תחושה של דיכאון

גיל494

New member
תחושה של דיכאון

נמאס לי להיות לבד. אני רוצה חברה. מישהי לחלוק איתה את החיים שלי.מישהי לדבר איתה. אולי זה רק חלל שאני רוצה למלות בו את החיים שלי. אולי הבעיה שלי היא בכלל שזה משהו אנוכי לחלוטין. כלומר לא להיות עם מישהי כי "איזה כיפית היא", אלא כי זה ממלא את הזמן. זה לא שאין לי מה לעשות. אני לומד וזה ממלא לי את היום. כלומר רק את היום. בלילה אני לבד. אין לי עם מי לדבר בסוף היום. עם מי לחלוק את המחשבות שלי. זה גורם לי לפנות לכיוונים לא מועילים - חברות לשעבר: קשרים שלא החזיקו והתפרקו מכל מיני סיבות. אני בקשר של חברות איתן אבל זה לא משהו שממש מספק אותי. בעבר, מעט מאוד הייתי לבד. תמיד היתה לי חברה. עכשיו כבר חצי שנה (קצת יותר) אני לבד. אף פעם לא הבנתי כמה זה חשוב לי. כמה חשוב קשר שכזה עם בחורה. זה רע - זה עושה אותי נואש. נואש לקשר זה רע: קודם כל אני עוד אמצא את עצמי מתפשר ומפחד מפרידות. חוץ מזה אולי כדאי לי לנתק את התלות הזאת. היכולת להיות לבד היא משהו שאולי כדאי שאני אתרגל אליו. כל בחורה שפגשתי בזמן האחרון שנראתה לי כאופציה, הייתה לא מעוניינת או לא פנויה. דרך הגורל אולי?? אולי מדובר בדרכו של האלוהים (או לא יודע מה - לא משנה איך תקראו לזה) לאותת לי שכדאי לי קצת להיות לבד. האם זה בעצם "חכה, עצור. תכיר את עצמך. תשלים עם עצמך. תהיה לבד"? אני לא יודע. הפסקתי לחפש. כלומר אני מחפש בטבעיות כל הזמן. כל בחורה שאני פוגש היא פוטנציאל ואני חושב עליה. אני חושב "אולי זו הבחורה שאני אהיה איתה?".איפה הבחורה הזאת (שאני אהיה איתה) עכשיו? מה היא עושה? עם מי היא? איך אני אכיר אותה? איך אני אזהה אותה?!? (אתם מכירים את הפרסומות החדשה של בזק? משהו בסגנון הזה...) זה לא נכון לומר שבאמת הפסקתי לחפש. נרשמתי לשירות היכרויות אלקטרוני, ואני בודק באופן קפדני אם השאירו לי הודעות. ממש בפאנטיות. גם הבחורות שיש שם: אותן בחורות, אותן נשים. ראיתי אותן כבר כמה פעמים ולא העזתי להתחיל איתן. כלומר אני מצד אחד משתוקק לקשר ומצד שני אני לא מעיז להתחיל עם בחורות. זה זר לי העניין הזה של להתחיל עם בחורות. "זה לא הסגנון שלי" אני אומר לעצמי. "אין לי סיכוי להכיר מישהי נורמלית דרך האינטרנט, הכי טוב לפגוש מישהי באופן אישי". אני פשוט עובד על עצמי. בעצם אני פסיבי לחלוטין. אומלל אבל לא מעיז לעשות משהו כדי לשנות את זה.תקוע במקום מסויים ולא משנה את זה. אני כל הזמן מחכה שמשהו יקרה, אבל לא בטוח מה בכלל יכול לקרות. אני מחכה כמו איזה גולה, שמישהי תעבור בסערה במסלול החיים שלי, תתנגש בי ותסיט אותי מהמסלול הזה של חיים לבד. מה קורה איתי? איך אני יוצא מהמצב הזה? את התשובות אני יודע כך נראה לי. אני רק "מסרב" ליישם אותן. זה מזכיר לי בדיחה על פרסי שמתפלל חזק חזק לאלוהים שייתן לו לזכות בלוטו, והוא לא זוכה. אז אחד המלאכים שואל את אלוהים למה הוא לא נותן לו לזכות בלוטו אז אלוהים עונה "אין בעיה, רק שימלא טופס!". ככה אני. אני כרגע במקום ששום דבר לא יכול לקרות ממנו, ורק אם אני אצא ל"זרם" אז יש סיכוי שיקרה משהו. מה שקוראים באנגלית NO PAIN NO GAIN. מה יהיה???? נחיה ונראה.... זהו.

אמוניים

New member
מיכתב נחמד ../images/Emo13.gif

אתה גם נישמע בחור נחמד. גם יודע את השאלות וגם את התשובות להן וזה יפה
. כמה חבוט שזה יישמע אני מבין לליבך. ראיתי שאתה בן 22 וזה גם נותן לי(לך?) סיבה להיות בעל תיקווה שהמצב הנ"ל לא יישאר לעד כזה. עצתי לך היא, שתנסה להתחיל עם בחורה(שאמרת שראית,אבל לא העזת). מה כבר יקרה? היא לא תירצה - לא נורא,נסה אחרת. לך על זה אח שלי ותצליח בע"ה.
לילה טוב

די דנסר

New member
אל תחשוב שלילי

מה שכתבת מאפיין כמעט כל בחור צעיר (וגם בחורה). הציפיה לזוגיות היא עניין טבעי אצל הפנויים וזה מה שמעסיק אותם ימים ולילות. אני מכירה נשואים שעדיין לא השתחררו מהציפיה...

floyd3

New member
הארה קטנה בשבילך

אפשר למצוא את כל סוגי הבחורות באינטרנט, בדיוק כמו שבחורה יכולה למצוא כאן את כל סוגי הגברים (מהבבונים הכי פחות מפותחים מפורום סטוצים ועד לקופי העל המשוכללים מהפורום של אסטרופיזיקה וחלל). אני מצאתי את אהבת חיי (ב MIRC !) והיא היתה לא רק חכמה אלא גם ממש יפה אז אל תשלול את האינטרנט! חוצמיזה, תרגע, אני גם בתקופה כזאת. אני כבר יותר משנה בלי אף אחת ואני גם כן משתגע ורוצה כבר לחלוק את מה שעובר עליי עם עוד מישהי וקשה להאבק באינסטינקט לחזור לבחורה הקודמת... יש הפתעות בחיים ומחר אתה יכול למצוא את האחת. אולי כבר פגשת אותה ועדיין אין לך מושג... תנסה להנות כי בנוגע למציאת אהבת אמת - אין לך שליטה על זה ! זה מזל נטו ! אני גם בגילך אז בוא נרגע שנינו וניקח הכל בפרופורציות

היי גיל :)

מה רע בלהיות לבד? גם אני הייתי כמוך, כל הזמן היה לי מישהו. במשך יותר מ 3 שנים זה נמשך ככה עד שהקשר האחרון שלי נגמר והבנתי שאני צריכה לשנות אצלי כמה דברים. כמעט כל אדם בטבעיות מחפש מישהי/ו. כל הבנים שהיו סביבי היו חלקם פונטציאלים, ותמיד היה בהם איזשהו פאק או חיסרון שפשוט לא הסתכלתי לכיוונם, ישר שללתי. אמרתי לעצמי שאני לא רוצה מישהו. יש לי ידידים, וחברות וכמובן שהצורך האנושי למישהו קרוב שאוכל לחלוק איתו את חיי וכו'. אני יודעת שיש דברים שאני צריכה לעבוד עליהם לפני שאני נכנסת לקשר ומצד שאני אני "נלחמת" בצורך האנושי לקירבה, לקשר. אני לא מחפשת בכל מקום, אני מאמינה שכשזה צריך להגיע זה יגיע. אתה רואה שזה שאתה בודק את ההודעות מחפש שוב ושוב לא עוזר. תזרום עם חייך, תן לדברים לקראת מעליהם. למרות שזה קשה, לחכות. תנסה למלא את החלל החסר בדברים אחרים שעושים לך טוב. בבוא בעת זה יגיע, תאמין בזה. אתה מודע לדברים השליליים כמו התלות שאתה מרגיש. התלות בצורך של קשר, אדם צריך ללמוד להיות לבד. אף אחד לא יכול להבטיח לנו שתמיד יהיה איתנו אדם שיחלוק איתנו את חיינו, גם לא אנחנו לעצמנו.

גיל494

New member
תודה על הדברים../images/Emo141.gif

אני יודע שאני צריך לחכות, ושדברים יקרו מעצמם. איכשהו זה לא עוזר להרגשה שלי... אני מתלבט בין 2 גישות: האחת אומרת "אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו" והשניה אומרת שבדברים האילו זה גורל נטו (אלוהים, יד מכוונת - איך שתרצו לקרוא לזה). שניהם נכונות כמעט באותה מידה, אבל מותירות אותי עם התלבטויות לגבי כיצד לפעול (אם בכלל). זו נק' מעניינת של ללמוד להיות לבד. אני לומד את זה כל הזמן - אני כבר חצי שנה חי בדירה שכורה. בסוף יום לימודים אני שב לדירה ריקה... לא שאין לי חברים אבל אין לי "שותף" לחיים - מישהו לחזור אליו בסוף היום. עם השותף בדירה שאני שוכר , אני נפגש לעיתים רחוקות. החיים בצורה הזאת זה חוויה שצריך להתרגל אליה. מצד אחד חופש מוחלט ושליטה בזמן שלי, בלי להתחשב (כמעט) באף-אחד. מצד שני זה גם מלווה בתחושת בדידות מסויימת. "עליה וקוץ בה"... כמובן שאני מפסיק לחפש. אני ממשיך בחיי. אבל אני לא יכול מלהמנע לחשוב על כל בחורה שאני נפגש איתה, שאולי יהיה סיכוי. האם להפסיק לחפש זה לא ליזום כלום? גם עם מי שנראה לי שיש סיכוי איתה לקשר? מה אם החיים "יזמנו לי מישהי" ואני לא אעשה כלום כי אני מפסיק לחפש? אני יודע שזה הכל שאלות שאין להם ממש תשובה, חוץ מתחושת בטן ותחושת לב. באילו אני אצטרך להיעזר... אני חייב להוסיף עוד משהו לגבי מה שאמרת היפרקטיבית, כאישה הסיכויים שאת תקבלי הצעה מגבר, הרבה יותר גדולים מהסיכויים שמישהי תתחיל איתי. זו מין מוסכמה חברתית שכזאת שגבר מתחיל עם אישה, ולא להיפך. וכאן טמונה הסכנה שבלתת לדברים "לקרות מעצמם" אני אפסיד לטובת גברים שכן יוזמים. תודה לכולם על מילות העידוד, גיל

היי :)

טוף
, נכון שהסיכויים גדולים יותר. ואני לא חושבת שאתה לא צריך ליזום. אמרת משפט יפה. "תחושת בטן ותחושת לב"- על פיהן אתה צריך לפעול כשאתה רואה מישהי, ולא לחשוב על כל אחת. אני מניחה שלא היית רוצה שמישהי תתחיל איתך כי היא מרגישה בודדה וכו' ואתה הראשון שראתה בדרכה. אותה אחת שתחלוק איתך את חייך צריכה להיות מיוחדת- מיוחדת כי אתה בוחר בה ולא בכל אחת אחרת ולא כי היא הראשונה שהעזת להתחיל איתה.

גיל494

New member
אהבתי.

מילים כדורבנות. אבל איך אני אבחר את אותה אחת מיוחדת אם אני לא אכיר אותה קודם... בכל מקרה, אין לי שום כוונה להישאר עם מישהי שהדברים בנינו לא הולכים כדי שאני לא אהיה לבד. זה מה שחשוב.

lilo the sexit

New member
אתה צריך עזרה?

יש לי אפשרויות בשבילך! 1.לך על אחת הידידות שלך... 2.לך לדייט לסטרייט 3.ואם אתה מתבייש ממצלמות אז לך לפורום של דייט לסטריט מקווה שעזרתי!

למעלה