה מה שקורה כשעושים רשימה שהיא בסה"כ תמצות של כל מיני רשימות אחרות באינטרנט...

במקום לראות את הסרטים ולהחליט מה נראה לך מתאים.

תגיד

ספרות זולה, למי שצפה בו ביום שבו הוא יצא, היה נדמה שסרט שכזה יהיה מועמד לאוסקר? בטח שלא. אין לי שום סיבה לשפוט את זה לפי הטעם האישי שלי.
וכן, באמת אין לו באזז. שנה שעברה היה להוביט הקודם, ואז התברר שזה סרט בינוני. אז לא נתנו לו מועמדות. אז מן הסתם, זה הוריד מההמשך את נטל הציפיות.

ואם להבהיר יותר:

אם הייתי שופט לפי הטעם האישי שלי ולפי איזה סרטים טובים, אז הייתי אומר שבתחזיות שלי, שנה שעברה, ש"כרוניקה בזמן אמת" יהיה מועמד לפרס הסרט הטוב ביותר ואפילו יזכה בו. אבל הטעם האישי שלי ומה שנראה לי לא אומרים כלום, אז לא הימרתי עליו. ואיזה פלא, הוא לא היה מועמד. מבין למה "לראות את הסרטים ולהחליט מה נראה לך מתאים" זה לא כזה רעיון טוב?

Top10Movies

New member
לא אמרתי טעם אישי

טעם של חברי האקדמיה.

ההוביט היה מועמד ל 3 אוסקרים, למה אתה מתכוון לא נתנו לו מועמדות?

3 אוסקרים טכניים.

כלומר, הרפסים הכי פחות חשובים שיש. או לפחות בין הלא חשובים. והאמת ש*זאת* כן טעות שאני צריך לתקן.

Top10Movies

New member
הפרסים האלה ברשימה שלך, לא שלי

מה זה משנה כמה הם חשובים או לא...

כשיוצאים טמבלים, שום תירוץ כבר לא יעזור...מה לעשות שלחיות עם ההנחה שכולם באינטרנט מפגרים לא עובד ומדי פעם אתה פוגש מישהו שמראה לך מאיפה משתין הדג.

אה, נכנסו להשווצות.

אתה דיברת על ההוביט בקטגוריות בטכניות. נחש מה, מהבחינות האלה גם לאיירון מן או לת'ור יכול להיות "באזז". אבל אלה לא קטגוריות שבאמת משנות משהו, אז בהן אני מודה שקצת יותר חיפפתי.

Top10Movies

New member
גם אני

השווצתי. אולי התנשאתי.

אבל באמת, בקטע של ביקורת בונה, לפעמים אי אפשר לדבר איתך - ישר חוטפים משהו לכיוון האישי (בדרך כלל של "אתה לא מבין כלום").

אני אוהב לדייק, אני בן אדם של פרטים, זה המקצוע שלי בחיים, ככה דייקתי עם ה 30 שנה של סקורסזה (באמת זו בדיחה מפורסמת בהוליווד) ועם ההוביט ועם הכל. אז אני לא אוהב שאומרים לי שאני לא מבין כלום, כי אני לא אומר דברים ריקים, אם אני לא יודע אני לא אומר או הולך ובודק.

מצטער שנכנסתי בך.

Top10Movies

New member
תשמע

אתה הרי רוצה להיות ייחודי, שונה, משהו לא?
תעשה רשימה שלך, הימורים שלך, דעות שלך (של מה יבחרו חברי האקדמיה).
תן משהו מקורי, אולי חצוף, אולי מעניין ואז באמת יקראו את זה.

לעשות סיכום מכל מה שאתה מוצא על זה באינטרנט זה לא מעניין, לדעתי.

אה, אז זאת סתם אי הבנה.

מה שבפוסט - אלה הדעות שלי! נכון, לא הרבה מקוריות, כי מה לעשות, גם בא לי להיות צודק לפחות קצת. אם תשים לב, יש לי כמה בחירות לא שגרתיות שם שבהחלט לא ראיתי בהרבה מקומות אחרים. זה אומנם סיכום של ממצאים מהאינטרנט, נכון, אבל זה לא כאילו אני עושה חישובים מתמטיים ובודק איזה סרטים מופיעים הכי הרבה בממוצע אצל אחרים. ממש לא. זה יותר בסגנון "הא, הרבה אנשים מהמרים על הסרט X? טוב, כן, הנושא נשמע די מתאים לאוסקר. אולי כדאי שגם אני אלך עליו. אה, מה זה, הרבה אנשים מהמרים גם על Y, הא? המממ, למרות ההימורים, אני יודע שזה מבמאי שבדרך כלל מפשל עם הסרטים שלו, אני חושב שגם הפעם הוא לא יעמוד בציפיות. ואתם יודעים מה, אולי לא הרבה אנשים מסתכלים על סרט Z, אבל הבמאי שלו כבר היה מועמד על כל סרט וסרט שהוא ביים, אז לפחות בקטע הזה כדאי לשים עליו עין."
הבנת?

Top10Movies

New member
סבבה, זו התחלה טובה

ואם זה גם כיף לך כמו שאמרת לעשות את ההימורים והרשימות האלה אז תלך למקור.

הרי ה"באזז" לא נוצר משום מקום, יש אנשים שיוצרים אותו, האנשים האלה שעושים את הרשימות בחו"ל שאתה אחר כך קורא. השיטות שלהם ידועות, הניתוחים שלהם הם כמו ניתוחים של קבוצות כדורגל בווינר רק שחברי האקדמיה הם השחקנים והם יודעים מה כל אחד אוהב.
ועוד לא נכנס בכלל ל"באזז" שיוצרים האולפנים עצמם לסרטים שלהם, בין אם זה לשלם לעושי הרשימות ולאתרי קידום ובין אם זה לשלוח מתנות לחברי האקדמיה...
אז יש לאן לשאוף
וזה תמיד טוב.

Top10Movies

New member
שוב אתה מבלבל

או שאין לך מושג מה אתה אומר.

ספרות זולה הספיק לזכות בדקל הזהב (ועוד שורה של פרסים) עוד בחודש מאי כשהוא יצא. וזה היה כ 5 חודשים לפני היציאה ה"רשמית" שלו בלוס אנג'לס כדי להתמודד בפרס.
אז כן, היה ברור לכולם שהוא הולך להיות מועמד לפחות.
הייתי כבר בן אדם מבוגר אז, וגרתי בארה"ב, אני זוכר טוב מאוד את האווירה שהייתה לסרט הזה.
לא יודע מאיפה אתה מביא את השטויות האלה, אבל אתה מצליח להוכיח נהדר שאין לך מושג.

למעלה