תחושת בטן

rnavina

New member
תחושת בטן

בימים האחרונים אני כל כך שמחה שהלכנו לפי תחושת הבטן שלנו. גם בעלי, שבימים כשגרה קצת היפוכונדר, הסכים איתי שלא צריך לרוץ לעשות MRI. לשמחתנו או לצערנו, הלכנו לשני רופאים מומחים שהפער בין הדעות המקצועיות שלהם בנוגע לפזילה של התינוקת שלנו היה עצום. הרופא היחסית צעיר מהרפואה הציבורית חשב שצריך לעשות MRI דחוף (כדי לשלול גידול) ואילו הרופאה הוותיקה שהלכנו אליה באופן פרטי ובמקרה גם חברה של קרובת משפחה, סברה שצריך להיות אופטימיים ומכיוון שזה ממצא יחיד אז להמשיך לעקוב אבל לא לרוץ לMRI )כרוך בהרדמה מלאה בגיל כזה(. אז החלטנו לפעול לפי עצת הרופאה. בדרך גם פגשנו בנוירולוג שהסכים עמה אבל לא יכול היה להמליץ באופן רשמי כי המנהלת שלו פגשה אותנו כשהיינו במיון והיא זו שהמליצה על MRI. חודש וקצת אחרי: יש שיפור ניכר בפזילה. אנחנו ממשיכים לשים לה רטייה לשעתיים ביום. יש תור ל MRI לינואר. כמה ימים לפני כן נפגוש שוב את הרופאים המומחים. מקווה שהשיפור יימשך. מקווה לטוב. הרבה בריאות!

JJ2004

New member
בריאות בריאות בריאות. מאמינה שלא סתם נתן לנו

האל את האינטואיציה, אז תודה לאל שהיא מרגישה יותר טוב! וגם אירוני בעיני עד כמה קשה לפעמים להשיג הפנייה ל-MRI כשצריך, והנה כאן בעז"ה מייד נתנו.

לא יודעת אם כבר סיפרתי לך

אבל אני זוכרת שבזמנו, כחיכינו לMRI עם האמצעי, לפני ניתוח התיקון, אמרו לנו שהיות וחלפו כבר כמה חודשים ואין סימנים קליניים אז אחוזים גבוהים מאוד שהכול בסדר. רק בריאות לכם

efratcn

New member
משמחת

וזו גם הוכחה איך הדברים הם אף פעם לא שחור או לבן. מחזיקה אצבעות שהכל תסתדר על הצד הטוב ביותר

אני בעד תחושת בטן. יופי שיש שיפור!

ואכן MRI זה סיוט. גם למבוגרים שעוברים אותה בלי הרדמה (במיוחד אם זה לא MRI ברגל, אלא צריך להכניס את כל הגוף. זה פשוט נורא. כנראה שזה כמו להיכנס לארון מתים, צר כזה שסוגר עליך מכל הכיוונים, עם המון רעשים וזמזומים וחום נוראי ואסור לזוז ואסור להשתעל... מי שקצת קלאוסטרופובי יכול ממש להיכנס לפאניקה (חבר של בעלי למשל...), אבל גם מי שלא זו בדיקה נוראית. אני עברתי אותה וממש הכנסתי את עצמי להיפנוזה כדי לא לפתוח עיניים ולהבין שאני בתוך "ארון מתים", אלא כדי לדמיין שאני בשדה של פרחים ופרפרים... זה עבד, אבל זו בדיקה פשוט נוראית. נוראית. נוראית. (מאוד טובה וחשובה אם יש סיבה לעשותה וגם לא מסרטנת כי אין בה קרינה, אבל ברמה האנושית הבסיסית היא נוראית).

יוליק12

New member
מעניין מה שאת אומרת

על הרופא הצעיר מול הרופאה הותיקה. לפעמים יש תחושה שהרופאים הותיקים, מעבר להיותם מנוסים יותר מן הסתם, גם נוטים יותר להסתכל על החולה, והצעירים פחות ונוטים יותר לביצוע בדיקות ומסתמכים על נתונים ופחות על איבחון החולה עצמו. כך או כך אני שמחה לשמוע את החדשות.
ובכל פעם שאת עולה או יורדת את הקומה וחצי, תעלי ותרדי אותה שוב. לא צריך כסף למכון כושר כדי להתעמל.

למעלה