תחושות עמוקות.

תחושות עמוקות.

********************תחושות עמוקות שיש בי*********************** לחוש את הרוך, את העדנה, את האהבה שפורצת מתוכי. המגע שלה זה שמחמם כל פינה בגופי, זה שנותן לחוש פרפרים בבטן. החיוך, העיניים, הקול, הנגיעה. כל דבר שרק היא עושה בדרכה שלה, נותן לחוש נאהב. צחוקה המתוק, שפתיה הלוהטות, לשונה העדינה. עוצמת האהבה שבה, מציתה בי אש לוהטת, עמוק עמוק בלב. אהבה ידעתי בחיי, אך מרגע שבו פגשתי בה, הבנתי את משמעותה האמיתית של האהבה. היא הכניסה לה משמעות שטרם ידעתי עליה. הראתה לי את דרכה האמיתית של האהבה. רק בדרכה שלה הבנתי מהי אהבה, וכמה שהיא עצומה מכל דבר. תחושות חדשות הגיחו אל ליבי שטרם חשתי בעבר, רצונות, שאיפות, השתדלויות, וחמימות. דברים שכולם קשורים אליה. לרצות להיות איתה ללא הרף. געגועים מסוג חדש, כמו למשל...ברגעי פרידה של ערב מהנה, עוד טרם אמרתי ``להתראות`` כבר הגעגוע פוקד את ליבי. כאב עצום ופחד שולטים בי, שמא לא יהיה מחר לראותה. רצונות לאחוז בה מחובקת כל הזמן אליי. תחושה, רגש, אהבה, וכאב. הכל יחדיו בסינטזה מושלמת יוצרות את ה....``אהבה`` ורק עכשיו אני יודע, שאחרי הכל, זוהי אהבה.

כולנו נולדנו לאהבה....

להיות מאוהב זאת הרגשה מדהימה. זו תחושת עונג,לא רק כלפי האדם שאתה אוהב,אלא כלפי כל האנשים,כלפי עצמך,עלפי החיים. לפתע אתה רואה יופי ,התלבהבות בכל. אינך חושש לבטא את אהבתך :בלהט,בעדנה,בשתיקה. ואתה חש את עצמך חזק,נדיב ומלא חיים... תחיי האהבה חוקרת

כמה שאתן צודקות בנות....

האהבה עושה כל כך טוב,,,,אולי בגלל זה אני פוחדת ממנה???

למעלה