תחושה של ייאוש

shlomicho

New member
תחושה של ייאוש

בס"ד

שלום לכל חברי הפורום
אני חיי כבר חודשיים בתחושה שדחיתי שידוך שהקדוש ברוך הוא סידר לי.
הייתי בזוגיות 4 חודשים עם בחורה יראת שמיים מבית שומר שבת (ואני לא)
העניין הוא שרציתי אותה אבל היו גם דברים שהפריעו לי בהתחלה כמו שמירת שבת ועוד כמה דברים שלאחר מכן גיליתי שהם דוקא טובה!
בנוסף למדתי לאורך הקשר מספר דברים שכניראה הייתי צריך לתקן אצלי שיבשילו אותי יותר טוב ,אבל הבעיה שבמהלך התיקון עשיתי "שגיאות"
כמובן שאיש אינו מושלם וגם היא טענה לדבריה שהיא לא הייתה בסדר בחלק מהמיקרים
היום כשהתחלתי להתקרב לקדוש ברוך יותר (בלימוד תורה) אני מבין כמה שלא הייתי בסדר בדרכי
אני משוכנע ב100% שהקדוש ברוך הוא סידר לי להכיר את הבחורה הזו כי היו לי המון סימנים חזקים מאוד שחיפשתי תמיד והשלימו אותי שהיו אצל הבחורה
צירוף נדיר ביותר שאני חש שלעולם לא אמצא!
אני זוכר שבפגישה ה שלישית תהיתי לגביה , אבל בשנייה שתהיתי היא עשתה משהו כאילו משמיים שידעתי שזה סימן מלמעלה שעליי לתת לזה צאנס! (היא עשתה משהו מפתיע מאוד שהסיכוי שמשהי תעשה אותו באמצע פגישה שואף ל 0)
אני אציין שאני כבר בן 28 וידעתי מערכות יחסים אבל הפעם אני מרגיש שפשוט "אכלתי אותה" ולא רק שלא יבוא משהו יותר טוב אלא גם יתכן מאוד שהפסדתי את הזיווג משמיים!
גם חודש אחרי הפרידה היו לי כמה צירופי מקרים נדירים שרק חידדו לי איזה טעות עשיתי!
הבנתי את הטעיות שלי רק חודש אחרי הפרידה ולכן כל פעם שדיברנו במהלך החודש הזה תמיד האשמתי אותה בפרידה בעודי אוהב אותה (דבר לא מוסבר!), דבר טיפשי שרק הביא את היחסים שלנו לתהום שהיא פגועה ממני כועסת ולא רוצה לשמוע ממני.
תחושה של גן נעול!

איך מתמודדים??

the ror

New member
קודם כל, מה קורה אתה כיום?

ונראה לי שהדרך הכי פשוטה היא להסביר לה את מה שאתה מסביר לנו...

מיקי*

New member

yb2011

New member
ידידי היקר

יש מבחן אחד ויחיד שקובע האם טעית או שגית. ההחלטה השכלית שלך.
כאשר אתה חושב בצורה מודעת עם התעלמות מוחלטת מכל הסימנים וצירופי המקרים
ומהלחץ שלך למצוא את השידוך שלך. שאל את עצמך שאלה אחת ויחידה.

האם היא מתאימה לך? כן או לא. זה המדד היחיד. כל שאר הטענות חששות לא נכנסים
למערכת השיקולים.

אני מאחל לך שהקב"ה ייתן לך חכמה לדעת איך לנהוג נכון בסיטואציה הזו ושתמצא
את זיווגך הראוי לך בעתו.

קליטו

New member
תמצא עם מי להתיעץ

ואז אתה כותב לה מה טעית, ומה אתה מתחייב לתקן..

למעלה