תחומי עניין

yifatyp

New member
תחומי עניין

שלום, אני בונה קבוצת שעות פנאי למבוגרים. אני מחפשת שאלון או רשימה של תחומי עניין (אני זוכרת שנתקלתי בכזאת כשהייתי סטודנטית) יפעת

האם את מחפשת משהו סטנדרטי

(נגיד, האם חשוב לך למטרות מחקר?) או שמא את רוצה כלי עבודה כדי באמת לדעת משהו על הרגלי הפנאי שלי המטופלים שלך ואולי לצאת מפעילות של דף ונייר לעבודה בשטח. אני שואלת מכיוון שלשאלונים הסטנדרטיים המקובלים יש "גליצ'ים" תרבותיים וכל מיני פעילויות שלא כל כך מקובל לעשות כאן בארץ (למשל בינגו). גם התרגומים לא משו. אם את מחפשת כלי עבודה, אפשר לקחת כל שאלון שכזה ולהתאים אותו לפי צרכיך.

yifatyp

New member
האם יש מתורגמים

או מותאמים לאוכלוסייה ישראלית? מצאתי בנתיים טפסים אמרקאים,אך האם יש מתורגמים מכיוון שהכונה שהמטופלים ימלאו אותם באופן עצמאי תודה יפעת

יש לי בעבודה

השאירי לי בתיבת המסרים כתובת אימייל אליה אפשר לשלוח קבצים, ותקבלי.

יש את אבחון ה-ACS יפעת שלום יש את אבחון ה-ACS-(Activity Card sort בו את מראה לנבדק תמונות של 88 פריטים הקשורים לתחומי עניין שונים המותאמים לארץ ויחד מחלקים אותם לדברים אותם עשה בעבר, עושה כיום, הפסיק לעשות וכדומה, אך אבחון רצוי להעביר כאבחון ולא ככלי טיפולי בקבוצה, לא ממש ברור לי מה מטרת השימוש שאת רוצה לעשות עם זה (אבחון ואז עבודה או שימוש ככלי טיפולי), בכל אופן אשמח לתת לך יותר פרטים איילת

לא, גם לי כרגע אני משתמשת בו כחלק מהתיזה שלי וגם לי זה הפריע. אני בודקת אפשרויות לגבי זה. איילת

למעלה