תחושה מוזרה....

abz10

New member
תחושה מוזרה....../images/Emo5.gif

אני עדיין קורא את הספר השישי... יש לי תחושה מוזרה לגביו. הוא כתוב קצת כמו פאנפיק. הכתיבה, התוכן, הכל מעט חובבני. אני מת על הסדרה אבל בכל זאת.... אתם לא חושבים?

הממ... ניעו~

חברה שלי קוראת אותו, והיא אומרת לי שיש לה חשק עז להעביר עליו בטא מרוב שזה "פאנפיקי"... כנראה שרולינג (אם אתה קורא באנגלית) או גילי בר הלל (אם אתה קורא בעברית) או שתיהן עשו פה משהו לא טוב...

2 Mיכל

New member
חשבו שזה פאנפיקי גם../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

כשקראו באנגלית. אני לא יודעת... יש בזה משהו, אבל אולי זה רק בגלל שרולינג הייתה צריכה להכניס קצת יותר רומנטיקה מצ'ו
. אני לא חשבתי על זה.

The Walrus

New member
דעתי

ועוד פעם, אל תהרגו אותי אבל זה לא הספר אלא התרגום. אני מאוד לא אהבתי את התרגום שלו. הספר המקורי לא נתן לי תחושה כזאת... מה גרם לך לחשוב שזה פאנפיק?

Aragollum

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

לא קניתי את הספר המתורגם (גם את החמישי לא קניתי בעברית), אבל קטעים כמו "זה שאין לי קקי עמו" עושים לי בחילה עזה.
ראיתי כאן בפורום תרגום שהוא באמת הרבה יותר על רמה - "זה שאין לנפוח בשמו".

בבא1

New member
אני יגיד לכם מה...

זה לא פאנפיקי פשוט כל מה שהיה חסר למבוגרים יותר שמביננו רולינג הכניסה בספרים המתקדמים יותר..(היה פה דיון לפני כמה זמן ומישהו אמר ואני מסכים ש-3 הספרים הראשונים הם יותר כשהארי עוד די קטן והבאים הם שהוא מתבגר)כל מי שכתב פאנפיקים הכניס את האלמנטים של בגרות יותר (פאנפיקי אהבה,סלשים, וכו') מקוה שהבנתם אותי..

למעלה