מותר לקחת אקמול
אבל יותר טוב לנסות להעסיק את עצמך בדברים אחרים - שאף פעם לא היה לך זמן אחר לעשות אותם - ובלבד שלא מדובר במאמץ פיזי גדול מדי שיעבור מהר ויהיה חיובי ונוס
מותר לקחת אקמול
אבל יותר טוב לנסות להעסיק את עצמך בדברים אחרים - שאף פעם לא היה לך זמן אחר לעשות אותם - ובלבד שלא מדובר במאמץ פיזי גדול מדי שיעבור מהר ויהיה חיובי ונוס
אלו השבועיים הקשים ביותר
אני לא מצליחה להתרכז בעבודה בשבועיים האלה ומעריצה את הבוסים שלי שלא מפטרים אותי בגלל חוסר יעילות. זה קשה מאוד אבל בסוף זה עובר. אם יש לך כאב ראש את בהחלט יכולה לקחת אקמול. זאת תרופה שמותרת בהריון (ואני מקווה מאוד שאת עכשיו בהריון)
אלו השבועיים הקשים ביותר
אני לא מצליחה להתרכז בעבודה בשבועיים האלה ומעריצה את הבוסים שלי שלא מפטרים אותי בגלל חוסר יעילות. זה קשה מאוד אבל בסוף זה עובר. אם יש לך כאב ראש את בהחלט יכולה לקחת אקמול. זאת תרופה שמותרת בהריון (ואני מקווה מאוד שאת עכשיו בהריון)
תודה
באמת אלה השבועיים הכי קשים בעבודה ותאמיני לי שבשבועיים האלה אני מעשנת יותר ממה שאני מעשנת בזמן רגיל וגם אני מודה לבוס שלי על התמיכה וההבנה הלואי שכל הבוסים יהיו כאלה
השבועיים המעצבנים ביותר
שנורא קשה להתמודד איתם. חבל להתמודד גם עם כאב ראש. בעיקרון - מה שמותר בהריון, מותר בשבועיים האלה, אז למה לסבול ולא לקחת אקמול. בנוגע לעזרה בהתמודות,אותי רסקיו הצליח להוציא מכמה תחושות ממש קשות ואפילו מהתקפת בכי אחת. שווה לנסות.