תחושת הקלה

תחושת הקלה

האם רק אני חשה הקלה שהגיע החורף ? איכשהו הידיעה שעכשיו לובשים בגדים ארוכים שמכסים את הטנקתחת (polegra - אפשר להשתמש בביטוי?) גורמים לי הקלה. דורית - שכבר מחכה ללבוש חולצה שרוול ארוך, עליונית ואם אפשר גם איזה מעיל דובון שמסתיר טוב טוב.

חחחח מרגישה בדיוק אותו דבר!

אבל גם ככה אני פשוט חולה על החורף נכון זה מסתיר גם המון אבל משום מה ניראה לי שיש לי יותר מגוון של בגדים בחורף לפחות הארון שלי מלא בבגדים יפים לחורף אבל אותי יותר מטרידה העובדה שאם אני הולכת בחום הזה 5 דקות למישהו אני ניראת כאילו רצתי 40 קילומטר מזיעה מכול מני מקומות ואפילו ששמתי דאורדורנט... לא נעים לנשק מישהיא על הלכי שהלכי שלך רטובה

polegra

New member
אני לא ממש משנה את סגנון הלבוש

ההבדל היחיד זקט או צעיל מעל... פעם הייתה לי בעיה לעבור לבגדי חורף כי כשהיה מגיע הקיץ לא הייתי יכולה להוריד את השכבות ולחשוף מאז התרגלתי שזו אני שום מעיל גקט או וסט לא יכסו את השומנים שלי דווקא אצלי לרוב חצי תנקטחט וקצה הבטן מציצים..מה לעשות טוניקות זה מחריד לדעתי ואת תמיד יכולה להשתמש זה לא שלי בלעדי :) טלי

Chin Chin Man

New member
אני לא אוהב את הגשם

בזמן שאני עומד בחוץ... מבאס לחשוב שאני צריך ללכת בשבילי האוניברסיטה שיורד גשם... אבל אני אוהב את העובדה שקר בחוץ.. וזה גם בגלל שאני נוהג בחיפושית שנת 69' ואין לה מזגן !!!!

polegra

New member
אני../images/Emo99.gif בגשם

בגשם הראשון רצתי למטה לראות אותו אוהבת לעמוד בגשם ולהרטב לתת לו לשטוף אותי כבר מחכה לחורף כמו שצריך כל השבוע אני רגועה ומחייכת יותר כי יש גשם בחוץ פעם היית יישנה עם דלת פתוחה למרפסת וחלון הפתוחל אבל החורף הזה אסור לי להתקרר אני מבלה חצי מהחורף עם טישו בגלל השטויות שלי :)

אחד הדברים האהובים עליי בעולם...

זה לשמוע את טיפות הגשם מתדפקות על חלוני בחורף אני תמיד פותחת את התריס וסוגרת את החלון מתה על המראה האפלולי שבחוץ, הכל פתאום נקי וברור יותר, אוהבת לראות איך הטיפות מצטברות בזו אחר זו על חלוני עד שהן הופכות לכבדות ואז הן מחליקות במורד החלון
אני יכולה לעמוד ככה שעות על יד החלון ולהביט בתופעת הטבע המדהימה הזאת... וכשנשברות הרגליים אני יושבת במיטה עם המחברת האישית שלי ומתחילה פשוט לכתוב... הגשם מוציא ממני יצירות מדהימות, אני פשוט אוהבת את החורף!

מודה שקצת נכנסתי לזה../images/Emo9.gif

זה המזג אויר הקריר הזה שגרם לי לכתוב כך
את מוזמנת להציץ לי בבלוג ולהינות מעוד כמה וכמה יצירות שכתבתי, חלקן גם מעונות אחרות...
תודה פולי

יפעת*

New member
דווקא שונאת שכבות

אחד הדברים שהכי מפריעים לי בחורף זה שחייבים ללבוש כל כך הרבה ובעיקר שצריך לנעול נעליים.

cosoda

New member
שונאת חורף בעיקרון

אבל השנה אני נורא בתחושת התכנסות...לא הצלחתי להוריד גרם ואת הגרם הזה אני נורא רוצה כבר לכסות כי הוא הצטבר לי השנה בתחתית הזרוע...בעע

lb22

New member
אמממ...רק שאלה קטנה....

חורף? איפה? ממה שאני רואה מהחלון שלי זה הרבה מאוד שמש...ואפילו שאני יוצא החוצה די חם הייתי אומר.. אז זה שיש יומיים של גשם לא אומר שהגיע החורף :). מעבר לזה , אוהב את הבגדי חורף כי פשוט הקולקציה של הקיץ שלי היא לא גדולה , והבגדים היפים יותר שלי נמצאים בארון החורף (כל חולצות הפרארי האדומות שלי....הן ארוכות וגם המעיל היפה שלי של הפרארי גם הוא שייך לחורף). ולא יודע אם את יודעת את זה דורית , אם אדם הוא שמן לא משנה מה הוא ילבש יראו שהוא שמן ולא כ"כ תוכלי להסתיר את הגוף שלך או את צורתו , מקסימום לגרום לו להיות עוד יותר עבה בגלל השכבות שאת עוטה על עצמך.. ולא משנה איזה מעיל דובון או חרמונית תשימי עליך עדיין יבחינו את לא רזה אז אני לא מבין את הקטע הזה שלובשים בגדים ארוכים כדי להסתיר .. אני ישאר אני לא משנה מה אני אלבש ואם למישהו יש בעיה עם זה שיש לי בטן או תחת או רגל גדולה או ראש גדול או לא יודע מה...אז זו בעיה שלו כנראה כי לא הוא זה שיגיד לי מה איך ומתי ללבוש :)

אין שום קשר ליראו או לא יראו

הכל קשור להרגשה הפנימית (באופן פסיכולוגי לחלוטין) שלי שאני פשוט מרגיש את השומן כי אני עטוף בשכבות ! גם לי אף אחד לא יגיד איך להתלבש, אבל בחורף יש לי יותר לגיטימיות מבחינתי ללבוש בגדים יותר גדולים. לא לכעוס עלי...
דורית

לא ממש אוהבת את ערימות הבגדים

כיף שיש גשם לפעמים בתנאי שלא יהרוס לי את הפן כמובן אוהבת את החורף בגלל הבגדים והאביזרים היפים לא תמצאי אותי לובשת מעיל דובון כדי לכסות את המשמנים לפי דעתי זה יותר משמין

דריה27

New member
לא אוהבת חורף ../images/Emo4.gif

אני ללא ספק בן אדם של קיץ בחורף איכשהו הכל נראה לי בהולד האפרוריות הזו גורמת לי דיכאון קל ואם אתיחס לביגוד החורפי אז אני מרגישה מסורבלת במעילים, צעיפים, מטריה וכו וכו בוא נגיד שאני מרגישה הכי בנוח בג'ינס ,T שירט קצרה וכפכפים. דריה

למעלה