תחושות בטן

sarafan

New member
תחושות בטן

שבת שלום לכולן . היום הייתי באולטרסאונד זקיקים ביום ה 15 למחזור . הרופא התייחס כמו "סרט נע" ורק אמר "מעודד" ... וגם זה אחרי שחלבתי אותו . מה זה אומר "בשתי השחלות זקיקים קטנים" ? מישהי יודעת ? ומה זה אומר שלא מצויין שום מס' בטבלה חוץ מאשר בשחלה שמאלית " 20 " ? אני חייבת לשתף אתכן בתחושות נוספות ביומיים האחרונים ... כאב בטן , כאב חד ב"ציצי" , חצ'קונים , עייפות , כאבי ראש (אתמול ממש הייתה לי סחרחורת באמצע היום) וגם ... חוסר תאבון מוחלט . מוזר לי עם התחושות כמו במחזור ממש ( מחזור אחרון היה ב 10.7 , כך שזה לא מחזור ) .... מה אתן אומרות ? סליחה על האריכות ...

פּוֹנְג

New member
מעצבנים הרופאים האלו ../images/Emo70.gif

זקיקים קטנים זה אומר שעדיןלא היה ביוץ והזקיקים הם מתחת ל 10 ממ. לא בטוחה בנוגע לשחלה השמאלית אבל אולי מדובר על זקיק בגודל 20? אם לא דובר על נוזל בדוגלס - אז לא היה עדיין ביוץ.

sarafan

New member
פונג...

ראשית תודה על התשובה ! מאוד מאכזב ... חשבתי שזה מעודד ... כלומר שהכל תקין . אבל עכשיו אני מבינה שבכלל לא היה ביוץ , אז מה כל כך מעודד אותו ... בנוגע לתחושות שיש לי ( כולל תכיפות במתן השתן ) , האם יכול להיות שאני בהריון בן שבוע ? אגב , אין נוזל בדוגלס ...

נשואה 3 3

New member
היי סארפן

לגבי כל התחושות אני יודעת כמה את מקווה כי גם אני כמוך בחודשיים האחרונים הגוף שלי השתגע לגמרי רגישות יתר שלוותה בבכי, מתן שתן והרבה כאבים בציצים ורידים פציצים כאבי בטן שחשבתי וקוויתי שזו השתרשות, בשני החודשים המכשפה הגיעה, אגב החודש היא גם הקדימה מה שלא קרה אף פעם השנה. לא רוצה לדכא אותך ומאוד מקווה שאת בהריון אבל אני החלטתי שרק תשובה חיובית היא סימן בשבילי כל שאר התופעות לא מקבלות יותר משמעות. בהצלחה.

נשואה 3 3

New member
ועוד תופעה

החום שלי היה גבוה 37.2 מאז הביוץ זה היה גם סימן אבל ברגע שקיבלתי ירד בחזרה ל 36.5 אז גם בעינייני חום כבר לא מאמינה. אבל אני כרגע פאסמית אז אל תידבקי ממני, תידבקי מאלו שבהריון.

sarafan

New member
את תמיד מבינה אותי ../images/Emo24.gif

לי דווקא זה נראה שהבדיקה מצביעה

על זה שאת לפני ביוץ. 20 בשחלה שמאלית מסמל זקיק של 20 ס"מ בשחלה, וכנראה שיש עוד מספר זקיקים קטנים - וזה טבעי, ואם יש זקיק מוביל אז הכל תקין. וגם אני מצטרפת לדבריה של נשואה 33, וגם לי כל הסימנים מראים כל חודש על התחלה של הריון שבסוף נגמר במחזור. זה טוב לקוות, וזה טבעי, בעיקר כשכל תשומת הלב שלך מופנית לגוף שלך, ול"סימני" הריון, אבל .....

sarafan

New member
אם אני לפני ביוץ ...

אז כדאי להתחיל לעשות את זה כל יום ...ודרך אגב , עודדת אותי ...

למעלה