תחורים

agnes

New member
תחורים

שלום לכולם! אני רוצה לשאול עבור מישהו שסובל מאוד מתחורים, הרופא בדרך כלל נותן לו משחות, נרות, אמבטיות חמות, זה לוקח כמה ימים טובים ובסופו של דבר זה עובר. הציעו לו ניתוח אבל הוא לא רוצה לשמוע על זה, מה ניתן לעשות כדי למנוע חזרת התחורים כל פעם מחדש, איזה טיפול אלטרנטיבי הוא אפקטיבי ביותר?? תודה יום נעים אנייס

טחורים

שלום רב, בעיית הטחורים מוכרת וידועה ובהחלט קיימים מצבים רבים בהם ניתן לטפל בבעיה ולרפא אותה באופן תמידי (ואם לא אז לפחות להקל בצורה משמועתית) ע"י רפואה אלטרנטיבית בכלל והומאופתיה קלאסית בפרט. חשוב לברר פרטים רבים ונוספים לפני ההחלטה איזו תרופה הכי מתאימה לך באופן אישי. אני מאד מאד ממליץ לפנות למטפל / הומאופת ולהתחיל בטיפול. באם יהיו עוד שאלות אשמח לעזור. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלסית.

אסתי123

New member
טחורים וטיפול

השאלה באיזה טיפול אתה מעונין. האם אתה א} רוצה תרופה, משחה, אמבטיה.....לפיתרון זמני אולי מוצלח ביותר? ב} האם אתה מעונין במציאת הגורם להוםעתם וטיפול בו? דבר שימנע את הופעתם בעתיד. זה טיפול מסוג אחר,הבחירה בידך וכל בחירה היא טובה ונכונה. בהצלחה

agnes

New member
תשובה לאסתי123

קודם כל תודה רבה על ההתיחסות. אני בהחלט רוצה טיפול שימנע את הופעתם בעתיד. מה הטיפול המומלץ תודה

אסתי123

New member
טיפול בגורם

אני מציעה לך לעבור טיפול קינסיולוגי. טיפול מוזר שכזה. אינו מטפל בטחורים עצמם, לא נותן משחות, טיפות...אולי רק פרחי באך, אבל בכל זאת עוזר. מגיע ומטפל בגורם להם. הטיפול בגורם להם, מרפא ומונע את הופעתם שוב ושוב. עושה עוד דברים טובים וממולצים. משפר את איכות החיים. בריאות גופנית ונפשית כול-טוב

שמש א

New member
טחורים

agnes שלום! הטחורים ברפואה הסינית מהווים ראשית, סטגנציה (תקיעות) מקומית של דם. הטיפול בטחורים נעשה בדיקור ומומלץ לשלב גם צמחי-מרפא על מנת לסייע לתנועת דם תקינה. תקיעות של דם עלולה לנבוע ממספר גורמים (סינדרומים) ברפואה הסינית. לרוב הטחורים מופיעים עקב עצירות ולידה. המאמץ שמפעילים בעת עצירו/לידה, גורמים לתקיעות דם מקומית בפי הטבעת. טחורים הינה בעיה שכיחה עימה מתמודדים ה´רופאים הסינים´ ומומלץ לפנות למטפל מוסמך שיעניק לך טיפול מתאים. בברכת בריאות, שמש

שמש,

אני דווקא מתיחסת לטחורים בראש ובראשונה כ SP XU .. קודם ישנה צניחה ואח"כ סטגנציה של דם, לא?

שמש א

New member
גם אני חשבתי ככה, אבל

תיקן אותי בעבר שמואל הלוי (מקווה שאת מכירה), מטפל ברפואה סינית בכפר ורדים. אני (וד"ר ניר עמיר) אמרתי בתמימות שטחורים זה קודם כל חולשה ביכולת ההחזקה של הטחול ואילו הוא ממש העמיד אותי על טעותי.

dudi adler

New member
טחורים

אם הוא נמצא במעקב רפואי זה טוב. לגבי ניתוח,תמיד אפשר. כדאי לנסות קודם משהו יותר נעים=שיטת טיפול טבעית שעוזרת. יש לי ניסיון טוב עם רפלקסולוגיה,אבל מטפל מקצוען בשיטות אחרות גם יכול לעזור. בהצלחה דודי

למעלה