תחושה מוזרה

boya ka

New member
תחושה מוזרה

אני מתהלך בתוך חלום כמעט צלול שהכל מסונכרן מסביבי... התאמצתי במודע לא להתעכב על שום פרט יותר משבריר שנייה, הרגשתי באותו רגע נוכחי תחושה מוזרה כאילו ארועי העבר יצרו קיום עבורי ועבור הסביבה ברגע הנוכחי, וכל מני דז'ווייים מוזרים... ופתאום ברגע מבריק פחות או יותר עלתה בי התחושה שהארועים האלה שייכים אומנם לעבר .. וכרגע הם הווה, ובכל זאת הם מייצרים את העתיד... וכאילו הבנתי מהן הבחירות שאסור לי לעשות, ו... בכל זאת הקיבעון של המיינד מנע ממני לנקות את הראש בצורה שתספק אותי. בסוף החלום שארך 35 דקות של הליכה בחוץ, הגעתי לדירה של חבר שלי וצפיתי איתו בסדרת טלויזיה שנראה כאילו והמשיכה את החלום, זה קורה לי די הרבה דרך אגב... בסיומו של החלום התעוררתי לחלום קצת לא נעים , ומשם הדרך לצאת חזרה לרגיעה לקחה לי די הרבה זמן.... יש למישהו מושג בנושא ??

boya ka

New member
אהה

עלתה בי ההרגשה של צורך להיאחז במשהו שיתן לי חשיבה אופטימית, והמיינד שלי ניסה להתרכז במשהו שיכול לשדר חיוביות, ולרגעים אלו בי אנשים שונים שהאני מכיר ועלתה בי תחושה של חשש לגבי התוכן שחס וחלילה הם עלולים לראות במיינד שלהם כתוצאה מדרך התפיסה שלי, ומשם החשש רק החמיר בצורה די טיפשית, אבל כידוע שמשהו לא הולך טוב אז פשוט זה לא מסתדר... בקיצור המצב די מבלבל... אנשים שונים שולחים מסרים בכל רגע נתון אחד לשני... בלי לדעת את הדרך האופטימלית לשידור נכון. בתור כלי אנרגיה, מן הסתם האני מקבל ושולח הלאה וחוזר חלילה.............. תחנת ממסר אינסופית. איך מגיעים לשליטה במרכזייה המטורפת הזאת חחח :) מהי הדרך האופטימלית להעביר מסר בצורה אופטימלית ? איך אפשר לעלות על מסרים שליליים ולתקן אותם ? מי נתן את ההוראה ???

R A M1

New member
../images/Emo153.gifאתה נתון למנפולציות של חיזרים

סתם.... טוב אז ככה על מנת לעשות קצת סדר, אתה נוגע בקצה המקוטב של תהליכי מודעות ביחס לחקר ההארה. כלומר ריבוי ממדים חלימה תקשור וכדומה שמהווים במובן מסויים תופעות לוואי כאשר אנחנו מנסים לפענח את מהות ההארה. ולו רק מכיוון שהארה היא "יחידנית" כלומר אין בה חלקים וכל השאר הם נגזרות של מיינד שמתעוררות בתהליך של מודעות עצמית שאורך מאות שנים ובסיומו מתי שהוא תגיע ההארה. ובכל זאת, תהיה ההארה אשר תהיה. למה כל זה ? מכיוון שלמעשה כל שעליך לעשות הוא להתבונן בזה מבלי להתפתות לפרשנות מבלי לדחות ומבלי לקבל. לדעת שאלה הם השתקפויות של מיינד ותו לא. אבל אם אתה נמשך לזה ומחפש את העולם האסטראלי, דע לך שאתה עומד להכנס לתוך משהוא גדול כל כך מסקרן ומיסטי במובן העמוק של המילה, שלצאת ממנו יכול להיות אתגר עצום. השאלה האמיתי היא למה אתה צריך את כל זה, אם בסופו של תהליך אתה תבין שכל זה חסר משמעות ?

קמהדנו

New member
חסר משמעות?

האם זהו הדבר שהבנת בסופו של התהליך?

boya ka

New member
בחרתי להידחף

אחרי הכל ההתחלה של השירשור שייכת ליייייי חחח כמו שזה נראה, הוא לא ממש הבין לגמרי... אבל עצם זה שהוא מודע לדברים, זה כבר אומר משהו.. התהליך לא סופי....

R A M1

New member
../images/Emo194.gifאה נפלת כאן למלכודת משמעויות

הנה רמז קטן, אני מבטיח לך שאם תתחיל ללכת בכיוון אחד מתי שהוא תגיע לנקודת ההתחלה שלך. יקירי האמן לי העולם האסטראלי הוא מדהים ומופלא, אתה יכול לעשות בו נפלאות כולו מלא דרכים נסתרות וכולו ריבוי ממדים ישויות תודעות ומישורים נסתרים יותר ונסתרים פחות, והוא עתיק עתיק מאוד. ועל אף כל זאת הוא בסך הכול השלכה. העניין עם ההשלכה הזו הוא, שהאשליה שהוא יוצר עמוקה כל כך שהמציאות שבה אתה חי, נושם, אוכל מתעלס, אוהב, מביא ילדים נוגע, חש וטועם, הופכת להיות אפורה ומשמימה שאתה לא רוצה שהחלום יגמר. אם זה מה שאתה מחפש אחי... לך על זה. אבל אם ולו לרגע אחד אתה חושב שתוכל לעשות אחורה פנה, מרגע שנחשפת לתענוגות הנרקוטיים של העולם האסטראלי כשנכנסת לעולם הזה, אתה לא ממש מבין במה מדובר. ואל תבין אותי לא נכון, אם יש לך את היכולת והעוצמה להתמודד עם המציאות האסטראלית, יופי. אם אתה חלש וחסר את היכולת לווסת ולאזן את עצמך עזוב. מבלי לשפוט וסלח לי אם זה נשנע כך, לפי ההבנה שאתה מגלה ביחס לחלום הזה אתה לא מבין דבר. אהה וביחס להארה, אל תתפוס אותי בעניין הזה. הארה היא מילה חסרת משמעות לחלוטין. העניין האמיתי היא האפשרות להתכנס, להתגבש, מריבוי הממדים של המיינד והאישיות, ליחידה אחת שלמה. ומימילא גם העולם האסטראלי מושלך החוצה מתוך אותה שלמות.

boya ka

New member
לא נפלתי

נשמע פסימי וקצת מטיף. וזה נאמר בטון חברותי ++ /\ מאיזו סיבה יש לי סיבה להשען על הדברים שכתבת ? עניין ההשלכה מוכר לי, גם הרעיון המרכזי נהיה יותר ויותר ברור. השאלה היא איך מניחים את הדעת לנוכח כל מה שרואים ומרגישים, על מנת להוציא לפועל את התגובה האופטימלית לגבי אירוע מסויים. מבלי להאיחז או לפעול מתוך פעולה לא מודעת. הממדים האסטראלים לא מעניינים אותי ברגע הזה, אולי בעתיד אם תהיה לי האופצייה ומספיק אנרגיה - גם לשם נגיע.

R A M1

New member
../images/Emo189.gifאין לך שום סיבה

סלח לי אם נשמעתי מטיף, זו כלל לא כוונתי כלל. לרוב הפריפריה של העולם האסטראלי כל כך מלאת הוד שאנשים מתעלמים או שלא מבינים את מהותו של העולם הזה ונשאבים לתוכו. כמו שכתבתי אם יש לך הכוח והעוצמה הדרושים רק אתה יכול לדעת. מצד שני טוב שיש הכוונה, אתה יודע משהוא כמו מדריך לטרמפיסט באסטראלי....רק אל תשכח לקחת אתך מגבת....אהה ותודה על הדגים
.

boya ka

New member
סלחתי

תיארתי לעצמי שזו לא הכוונה. יצאת מתנשא בתגובה הזאתי : ) בכלל נשמע כאילו באת מכמה מיליוני שנות אור קדימה להציל את האנושות - יש בזה משהו ? ; )

boya ka

New member
כח ועוצמה

לא דרוש כל כך הרבה, תכלס כמה שפחות יותר טוב... כל מה שלוחם צריך זה היעדר פחד סבלנות יוזמה חוסר חשיבות עצמי - גובה העיניים, מדריך ולא מטיף, שלא יתבייש אפילו לדבר אל עצים אנרגיה חוש הנהגה טבעי, לא להיות מובל עם העדר אלא אקטיבי ודורש בצדק ושוויון לפי חוקי הטבע.

קמהדנו

New member
דרוש גורו

לאשראם באזור השפלה בעל ניסיון בשיחה מול קהל, כריזמטי וסוחף, יצירתי וסמכותי, בקיא בחוקי הטבע והקארמה, עדיפות למוארים נמוכים נא לשלוח קורות חיים בצירוף תמונה והעתקים של תעודות הסמכה...

boya ka

New member
חשיבות עצמית

האוייב מספר אחד בדרך אל הדעת. בכל מקרה ניצחת.

boya ka

New member
חחח

השתקפויות של המיינד, יש בזה משהו... אבל מסתבר שיש בזה הרבה, זתומרת שברגע שנוגעים בזה, קשה להתנהג כאילו לא ראינו את ההשלכה הזאת... ואז הסיבוך של הזמנים ביחד, קצת מבלבל... בלי להתפתות לפרשנות ובלי לדחות או לקבל, מצא חן בעיניי, במקרה זאת השאיפה שלי... וזה מה שמקדם אותי קדימה, כמה שפחות להיאחז במה שנראה ויותר להתקדם ולראות עוד... אנלא צריך את כל זה, וזה עדיין שם אני כל כך מחכה לרגע שאני יצחק על זה יומיים שלושה, ואז פשוט אחיה את החלום.

boya ka

New member
תשובה ללמה אני צריך את זה...

הארה מעניינת תתחת שלי. בסך הכל להיות מודע על השפעות העולם עליי, וההשפעות שלי על העולם. זה יספיק, התואר "מואר", לא משש מושך אותי. אחרי הכל זאת מסיכה מסויימת, שלאו דווקא מוצאת חן בעיניי... הטיפש הגדול ביותר שתפגוש בדרך או הקבצן בקצה הרחוב יכול להיות פעיל יותר מאשר מואר שמקבל שכר ממיליוני מעריצים עיוורים.

למעלה