תחושה של אובדן

DANA178

New member
תחושה של אובדן

הי.. בשבועיים האחרונים אני מסתובבת עם תחושה ענקית של אובדן,איבדתי אהבה מאוד מאוד מאוד גדולה. אני קוראת מדי בוקר הורוסקום וראיתי שיאיר מתאר בדיוק את החויה הזו. אז יאיר, רציתי לדעת מה פירוש התחושה הזו-האם זוהי תחושה של אובדן כדי שנבין מה איבדנו?האם יש כאן איזשהו אובדן זמני או לתמיד? אניחייבת לציין שהאובדן הוא ממזל דגים. בנוסף לכך,אני מזל תאומים-ולפי התחזית השנתית שלי זוהי שנת מערכת היחסים שלי. אז רציתי לדעת אם לפי האסטרולוגיה יש זוית שדגים ותאומים עוד יפגשו להם

מצטער לשמוע..

לעיתים כן, תחושה של אבדן כדי שנבין מה איבדנו אבל מעצמנו, ולא ממישהו אחר. את שואלת בין השורות אם הקשר יחזור, והתשובה שלי - זה תלוי אך ורק בכם, מה לעשות. האבדן האמיתי הוא אבדן הקשר עם האני האמיתי כפי שמשתקף כאן, ואולי על תחושת האבדן הזה כדאי ושווה לעבוד, בלי ציפיות יתר שהקשר יחזור או לא. נכון, זה לא קל, מי כמוני, אבל.. שאלת. זה לא סופי כמובן, בדיוק כפי שכל אבדן של קשר או אבדן בכלל שאינו מוות אינו סופי, כי כאמור - זה תלוי בשניכם. אבל נצלי את הזמן הזה להתחבר מחדש לעצמך, בעיקר לחלק שמבכה את הקשר, שזקוק לך עצמך עכשיו יותר מתמיד. בהצלחה..

DANA178

New member
אתה צודק..

התחברתי לעצמי כבר מזמן בגלל פרידה אחרת, פשוט קראתי את ההורוסוקפ וראיתי שגם בהורוסקופ מדובר על תהליך של אובדן-אהבת חיים.ורציתי לדעת מהו סופו של התהליך. ברור שזה תלוי בשנינו אבל זה גם תלוי בגורל.. תודה אבל:)

למעלה