תחזוקת אופנוע ........

• פותח הנושא amiz
  • פורסם בתאריך

amiz

New member
תחזוקת אופנוע ........

אני רוצה להעלות קצת הודעות טכניות כדי שלכולם יהיה מה ללמוד לגבי התחזוקה הכללית של האופנוע לאחר הנסיעה בשטח. 1) איך לנקות אופנוע לאחר נסיעה ? (שטיפה,קיטור,סבון,יבוש,...) מה אסור ומה מותר.... 2) תחזוקה של האופנוע .... ניקוי פילטר אוייר ...פילטר שמן ...ועוד.... אתם מוזמנים להסביר איך אתם מתחזקים את האופנוע לאחר נסיעה...... כדי שאני אלמד ואולי גם כולם..... עמי

MexMex

New member
פשוט תזדיין בסבלנות...

כשאני אומר - יהייה מאמר, בד"כ מדובר על יום-יומיים-שלושה (במקרה הגרוע...). לא בא לי כל כך לכתוב הכל פעמיים... בסדר? אדיוס

STIVENZ 426

New member
פששש.. איזה כיף בפורום אופנועים...!

ממש קטעים רצים שם.. אתם יותר מבסדר אתם...
סטיב

MexMex

New member
הזדיינת?

בסבלנות אני מתכוון... אתה רואה? לא היית צריך הרבה... עכשיו הכל תלוי בחליל/קולרגול, יען כי המאמר כבר אצלם... אדיוס

מתי ? איפה ? וכיצד ? באימייל ?

ו....תודה ובעל חלונות הXP שמפטפט מהבית ותמתין למסר בעניין רק אני רוצה לוודא משהו

MexMex

New member
אתמול באחת בלילה, אצלי, בוורד, ב...

אימייל, אליך... לא קיבלת?

קיבלתי \ הורדתי \ עדכנתי \ תודה

ואללה קראתי אותה לא רע עכשיו אני מתחיל לפזול אל החגב הכתמתם שלי בסלון ברגשי אשמה מרכיבה לפני שבוע שלא ממש טיפלתי בו

STIVENZ 426

New member
../images/Emo47.gif מלך.. אבא מלך..

ושמתי לב שגילית את עניין הסמיילים בוורד הא?
ועוד דבר קטן: היום, כשהייתי אצל ג´וני בבית, נכנסתי לבדוק מה קורה פה, התחברתי דרך השם משתמש המקורי שלי (stivenz בלי ה-426), ומצאתי שם 2 מסרים אישיים ממך.. קודם כל- תודה. אם אתה זוכר על מה הם היו בכלל..
ממש ממש תודה. ודבר שני- עדכן את "ספר הכתובות" שלך, בשם ה"חדש" שלי..
סטיב בן גאה!

MexMex

New member
צודק, עדכנתי...ולא, לא זוכר על מה

היו המסרים... אם זה נראה לך חשוב, תעדכן אותי... ו...בבקשה.... אדיוס

MexMex

New member
נו? מה amiz אומר על המאמר, אחרי

שלחץ כל כך? פתאום זה לא חשוב? ומה עם המסר המיוחל מהדובון? שיגעת אותי כבר עם ההמתנה הארוכה הזאת...
ליל מנוחה

STIVENZ 426

New member
../images/Emo1.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo173.gif../images/Emo42.gif

שהיה אחלה בוקר.. קפה למישהו? סטיב

danh

New member
מקס - איפה המאמר ?

בעוונותי חיפשתי בכותרות את "מאמרי הפורום" ו - אין ... אז מקס , בטובך , איפה המאמר המדובר יושב ? (אתה הרי יודע שאת פרי עטך אני משתדל לא להחמיץ ...)
danh - "...מה לא יכלו לשים שלט קטן - ים ?!? ..."

danh

New member
ושוב תודה והפעם למקס -

על המאמר התכליתי והממצה . כתמיד נהניתי ללמוד דברים חדשים (שמן בשקית , גריז בקצה פילטר האויר , סיליקון על מחזירי האבק ועוד מטעמים...) יישר כח מקס .
danh - שגם נעצב כשמקסיקו הלכה הביתה ...

JonnyBoy

New member
../images/Emo13.gifהרבה חול ואין מה לאכול,

כל-כך קשה לשים לינק? (או שאני העצלן היחיד פה)

למעלה