תחושה של פספוס

shan shan

New member
תחושה של פספוס

זורקים קוביות, מתחילים, צועדים לפעמים נופלים על משבצת מזל אז פוגשים אנשים חדשים או שלא זזים בככל. קונים בתים, בונים חומות, משחקים... ושוב פוגשים באותו השחקן. זזים עוד משבצת שני צעדים ושניהם ביחד כאן. הם קרובים אבל רחוקים אתם יודעים האנשים שמשחקים רוצים להפסיק לשחק קרבה בין שני שחקנים זה לא כמו בחיים אבל המשחק כבר לא יפסק. שחקנים בידי הגורל הוא ואני ואולי עוד ניפול על משבצת מזל אך לבנתיים עוד מקשיבים לחוקים עד שיפנה אליהם הגורל...

blue love

New member
הוא והיא..משחקים בגורל..

אין לי מילים לתאר את היופי שבשיר הזה.. לקחת את החיים ופרסת אותם בשיר... כל כך שמח שנפלת על משבצת המזל בפורום הזה.. blue

shan shan

New member
אבל עצוב לי...

השיר הזה כולו עליי ועדיין לא נפלתי על המשבצת הכל אשליה אחת גדולה... אתה חושב שעוד יש לי תקווה?

blue love

New member
shan shan...

תקווה לאהבה חייבת להיות לכל אחד ואחת.. ולפעמים...הגורל מציב לנו אתגרים.. לפעמים הוא מערים עלינו קשיים... לפעמים הוא משחק איתנו..ומצליח לתעתע.. אבל תמיד תקווי...תמיד תאמיני..שהאהבה שלך תנצח! blue

shan shan

New member
יש תקווה

אני באמת מקווה שאתה צודק ועמוק בפנים אני יודעת שזה נכון... אבל האם האהבה תמיד מנצחת גם היא באה כאן בניגוד לנורמות של החברה כי אתה חייב להודות שזה חשוב (אני לא מדברת על סטייה או משהו כזה) אני מקווה שגם הוא עדיין חושב כמוך

shan shan

New member
אבל עצוב לי...

השיר הזה כולו עליי ועדיין לא נפלתי על המשבצת הכל אשליה אחת גדולה... אתה חושב שעוד יש לי תקווה?

למעלה