תחושה מוזרה

לנדסמן

New member
תחושה מוזרה

ואני בכוונה מדבר בכלליות: לפני זמן לא רב, קרה לי דבר שרציתי בו עד מאד שנים רבות, ואחרי כמה זמן (שנה בערך) התחלתי להרגיש רע מאד...ברמות שבהם אני לא יכול להתרכז ביומיום. אני מרגיש סוג של חוסר אושר קיצוני על סף דכאון (דבר שלא חוויתי אותו), כל הזמן מהרהר וחושב על הדבר, שבעצם זה לא כ"כ טוב מה שרציתי. חוץ מהדכאון הזה שאני חווה, החוויה המשונה הזאת התחילה לערער בי את הבטחון העצמי שלי, האם הדברים שאותם אני רוצה הם טובים לי? האם כושר השיפוט שלי תקין? איך אני יכול לבטוח בעצמי בהמשך החיים? ממש ממש מפחיד... אשמח לייעוץ.

yonadavg

New member
אכן בכלליות, אך אנסה לענות בכל זאת.

ישנם גורמים רבים לכך שאנו בוחרים ורוצים דברים מסויימים. לפעמים אנחנו כבר נמצאים עמוק בתוך תהליך לאחר שהשקענו משאבים רבים רק כדי לגלות שאנחנו לא במקום שרצינו. בנקודה זאת כדאי לבחון מחדש מה באמת רצינו והאם אנחנו עדיין מעוניינים באותו הדבר ואם לא - ניתן לבחון כיצד ניתן להפיק מהמצב את המירב בין אם בשיפור המצב הנוכחי או בבחירת דרך חדשה. אם תפיק מהמצב את המסקנות הנכונות הדבר יוכל להוות חוויה מלמדת עבורך.

גרא.

New member
לנדסמן,בלא להכנס לפרטי המקרה אותו ציינת,

סביר להניח שאתה נמצא במצב של דיסוסנס קונטיבי,שבו אין הלימה בין הדעות הרגשות וההתנהגות שלך.במקרה הזה,יתכן גם כי הבחירה שלך באה לע חשבון בחירה אחרת או אפשרית או של אי בחירה (שגם היר סוג של בחירה).אין טעם להתייחס לדרך ההתמודדות שכן לא ידוע כלל מה בדיוק קרה.מכל מקום\,מצ"ב קישור הסבר.

למעלה