תחושה לא נעימה

תחושה לא נעימה

קצת לא נחמד לפעמים.. שיחות טלפון שאולי לא התכוונו לפגוע ופגעו כן ככה זה נשמע. קיבלתי טלפון מחברה שאולי היו לה כוונות טובות ובמקום לשאול אם צריך עזרה פשוט הודיע לי שחושבים שהיא צריכה לעזור. בלי לשאול בלי להתייעץ הרגשתי שיורשים אותי בעודי בחיים מכירים ת´הרגשה הזו???? ממש סכין שסובבו לי אותה בגב מקווה שהתחושות שלי יעברו. אולי זה סתם מזג האויר

snowe

New member
לעזור לך במה?

אני קצת "איטית" מדוע פנו אלייך בטלפון לא ברור לי? יורשים אותך? ראשית תדעי שבחיים יורשים מאוד מהר לכן לא צריך להתרגש כמו כן כשיש ירושה אז ברור ש"קופצים" הרבה שחושבים שלהם זכות הירושה ולא לאחרים ואז גם מתחילות מלחמות אחים. אז אל תתרגזי קחי אויר ותמשיכי בחייך

snowe

New member
למה את כועסת עלי?../images/Emo14.gif

אני חשבתי שזה קשור לפורום איך אני צריכה להבין שזה קשור לעבודה שלך? ואני שמחה לשמוע שאת מסתדרת כי חששתי לאור קריאת דברייך שאת מספרת כדי לשתף אם לא היית רוצה לשתף לא היית מספרת . אז איתך הסליחה ובאמת שלא התכוונתי לחטט בדרכייך ובעולמך. אבל קצת בעדינות חבביבתי בתגובותייך יש לי לב רגיש

snowe

New member
סליחה ג´ס../images/Emo24.gif

רקאחרי שעניתי לך הלכתי לקרוא את הסטורית ההתכתבויות וראיתי מה עבר עלייך ומי כמוני שאמנם לפני הרבה הרבה שנים הייתי בהריון עם תאומים ואחרי טיפולים של שנתיים כמעט ברגע האחרון הייתה מצוקת עובר הכניסו אותי ישר לניתוח והייתי בטוחה שלא יהיה כלום...אבל תודה לאל יצאו 2 ילדים בן ובת מקסימים אז אני כל כך מבינה ונזכרת ביום שכמעט והיה קורה... אבל כנראה שמרו עלי מלמעלה כמו שאומרים... הכי חשוב זה לחזק את חברתך בתקופה זו אי אפשר להשכיח ולמחוק ורק הזמן יעשה את שלו

למעלה