תחושות לאחר טיפול

coffee4

New member
תחושות לאחר טיפול

שכנה שלי לומדת הילינג. היא בקשה לעשות לי טיפול. הסכמתי בשמחה אפילו . מאחר שמהנסיון שלי בדרך כלל מועיל ואם לא- אז בטח לא מזיק. בכל מקרה, עשתה לי שני טיפולים. למחרת ( בשניהם) הרגשתי סמרטוט. כאילו שאבו כל טיפת אנרגיה מגופי. בקושי הצלחתי לתפקד ( אני חשבתי שלהפך- הטיפול נותן זריקת מרץ) סיפרתי לך על כך והיא טענה שזה בסדר גמור - הגוף " עובד". האם זה נכון ומה ההילנג הזה אמור "לסדר" אצלי, אם חוץ מחולשה ועייפות לא חשתי דבר?

אולי היא ``שאבה`` אנרגיה מהגוף שלך :(

ללא נושא

אם את לא משקרת. אז לדעתי הלא מקצועית או שהרגשת הרפיה שאת חושבת שזאת חולשה אבל אולי זה טוב. יש אפשרות שהיא ניסתה לנקות ולהוציא ``אנרגיה רעה`` ולא הכניסה במקומה אנרגיה טובה, או שתשאלי את עומר המנהלת כי לא כולם כאן מבינים בהילינג. גם אני למדתי צ`י קונג סיני אבל מתעניין בכל השיטות האנרגטיות. וזהו :)

yperelman

New member
זה קורה לא פעם בלא מעט טיפולים

שכן לא קטן מהטיפולים נוגע בתכנים לא פשוטים וה"גופנפש" עובר (גם אם לא באופן מודע) תהליכים לא פשוטים. העבודה על תכנים לא תמיד יוצרת תחושות נעימות ולעיתים מעייפת. יחד עם זה, אם זה קורה גם בטיפולי המשך, כדאי לבדוק גם את המטפל (בעיקר אם אינו מנוסה) בדוק עם עצמך: האם מעבר לעייפות חשת/אתה חש גם תחושות ו/או רגשות אחרים? האם זה עורר בך כעס למשל, עצב, פחד? האם זה עורר בך זכרון כלשהו (לאו דוקא נעים)?

באמת, קשה לדעת...

קשה לדעת אם העייפות הזאת היא סימן שהטיפול היה לא מדוייק או שהגוף שלך עובד. מה שבטוח, אף אחד חוץ ממך לא יכול לדעת, האם הטיפול מדוייק לך או לא. אם יש ספק בעניין זה, פשוט אל תקבעו עוד פגישה... אני מייעצת לא לפעול בניגוד לאינטואיציה ולא ללכת לטיפול אנרגטי שגורם לך להרגיש שאולי הוא "סוחט" ממך אנרגיות...

night mistress

New member
זו תופעה מוכרת..

לפחות בטיפולים שאני עוברת/מעבירה.. המלצה חמה של המטפלת שלי היא לנוח שעתים לאחר הטיפול,אפילו ללכת לישון אם אפשר,לתת לאנרגיה לעבוד בשבילך ולקום חדשה,וזוהי גם ההמלצה שלי. בכל מקרה הייתי שולחת אותה לבדוק האם ההנחיות שהיא נותנת לאנרגיה לפני הטיפול נכונות והאם יש מקום לשיפור?

למעלה