תחושה מסוימת.

tolip17

New member
תחושה מסוימת.

ושוב אותם התחושות מחלחלות בתוכי ושוב אותם הפחדים משתלטים עלי ולא נותנים לי לישון בשקט. פעם ראשונה בחיים שלי שאני מאושרת, הראש חושב אחרת והלב אומר אחרת. מה שכן אני יודעת שאני מאוהבת. אבל הפחד הזה הוא זה שלא נותן לי להתמסר, לא רוצה להיפגע יותר, רוצה רק לחיות בשקט. איך עושים את זה? הוא רחוק פיזית.. .הגעגוע משתלט עלי.. לא רוצה צבא. הוא השתנה כל כך, כבר לא מחייך כמו פעם, כבר לא מאושר, רק אם היה עושה תפקיד שאוהב. הוא אומר לי שהוא אוהב אותי, ואני מאמינה, כי אני יודעת שזה נכון אבל הצבא לא עושה לו טוב, וזה משפיע עליו וכמובן שגם עלי. אז כן, אם האהבה בינינו גדולה, אז היא תשאר לתמיד ולא היא לא גדולה, היא ענקית. אז בנות, קרה לכן כבר פעם? שמה שקורה לו בצבא חודר ליחסים שלכם? אני יודעת שזה לא בכוונה, ושהוא איתי הוא מנסה לשכוח, ולא לחשוב על זה אבל השביזות יום א' הזאת תמיד הורסת. וכואב לי שכואב לו. ואני לא מאושרת שהוא לא מאושר..

GrowingMadness

New member
אממ..

קודם כל-
. אני ממש מזדהה איתך. באמת. וכן רק אתמול זה קרה לנו.. לפני שבועיים הייתה לי יומולדת 18, הוא כמובן סגר 28.. אז הוא בא אליי רק בראשון האחרון לכמה שעות ולא יצאנו, אז החלטנו אתמול שנצא לחגוג לי. אחרי שהתווכחנו לאן לצאת החלטנו לקנות סושי וללכת לים [שם הכל התחיל..
]. ואז אמרתי לו שאני לא יודעת אם בא לי סושי, והוא פשוט השתגע! <וזה לא שנסענו למסעדה במיוחד. היינו במקום עם המון מסעדות וכאלה. והוא בכלל לא היה רעב!> הוא פתאום התחיל להוציא את כל החרא שלו עליי מהצבא וכל זה וזה היה ממש מתסכל. כי מה כבר רציתי? כולה שנחגוג לי יומולדת [ועוד אחרי שבועיים..] כי זאת בכל זאת- יומולדת 18. זה ביג דיל. בסוף לא עשינו כלום כי שנינו עקשנים בטירוף והלכנו לישון כועסים. אבל בבוקר קמנו והשלמנו
קיצר.. קורה לכולם. וככה זה. אין מה לעשות.. בייחוד אם הם קרביים או שהם עושים תפקידים שהם לא אוהבים.. מן הסתם זה ישפיע על החיים מחוץ לצבא. ד"א את בטוחה שהוא ממש 'לא מאושר'? כי שביזות יום א' זה משהו שיש לכולם וזה סתם ביאוס קטן שעובר כבר ביום שני

tolip17

New member
אממ

לא יודעת אם בכלל לא מאושר, אבל הוא ממש מבואס שהוא שם. הדבר היחיד ש"מנחם" אותו אני חושבת כל הח'ברה שלו שנמצאים איתו. אבל יהיה בסדר...לפעמים אני נכנסת למעין מחשבות כאלה שזה יכול להשפיע. אבל הכי טוב לנו בעולם

למעלה