תחושת קבס עזה

guanyin

New member
תחושת קבס עזה

אחזה בבטני כשראיתי את זה!
(אגב - במאמצים רבים הצלחתי לראות את כל, ואפילו להחניק צחקוקים מתבקשים.) לזכותם יאמר שהיה יכול להיות הרבה יותר קיטשי, גרוע או באנגלית...

guanyin

New member
לא עובד!!!

טוב - שיהיה עם הלינק, ומי שמצליח להכניס פליקסים, שיעשה בשבילי את העבודה השחורה!
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1797041

סינית 2

New member
אני דווקא השתעשעתי

זה באמת היה מוגזם וארוך אבל זה מצחיק לראות עוד השקעה מיותרת של הסינים לקראת האולימפיאדה, זה נראה כמו שיר לארויזיון. לא יאומן כל המאמצים שהם עושים לקראת האולימפיאדה. אני מעריכה שזאת תהיה אולימפיאדה גדולה וכך הם יוכיחו לכל העולם מי הם. נדבר עוד שנה...

Mei11

New member
אני נשבעת שראיתי שם את פורטיס

ממתי הוא שר בסינית? רגע, אני אחפש לכם את המילים.

Mei11

New member
מילות השיר

We Are Ready 一年一年的等待 我们看见未来   一起用汗水来灌溉 五种色彩   一天一天的等待 心情更加澎湃   创造最大的舞台 最豪迈的时代   这片土地已经准备好 打开梦想起飞的跑道   让全世界的目光 降落在我们的怀抱   We Are Ready 把心和心都连在一起   We Are Ready 把天与地都连在一起   超越了自己 赢得一场光荣的胜利   用时间纪念梦想的神奇   We Are Ready   一分一秒的等待 这刻终于到来   漫天灿烂的烟花 在骄傲的盛开   这个民族已经准备好 带着笑容来向你问好   让全世界的目光 降落在我们的怀抱​

אMור

New member
כי זה הונג קונגים

אם סינים היו עושים את זה - זה היה נפסל לשידור ברשתות הזרות...

אMור

New member
כמה סימנים:

- אין להם שיניים שחורות - הם לבושים יחסית נורמלי - הם מסוגלים להוציא משפט באנגלית - והשאר בקנטונזית הונג קונגית, אין זכר למנדרין (לא שהיה לי סאונד בוידאו, אבל טחנו את הקליפ הזה ברכבת בהונג קונג כשהייתי שם שבוע שעבר - ביום שיצא השיר.) חוצמיזה שרובם זמרים וסלבריטאים הונג קונגים שמופיעים בפרסומות בערוץ ההונג קונגי, הערוץ היחידי בו אנו צופים בטלוויזיה... (חוץ מ- CCTV9 ו- CCTV5, בו משדרים כדורגל אירופי)

Xiaose

New member
אני לא מכיר הרבה זמרים סינים

אבל אני כמעט בטוח שיש שם כמה סינים גם מטאיוון וגם מהרפובליקה העממית של.... ואם אני לא טועה הייתה שם גם ה"משפחה" (אני לא בטוח שהם ממש משפחה) ששרו את השיר המונגולי. והשיר עצמו הוא במנדרינית.... אני לא חושב שהמפלגה הייתה נותנת לשיר בקנטונזית לייצג את סין... אבל אולי בהונג קונג יש להם את הגרסה הקנטונזית

nitzano

New member
שיניים וכו

א.מנסיון שלי ושל חבר שגר בהונג קונג תקופה ארוכה, דווקא להונג קונגים שיניים מזעזעות ואילו לסינים שיניים נורמליות. ב.לזה אתה קורא "משפט באנגלית"? הם כולם שיננו את המשפט והוא עדיין מבלבל להם את הלשון. ג.יש זכר למנדרין. למעשה הם חוזרים על המשפט עצמו במנדרין. ד.יש שם המון זמרים שמגיעים ממספר מקומות שונים ולא רק מהונג קונג. אבל אין מה לעשות, זמרים איכותיים מגיעים לרב מטאיוואן.

guanyin

New member
זמרים איכותיים???

מה? איפה? לא ראיתי... ודאו לאנג לא היה שם (אם כבר מדברים על קצת קולטורה)

Xiaose

New member
לא דאולאנג, לא JAY ואפילו לא וואנג לי-הום

אבל השתתפו קרוב ל133 זמרים....

ח"ח למעצב שיער שלהם שם.

אם הם היו עושים את זה באנגלית , זה היה פשוט מבייש ברמות על!!! אגב, למישהו יש קישור לכתבה ששודרה בחדשות לפני כמה ימים על ההכנות שלהם לאולימפיאדה?

למעלה