תחושת מועקה

אלזה7

New member
תחושת מועקה

מן תחושת מועקה כזו בלב ,דכדוך ,עצב , מן אוסף כזה של דברים ,מחשבות , הפרעות אכילה ,בדידות ,זמן שעובר ,כל מני יחד ...מן תחושה שאף פעם אני לא אצא מהעניין בשלום ,ולא מפסיקה לבכות ...

אלישבע24

New member
אלזה חמודה,

אולי תנסי לקרוא ספר יפה,
משהו שיוציא אותך מהיום יום.
אולי בית קפה,
כושר?
שולחת לך חיבוק גדול.

אלזה7

New member
הי אלישבע

אני קוראת ספרים וכותבת בעצמי סיפורים קצרים , אני הולכת המון לבתי קפה ,כל יום אני יוצאת מהבית בשעות הלילה ויושבת באיזה בית קפה בשרות עצמי , אני עושה גם הליכות ,ואני בחוג ספורט , לחדר כושר אני רוצה להרשם ולבריכה אבל מחכה למשכורת שצריכה להגיע , רציתי גם לחזור לרכב על אופניים זו קצת בעייה כי באזור שלי אין שבילי רכיבה ,אבל לא יודעת זו שגרה כזו אני צריכה משהו שונה מהשגרה מן הרגשה כללית כזו ועכשיו גם פיזית אני לא מרגישה טוב אז אולי גם בגלל זה אני קצת חולה היום , מקווה שישתנה ויעבור תודה רבה על החיבוק .אשמח גם לדעת אם אהבת את הספר שהמלצתי לך עליו אם הספקת לקרא או אחרי שתסיימי .

היי48

New member
עוד משהו

שאפשר לעשות שהוא גם יעיל וגם סוג של תרפיה בעיסוק (לדעתי הלא מקצועית בעליל..) זה לעשות סדר בבית בכלל ולסדר ניירת בפרט, שאגב במקרה זה מה שאני עושה ברגעים אלה :) לא יאומן כמה ניירת אפשר לצבור במהלך השנים!

אלזה7

New member
הי היי

זה אני דווקא עושה ,כמה שיש לי כוחות ,לא תמיד יש לי כוחות לסידורים ,ויש לי הרבה סידורים ,אבל בבית אני עושה דווקא סדר בחדר שלי .

תושי18

New member
אני חושבת שלכל דיכאון צריכה להיות סיבה.

הוא לא סתם בא יש מאין.
לדעתי, רוב הדכאונות נובעים מחוסר שאיפה
בחיים, אבל כזו שיש סיכוי טוב להגשים.

אלזה7

New member
הי תושי

לדכאון שלי לגמרי יש סיבה הוא ממש לא הגיע יש מאין ,הוא מלווה אותי מילדות בעקבות התעללות רגשית מאד גדולה שעברתי ,לא מהוריי אבל מילדים אחרים ,התעללות רגשית של שנים ובעקבותיה צמחו הדכאון ,החרדה החברתית וחרדות אחרות ,הפרעות האכילה ,וזה החריף עם השנים ובעקבותיהם נוצרו עוד בעיות ,ממש אין לי חוסר שאיפה אני דווקא מאד שואפת לשינוי ולדברים שבהחלט אפשר להגשים אבל לצערי כל מני דברים לא הסתדרו חלק בגלל הדכאון וזה סוג של מעגל קסם ששואב והחרדות וחלק קצת חוסר מזל וגם זה מוסיף לדכאון אז כבר הכל ביחד יוצר דכאון גדול יותר ועדיין מקווה שבסוף יסתדר .

אלישבע

כמי שקצת מכירה את סיפור החיים שלך, ממש ממש קצת שבקצת, אני נוטה להאמין שדווקא יש לך סיבה טובה. כך לדעתי, לפחות.

תושי18

New member
תודה אלומת האור ! עזרת לי. פתחתי פה

משחק אסוציאציות, שמי יודע כמה
זמן היה לוקח, עד שהייתי מגיעה
לשורש הבעייה (למילה האחרונה).

תושי18

New member
שאלתי את אלישבע מה מזכירה לה המלה:

"אש", ואז היא היתה אמורה לענות
לי עם איזה מילה שעולה לה בראש
ואחרי זה מה מזכירה לה המילה שעולה לה
בראש, ככה עד שהיא נעצרת באיזה
מילה שהיא שורש הבעייה - הסיבה
לדיכאון.

זה אמא שלי, שהתעניינה מאוד בפסיכולוגיה,
לימדה אותי.

(אני מתגעגעת לאמא כל כך
!
)

אני מודה שלא הבנתי עדיין

מה המשחק ואיך עזרתי לך בו, אבל זה השרשור של אלזה, ולא נראה לי כל כך מתאים שנפתח פה משחק שקשור לאנשים אחרים.

תושי18

New member
מדובר על משחק האסוציאציות, אם את מכירה.

את חסכת לי לשחק את המשחק המייגע
והמיותר הזה.

Gali04

New member
וואו פעם ראשונה שאני שומעת כזה דבר

שהדיכאון בא ונחת אצל מישהו יש מאין, אבל אני נוטה להאמין שתמיד קיימת סיבה לבואו של הדיכאון. גם אם זה אומר שצריך לחפור ולחפש אותה או פשוט להצביע עליה ולקרוא לה בשמה.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

התחושות האלו כן יכולות לעבור. מה שצריך זה להאמין

למעלה