תחושת בטן......

ס א ט י ן

New member
תחושת בטן......

היתה לי היום פתאום תחושה כזאת בבטן של התרגשות. החיים שלי נמצאים בצומת דרכים רצינית, והם עומדים להשנות מהקצה אל הקצה בשנה הקרובה. סוף סוף אני מרגישה שאני חיה, יש לי הרגשה כזאת, כאילו שאני שיכורה, מרחפת....מן בלבולידה כזאת בבטן:) היו לי כמה רגעים קשים בחודשיים וחצי האחרונים, אחרי הפרידה. אבל פתאום יש לי הרגשה שאני מוכנה שוב, שאני משוחררת ממנו, ומוכנה לעולם אחר. אני עומדת ללמוד במקום חדש, לגור במקום חדש, לעבוד במקום חדש ובמקצוע שתמיד היה החלום שלי, המקצוע שהיה שלי עוד בתור ילדה.... הכל משתנה סביבי, אני גרה לבד (אם שותף אמנם, אבל בכל זאת), יש לי די הרבה חברים חדשים בזמן האחרון, וכבר התחלתי להסתכל על בנים בצורה שונה. אפילו כבר פגשתי מישהו שגם לי לחשוב "וואו"... אני ממש מרגישה טוב:) אמנם שום דבר לא מובטח, אבל איכשהו אני בטוחה מאד בעצמי ויודעת שהכל יסתדר, אפילו אם יהיו כמה קשיים בדרך... ופשוט בא לי לצרוח לכולם שידעו כמה שאני מתרגשת וכמה שיש לי פרפרים בבטן כל הזמן, ואני לא מצליחה להשתחרר מההרגשה הזאת. זה מוזר, אני מרגישה בדיוק איך שמרגישים כשמאוהבים, רק מושא האהבה חסר חח... טוב לי:) ובאמת שבא לי ליצרוח את זה, אני חייבת להוציא את זה החוצה לפני שאני אתפוצץ:)
 

זכוכיות

New member
מאוד מוכר ומשחרר ומרגש ומעניין

ומעיף לשמיים. איזה כיף זה. כאילו שמשהו השתחרר... פינה את המערכת... :)
 
כיף לקרוא ../images/Emo13.gif

נשמע לי כמו התרגשות שיש בהתחלה חדשה. אני מקווה שהדברים באמת יצליחו לך. נ.ב.: מה את מתחילה ללמוד?
 
רגע, זה החלק של השיווק? ../images/Emo8.gif

ובאיזה תחום את מתחילה לעבוד? בתחום המוסיקה? אני סקרן לדעת.
 

ס א ט י ן

New member
חחח אני לא חושבת ששיווק כזה יעשה את העבודה:)

וכן, אני הולכת לעבוד בתחום המוזיקה, אני מעדיפה לא לחוף יותר מידי פרטים רק בגלל שזה עלול לקחת קצת זמן, ואתה יודע, אף פעם לא טוב לדבר יותר מידי לפני שהדברים מתממשים על פני השטח:)
 
את צודקת

בשני הדברים (שיווק תלת ממדי שמשלב בין אור, קול ומגע תמיד היה טוב יותר
). ובשניהם, אני מאחל לך הצלחה. אשמח לשמוע כאשר דברים יתחילו להתממש. שבת שלום ובהצלחה. רועי.
 

omer73

New member
כיף לקרוא

את יודעת, כשבנאדם עושה ופועל כדי לשנות את המצב שהוא נמצא בדר"כ הוא יוצא מזה ומשדרג את החיים, וזה כיף לקרוא שאת מתחילה דרך חדשה בחיים, כזו שגורמת לך לאושר, זה הכי חשוב.
 
למעלה