תחושה מוזרה.

kit k@t

New member
אני חשבתי על להצטרף לכיף,

אבל אז וויתרתי... אם היא באמת מאמינה במה שהיא אומרת, אז או שהיא צריכה להפסיק עם הסמים, או שהיא צריכה להתבגר, או שהיא צריכה להתחיל לקחת סמים כי תפיסת המציאות שלה מעוותת בכל מקרה... אני בעד להתחיל לקחת סמים, אנשים נהיים מאד נחמדים כשהם על סמים, בדרך כלל. קאט

../images/Emo6.gif

זהו, ברגע זה ירדה מעליי תדמית הביצ'ית של הפורום (שהתלבשה עליי לאחרונה, בגלל שקאט לא היתה באיזור...) ועכשיו אני יכולה ללכת וללמוד (או לעשות עצמי לומדת. ולרמות את עצמי) לבגרות שלי בצרפתית, עוד שלוש וחצי שעות.

B a Z u K a

New member
שאט דה הל אפ פאקניג אסאול

והתפיסת מציאות של אמאמאמאמאמאמאמאמאמא שלך מעוותת

kit k@t

New member
ואו

הבגרות או הבגרות... בגלל זה אני צריכה לשקול מחדש את ההצעה של הסמים. אנשים לא מפותחים שיכלית שמשתמשים בסמים בדרך כלל רק גורמים למח שלהם להיות במצב גרוע יותר. אני בעד לשבת בחדר חשוך (עם מנורה כמובן) ולקרא כמה ספרים. אחרי שעשית את הדבר המדהים הזה, אפשר לעבור לספרים בלי ציורים בכל עמוד... אחרי שתקראי קצת, אני בעד להרחיב את האופקים בעוד כמה דרכים. אולי ללמוד לצייר, או לנגן על איזה כלי. ואחרי כל זה, אז זה הזמן שלך לסמים. תתחילי מקלים, ותעבדי את דרכך למעלה (זה באמת שנישמע טוב יותר באנגלית). ב-ה-צ-ל-ח-ה קאט

B a Z u K a

New member
זאת הייתה אמורה ליהיות ירידה?

המצב שלך יותר גרוע ממה שחשבתי...מסכנה..

Emc2

New member
אוקיי...

הדיון הזה מתחיל לגלוש לפסים אישיים וזה ממש לא לעניין... בזוקה, תרסני את עצמך בבקשה... וגם את קאט, למרות שאני מסכים איתך
בואו כולנו נלך לאיזו שמורה של אינדיאנים ונעשן מקטרת שלום

למעלה