תחזוריי [חידה} יש פתגם עם קר { פרנסה } בערבית מי יודע מהו?
פ פנטומימה New member 10/7/06 #5 ח'טר עלא באלי שאולי את מתכוונת למילה كارخانة. יש פתגם עם המילה הזאת? יהודה
פ פנטומימה New member 10/7/06 #7 סאני: כעיראקית אני בטוח שאת יודעת להבחין היטב בין הצליל של כאף והצליל של קוף. יום יפה שיהיה לכולנו, יהודה
סאני: כעיראקית אני בטוח שאת יודעת להבחין היטב בין הצליל של כאף והצליל של קוף. יום יפה שיהיה לכולנו, יהודה
ס סאנשיין11 New member 10/7/06 #8 ברור אני עכשיו יהודה נוסעת להרצליה לביתך סתםםםםםם אם עד מחר לא ידעו אחשוף את הפתגם המהולל
ס סאנשיין11 New member 11/7/06 #10 יהודה היקר אין מילים בפי להודות לך על הנכונות להכנסת אורחים הרגע חזרתי מהרצליה ואהי אם הספקת להבין אני מאוד דינמאית ככה שבתום כתיבת ההודעה כבר נסעתי להרצליה היה מאוד נחמד ןלא יצא לראות את ההודעתך אך בכל אופןןןןן רק רציתי לומר תודה איש יקר
יהודה היקר אין מילים בפי להודות לך על הנכונות להכנסת אורחים הרגע חזרתי מהרצליה ואהי אם הספקת להבין אני מאוד דינמאית ככה שבתום כתיבת ההודעה כבר נסעתי להרצליה היה מאוד נחמד ןלא יצא לראות את ההודעתך אך בכל אופןןןןן רק רציתי לומר תודה איש יקר
ס סאנשיין11 New member 11/7/06 #15 זה בציניות ובהומור חיללה לא התכונתי לרמוז לקונטציות מיניות שהרי היני יכולה להיות נכדתך
ס סאנשיין11 New member 11/7/06 #20 אני יותר גדולה מנכדתך בהרבהההה ולמקרה שרצית לשאול לגילי אישה לא מגלה את גילה
פ פנטומימה New member 11/7/06 #21 האחרונה ששמעתי שסירבה למסור את גילה הייתה המנוחה שושנה דמארי. יהודה